Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Cam da. Sunt o multime de preturi stricate de noobi. E lista imensa. Unii se mai dau si mari pe trade channel ca strica ei preturile. Sa ii vad ce competie imi fac ei mie la cei 400k gold care ii am.

So far,

Khaoru

Posted

Seshomaru , asa-ti pronunt numele :D

Vreau filmulete mai lungi , 10,15 minute

Imi ia destul timp sa le fac si pe astea. Posibil sa incerc sa fac ceva de genul cand o sa am mai multi subscriberi. Nu stiu, sa vad. Pana atunci sa vad evolutia canalului. Daca o sa mearga bine sunt sanse sa fac si PvP movies. Vedem.

So far,

Khaoru

Posted

As dori sa stiu si eu locul exact pe harta unde Athene a facut world first 85 cu amicii sai, daca stei cineva va rog sa imi dea pm sau sa imi dea replay la post... vreau sa stiu neaparat ca as vrea sa realizez realm first pe un server privat.

Nu stiu exact daca se mai poate acum avand in vedere ca atunci , in prima zi , respawn time-ul era foarte mic :)

meh. atunci stii vrun sweet spot in care sa fie un respawn decent? :D

pai...athene nu facea mob tagging?

hmm din cate am inteles a doua oara nu a facut mob tagging doar ii lua mobii pe el si ceilalti il ajutau dupa ce facea el primul hit pe ei

Din cate imi amintesc asta e zona in care a facut Athene lvl 85 http://imageshack.us/f/17/wowscrnshot081811094336.jpg/ , cheers !

vazusem odata un screen pe net ca e o plaja pe undeva dar nu stiam exact care si unde e locul sigur:) ty for help m8!!

Guest ReneGadeDUB
Posted

Dupa cum am promis, second movie is up

So far,

Khaoru

zomgzz , tu esti Khaoru ;d.

sunt Dilix @ HoN , daca ma mai tii minte . Am mai jucat impreuna. Anw , keep up the good work with ur vids :).

Posted

Da vezi ca n-a facut 0 - 85 acolo.

So far,

Khaoru

stiu ca nu a facut 0-85 acolo... oricum e si imposibil sa faci asta chiar si daca ai vrea o sa vb cu gm sa puna respanw mai scurt la mobi asa cum a fost pe blizz cool2.gif

Guest vladimiru
Posted (edited)

caut server wow TBC versiune 2.4.3 cu exp max 30 hai 40x dar as prefera un 15-20x, peste 500 jucatori on, fara bug`uri, etc

sugestii?

Toti de aici joaca pe serverul oficial, cauta pe google sau intra si tu pe oficial sa joci WoW adevarat :)

Edited by Stalk3r
Guest vladimiru
Posted

vai ce inteligent esti .... incredibil...pur si simplu nu te mai suporta nici pc`ul meu la cat IQ ai, iese afara din monitor .... si am vrut sa precizez fara comment`uri la misto sau retardate, a da....multumesc enorm pt sugestie, ma ajuta fix pix

Posted

vai ce inteligent esti .... incredibil...pur si simplu nu te mai suporta nici pc`ul meu la cat IQ ai, iese afara din monitor .... si am vrut sa precizez fara comment`uri la misto sau retardate, a da....multumesc enorm pt sugestie, ma ajuta fix pix

Placerea e de partea mea.

Guest dummyx
Posted

Are ceva daca imi iau Cataclysm si Game Card din Italia?

Adica e vreo problema, ca vreau sa merg cu el in Romania?