Worer Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dati niste sfaturi cand sunteti total pe langa joc. Nu e vorba de tine Lasher , ci de ultimile 6 - 7 posturi. Poisonurile folosite depind de spec-ul folosit, probabil folosesti un envenom spec iar in acest caz Deadly pe OH ( din cauza Shiv-ului care aplica instant poisonul de pe OH ) iar pe MH wound all the way. Adica eu am gresit? :-s Quote
mortallx Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nu va mai certati atat,asta e specul de il folosesc pentru pvp: http://armory.freakz.ro/character-talents.xml?r=Genesis&cn=Cosmarultau&gn=B%C3%B2Rn%20P%C3%B9GnArE Quote
Guest dummyx Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 unde credeti ca este mai bine sa imi fac caracter: la alianta sau la hoarda? pot sa trimit gold de la hoarda la alianta pe caracterele mele? Quote
Stef Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 unde credeti ca este mai bine sa imi fac caracter: la alianta sau la hoarda? pot sa trimit gold de la hoarda la alianta pe caracterele mele? Depinde de realm, de tine, da poti transfera gold prin neutral AH. Quote
Guest NorthernWave Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 unde credeti ca este mai bine sa imi fac caracter: la alianta sau la hoarda? pot sa trimit gold de la hoarda la alianta pe caracterele mele? Depinde de realm, de tine, da poti transfera gold prin neutral AH. lol ce dobitoc sunt,de ce nu m-am gandit la asta =D ,mi-am luat gold de pe-un site la hoarda(unde era si mai scump) si tot la alianta m-am intors Quote
Guest dummyx Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Am uitat sa specific, pe Sylvanas sunt.Unde vi se pare voua mai bine?Unde sunt playeri mai buni, ca bunatate dar si ca nivel de cunostinte in jjoc? Quote
jas2jas Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Du-te pe Sylvanas la alianta , acolo joaca cel mai tare mag , ii poti vedea videoul pe pagina 554 ! Acu' serios , pe Sylvanas sunt multi romani,deci exista multi zmei , pro gameri , nesimtiti lacomi , hoti , etc(cam asa sunt destui romani pe care i-am intalnit,desigur exista si exceptii) ^_^ Quote
Guest NorthernWave Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Du-te pe Sylvanas la alianta , acolo joaca cel mai tare mag , ii poti vedea videoul pe pagina 554 ! Acu' serios , pe Sylvanas sunt multi romani,deci exista multi zmei , pro gameri , nesimtiti lacomi , hoti , etc(cam asa sunt destui romani pe care i-am intalnit,desigur exista si exceptii) ^_^ liek me :crazy: Quote
Worer Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Du-te pe Sylvanas la alianta , acolo joaca cel mai tare mag , ii poti vedea videoul pe pagina 554 ! Acu' serios , pe Sylvanas sunt multi romani,deci exista multi zmei , pro gameri , nesimtiti lacomi , hoti , etc(cam asa sunt destui romani pe care i-am intalnit,desigur exista si exceptii) ^_^ Sunt de toate neamurile , daca esti horde addict mergi pe Haomarush. Cel mai bine pe blizz e ca nu iti iei mute daca ii injuri pe aia/trollezi ca spartu. Quote
Sparkys Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Du-te pe Sylvanas la alianta , acolo joaca cel mai tare mag , ii poti vedea videoul pe pagina 554 ! Acu' serios , pe Sylvanas sunt multi romani,deci exista multi zmei , pro gameri , nesimtiti lacomi , hoti , etc(cam asa sunt destui romani pe care i-am intalnit,desigur exista si exceptii) ^_^ Sunt de toate neamurile , daca esti horde addict mergi pe Haomarush. Cel mai bine pe blizz e ca nu iti iei mute daca ii injuri pe aia/trollezi ca spartu. Ba cam da :) Quote
mortallx Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nu inteleg,cand dau cu rogue intr-un mage imi iau freeze in prostie,dar daca da un rogue in mage-ul meu sa mor de-si ia freeze,mai dau si cu gheata pe langa si degeaba.(da tin frost armor pe mine). Quote
Worer Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Magu are multe spelluri de freeze. Nova, armor-ul ala care da mereu slow, intense cold > cold snap (parca asa se numea) > intense cold iar. Frostboltul are 15% sansa sa iti dea freeze, blablabla.... Quote
mortallx Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nu ma descurc cu magul,tot rogue,oricine stie sa joace cat de cat pe el.Anyways,pe cataclysm care vi se pare cea mai usoara clasa la pvp? Nu ma refer puternica,ma refer din punct de vedere al gameplay-ului Am inteles ca la rogue iau luat ceva damage,m-as gandi sa fac warrior dps/tank pe cataclysm dar am inteles ca la warr baza este gearul,la rogue poti bate si la 3k gs daia de 6k gs daca stii sa joci. Quote
Stef Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Nu ma descurc cu magul,tot rogue,oricine stie sa joace cat de cat pe el.Anyways,pe cataclysm care vi se pare cea mai usoara clasa la pvp? Nu ma refer puternica,ma refer din punct de vedere al gameplay-ului Am inteles ca la rogue iau luat ceva damage,m-as gandi sa fac warrior dps/tank pe cataclysm dar am inteles ca la warr baza este gearul,la rogue poti bate si la 3k gs daia de 6k gs daca stii sa joci. Nu este chiar asa, clasa usoara nu exista, cat despre warr + gear cam toate clasele sunt carate de gear evident insa in 1v1 pvpul nu este deloc balansat, cat despre rogue, evident este anticlasa pentru warlock sa zicem dar la o diferenta destul de mare de gear nu prea are sanse. Quote
Worer Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 De curiozitate, ati vazut vreodata un mage sa bata un hunter? (nu sa il lase low hp) Quote
mortallx Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 1 vs 1 nu...in bg Da Cat de urat sa dai roll 4 si 10 in icc? :| eram doar 2 oameni de ne bateam pe leather,nu mai prind eu norocul asta. Quote
Worer Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Cand vrei cu adevarat un item, dai /roll 99 100 . Multi sunt noobi si nu observa . Eu asa am luat ~5-6 iteme ^^\\ P.S: vei fii dat afara din raid daca iti iese faza Quote
HighVoltage Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Cand vrei cu adevarat un item, dai /roll 99 100 . Multi sunt noobi si nu observa . Eu asa am luat ~5-6 iteme ^^\\ P.S: vei fii dat afara din raid daca iti iese faza sau /me rolls 99 or something like that Quote
Pitesteanu96 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 deci nu se poate...descar WoW de pe site oficial...imi fac cont..si dintr-o data se updateaza la WoW Cataclysm X( nu ca ar fi vreo probelam dar inca nu sunt servere pe cataclysm :| ce sa fac Quote
Sparkys Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 deci nu se poate...descar WoW de pe site oficial...imi fac cont..si dintr-o data se updateaza la WoW Cataclysm X( nu ca ar fi vreo probelam dar inca nu sunt servere pe cataclysm :| ce sa fac ti-ai raspuns singur la intrebare cu cele 4 cuvinte de la inceputul propozitii tale :) Quote
2dor Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Se poate , deschide jocul cu wow.exe si fa-i update-urile manual pana la versiunea dorita. Quote
Guest ReneGadeDUB Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Cineva care joaca pe Chamber of Aspects ? (EU , ofc :) ) Quote