jas2jas Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ce te tine sa nu-ti iei si tu pe honor? Lenea Quote
mortallx Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ma bag si eu pe wow cu un prieten.O intrebare:care e cea mai usoara clasa pentru pvp? adica cu care sa inveti asa pentru inceput cum sta treaba cu pvp-ul. Eu am mai jucat in TBC cand pvp era echilibrat,mage rupea nush ce,iar pe mage il rupea nush cine....acum am auzit ca sunt unele clase OP. Si niste addons folositoare as mai dorii. Quote
mortallx Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Srry de double post dar am si eu o problema: " This update does not need to be applied. It requires version 3.3.3.11685 of "WoW.exe", but you already have version 3.3.3.11723.: Cum pot face downgrade? tre sa ajung la 3.3.5a.Nu-mi spuneti de reinstall ca eu l-am luat deja instalat,o sa-mi ia ani sa-i fac update. Quote
xxdodge Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Srry de double post dar am si eu o problema: " This update does not need to be applied. It requires version 3.3.3.11685 of "WoW.exe", but you already have version 3.3.3.11723.: Cum pot face downgrade? tre sa ajung la 3.3.5a.Nu-mi spuneti de reinstall ca eu l-am luat deja instalat,o sa-mi ia ani sa-i fac update. Eu iti propun sa te duci pana la cel mai apropiat magazin de Gaming si sa le platesti la aia de la Blizzard benzina, asta daca vrei sa joci ceva calumea. :) Quote
mortallx Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Eu iti propun sa te duci pana la cel mai apropiat magazin de Gaming si sa le platesti la aia de la Blizzard benzina, asta daca vrei sa joci ceva calumea. :) Ti-a zis cineva ca meriti un premiul la cat de amuzant esti? ON:Niste addon folositoare? Quote
Aldguth Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Eu iti propun sa te duci pana la cel mai apropiat magazin de Gaming si sa le platesti la aia de la Blizzard benzina, asta daca vrei sa joci ceva calumea. :) Ti-a zis cineva ca meriti un premiul la cat de amuzant esti? ON:Niste addon folositoare? O fi el amuzant, dar are si dreptate. Quote
Guest godl1ke Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Daca aveti cum, pe criza asta, intrati pe oficial fara probleme pt k pur si simplu nu se compara cu sv private, iar daca nu aveti cum va recomand Molten WoW e cel mai bun private momentant, dati un google search, e chiar mai bun decat fostul WoW Scape :right: Quote
HighVoltage Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Daca aveti cum, pe criza asta, intrati pe oficial fara probleme pt k pur si simplu nu se compara cu sv private, iar daca nu aveti cum va recomand Molten WoW e cel mai bun private momentant, dati un google search, e chiar mai bun decat fostul WoW Scape :right: daca iti place sa stai jumate de ora in queue,sure np Quote
mortallx Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Eu iti propun sa te duci pana la cel mai apropiat magazin de Gaming si sa le platesti la aia de la Blizzard benzina, asta daca vrei sa joci ceva calumea. :) Ti-a zis cineva ca meriti un premiul la cat de amuzant esti? ON:Niste addon folositoare? O fi el amuzant, dar are si dreptate. Si daca vreau sa joc pe private care este problema "voastra" ? Nu sunt genul de om care da banii pe jocuri. Quote
Aldguth Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 1. SUNT ILEGALE! 2.Linkmania nu incurajeaza pirateria, deci discutiile despre hackuri, crackuri, servere private sunt, ,teoretic, interzise.(esti aici din 2009, trebuia sa iti dai seama de asta pana acum) 3.Serverele private sunt patetice. 4.De ce ai pus cuvantul voastra intre ghilimele? Quote
Crys. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 1. SUNT ILEGALE! 2.Linkmania nu incurajeaza pirateria, deci discutiile despre hackuri, crackuri, servere private sunt, ,teoretic, interzise.(esti aici din 2009, trebuia sa iti dai seama de asta pana acum) 3.Serverele private sunt patetice. 4.De ce ai pus cuvantul voastra intre ghilimele? hai numai vorbi , 50% din staff are addicted pe filelist ?i dac? nu încurajeaz? pirateria de ce e categorie pentru trackere si huburi dc pe forum ? Quote
mortallx Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 1. SUNT ILEGALE! 2.Linkmania nu incurajeaza pirateria, deci discutiile despre hackuri, crackuri, servere private sunt, ,teoretic, interzise.(esti aici din 2009, trebuia sa iti dai seama de asta pana acum) 3.Serverele private sunt patetice. 4.De ce ai pus cuvantul voastra intre ghilimele? hai numai vorbi , 50% din staff are addicted pe filelist ?i dac? nu încurajeaz? pirateria de ce e categorie pentru trackere si huburi dc pe forum ? +1 Aldguth,atat timp cat nu dau link-uri spre trackere sau servere private,nu postez hackuri,pot juca linistit. ON:Unde sa mai fac si eu reputatie pentru ceva gs? Mi-a zis cineva ca a facut 3000-3500 gs numai din reputatia din northrend,eu am facut max la 3-4 din orase si mi-am luat iteme de acolo,dar deabia am 2300(+pantaloni de pvp cu arena points). OFF:Prea multa cola strica... Quote
Aldguth Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 1. SUNT ILEGALE! 2.Linkmania nu incurajeaza pirateria, deci discutiile despre hackuri, crackuri, servere private sunt, ,teoretic, interzise.(esti aici din 2009, trebuia sa iti dai seama de asta pana acum) 3.Serverele private sunt patetice. 4.De ce ai pus cuvantul voastra intre ghilimele? hai numai vorbi , 50% din staff are addicted pe filelist ?i dac? nu încurajeaz? pirateria de ce e categorie pentru trackere si huburi dc pe forum ? Nu intereseaza pe nimeni ce face staff-ul linkmania in afara website-ului, dar nu o sa vezi nici un moderator incurajand pirateria pe forum. E la fel cum iti spun profesorii la scoala, cat esti in cadrul orelor de curs respecti regulile, cand ai iesit din scoala poti sa te duci sa faci ce vrei tu. Apoi, daca tu crezi ca trackerele si huburile dc sunt folosite NUMAI pentru share-uirea filmelor, jocurilor, etc piratate te inseli amarnic. +1 Aldguth,atat timp cat nu dau link-uri spre trackere sau servere private,nu postez hackuri,pot juca linistit. Joaca baiete linistit, nimeni nu zice nu daca iti place sa iti bati joc de munca devilor si te multumesti cu o umbra a produsului original, dar nu discuti probleme legate de servere private in acest thread. Quote
mortallx Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 1. SUNT ILEGALE! 2.Linkmania nu incurajeaza pirateria, deci discutiile despre hackuri, crackuri, servere private sunt, ,teoretic, interzise.(esti aici din 2009, trebuia sa iti dai seama de asta pana acum) 3.Serverele private sunt patetice. 4.De ce ai pus cuvantul voastra intre ghilimele? hai numai vorbi , 50% din staff are addicted pe filelist ?i dac? nu încurajeaz? pirateria de ce e categorie pentru trackere si huburi dc pe forum ? Nu intereseaza pe nimeni ce face staff-ul linkmania in afara website-ului, dar nu o sa vezi nici un moderator incurajand pirateria pe forum. E la fel cum iti spun profesorii la scoala, cat esti in cadrul orelor de curs respecti regulile, cand ai iesit din scoala poti sa te duci sa faci ce vrei tu. Apoi, daca tu crezi ca trackerele si huburile dc sunt folosite NUMAI pentru share-uirea filmelor, jocurilor, etc piratate te inseli amarnic. +1 Aldguth,atat timp cat nu dau link-uri spre trackere sau servere private,nu postez hackuri,pot juca linistit. Joaca baiete linistit, nimeni nu zice nu daca iti place sa iti bati joc de munca devilor si te multumesti cu o umbra a produsului original, dar nu discuti probleme legate de servere private in acest thread. Si cam ce problema am discutat eu aici,tu cumparator de jocuri inrait? Uite poate unii nu vor sa plateasca sa joace/nu au bani,te supara asta,te deranjeaza? Mai bine mananc cv,ies in oras cu prietenii decat sa stau in fata calculatorului sa joc wow pe original,asa pe private mai ma distrez. Eu nu am intrebat despre un anumit server,am intrebat la general.Daca nu cumva numai pe ******************* exita reputatie,poate pe original nu o fi implementat reputatie :|.Am intrebat un gasesc niste haine bune de reputatie,ringuri.Ce nu iti e clar,asta e vreo problema de la serverul privat? LE:Un pvp mage build puteti sa-mi recomandati si mie? Quote
Aldguth Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 In posturile anterioare ai intrebat despre cum sa modifici versiunea ca sa poti juca pe un privat! Discutia a inceput dupa acel post NU dupa cel in care intrebi de gs. Deja dai semne cum ca nu ai intelege ce spun. JOACA DAR NU POSTA DESPRE ELE IN ACEST THREAD. Daca mai trebuie sa iti repet o data asta, primesti warn. Uite poate unii nu vor sa plateasca sa joace/nu au bani,te supara asta,te deranjeaza? Mai bine mananc cv,ies in oras cu prietenii decat sa stau in fata calculatorului sa joc wow pe original,asa pe private mai ma distrez. Lasa-ma cu textele astea. Mi s-a facut rau la cat le-am auzit. In plus, nu are pic de logica. Mai bine fac nu stiu ce cu timpul in care as juca wow pe retail, DAR ma joc pe private. In fine, incheiem discutia despre servere private. Daca ai intrebari despre joc in sine, baga linistit. Build de mag: http://eu.battle.net/wow/en/tool/talent-calculator#ec02!bjag!Y!SSgjVQVZbd!YdVhjQPlL Quote
johnyyyy Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 aia nu inseamna ca daca te joci pe retail nu te poti distra si nu inseamna ca daca te joci pe retail trebe neaparat sa stai in fata PC-ului poti sa te imparti in mai multe locuri...isi merita toti bani retailu Quote
mortallx Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 aia nu inseamna ca daca te joci pe retail nu te poti distra si nu inseamna ca daca te joci pe retail trebe neaparat sa stai in fata PC-ului poti sa te imparti in mai multe locuri...isi merita toti bani retailu Joaca tu linistit. ON:Ala e build pe cataclysm? Mie imi trebuie pe lich,sunt diferite talentele din cate vad. Quote
xxdodge Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 aia nu inseamna ca daca te joci pe retail nu te poti distra si nu inseamna ca daca te joci pe retail trebe neaparat sa stai in fata PC-ului poti sa te imparti in mai multe locuri...isi merita toti bani retailu Joaca tu linistit. ON:Ala e build pe cataclysm? Mie imi trebuie pe lich,sunt diferite talentele din cate vad. ahahaha trollin' Quote
mortallx Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 aia nu inseamna ca daca te joci pe retail nu te poti distra si nu inseamna ca daca te joci pe retail trebe neaparat sa stai in fata PC-ului poti sa te imparti in mai multe locuri...isi merita toti bani retailu Joaca tu linistit. ON:Ala e build pe cataclysm? Mie imi trebuie pe lich,sunt diferite talentele din cate vad. ahahaha trollin' WTF? ON:Mi-am facut singur talentele pe fire,joc mult mai bine decat pe frost. Quote
Guest NorthernWave Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ia buildul lui myt,daca vrei sa joci pe frost. Aldguth,nu inteleg de ce iti bati tu capul. Fiecare joaca unde vrea,si ce expansion vrea. Quote
Sparkys Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Cum mai e WoW-ul acuma ? Realmurile ? Care mai sunt realmuri populate de romani ? Sau realmuri bune ? Realmuri cu populatia de pe linkmania ? :> Ma bate gandu sa ma reapuc. Quote
jas2jas Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Voi nu aveti nicio problema cu spamul?De cand a luat swifty ban realmul meu e http://imageshack.us/f/811/wowscrnshot071911030001.jpg/ la maxim , nu ai ce sa faci in Stormwind , spamerii astia si-au format si o http://imageshack.us/f/30/wowscrnshot071911030854.jpg/.Oare ei stiu ca swifty joaca pe US si nu pe EU ? e frustrant , mi-am umplut deja ignore listul :< , pe la ora asta s-au mai linistit fanii infocati , pe la 22 nu puteai sa stai in Trade sau in Dwarven District. Quote
mmc Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Era de asteptat ca o sa-l scoata, a fost un GM frustrat plin de zel si chef de munca. Quote
mortallx Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Am si eu nevoie de un build pentru retribution paladin.Cand spun build ma refer si la talente si sa fie pentru lvl 80,adica nu update la cataclysm. Am pus build dupa cineva si sunt ff slab la dps. Quote