black3 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 paladinul blood elf are in plus ambush, vanish si frost novasi evil spirits :D Quote
mmc Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 si evil spirits :Dtotal gresit, ala e la draenei Quote
challenge Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nu va mai faceti probleme de Burning Crusade, se poate cumpara direct de pe www.wow-europe.com. CUm?Va logati cu contul normal de WoW ( http://www.wow-europe.com/account ) si aveti un BUTON MARE unde scrie "Buy & Download the expension" - Pretul este de 35E si se poate plati doar prin card.Have fun, super solutia data de Blizzard :) Quote
Aenon Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nu va mai faceti probleme de Burning Crusade, se poate cumpara direct de pe www.wow-europe.com. CUm?Va logati cu contul normal de WoW ( http://www.wow-europe.com/account ) si aveti un BUTON MARE unde scrie "Buy & Download the expension" - Pretul este de 35E si se poate plati doar prin card.Have fun, super solutia data de Blizzard :)de acord, o solutie foarte buna !Pacat ca nu s-au gandit mai devreme.... Quote
DarKyDarKy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Salut all..sunt nou in "Lumea Warcraft" ..Joc pe blizzard de 3 zile si am lvl 11 [ human warlock ]. As avea o intrebare :) care dintre voi joaca pe aggramar , us ? nu am vazut niciun roman . Daca este cineva va rog trimitetimi un PM ;) cu nickul :) Quote
blk Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 se joaca pe europa.. ca deh.. cica suntem europeni :P Quote
The Connection Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Salut all..sunt nou in "Lumea Warcraft" ..Joc pe blizzard de 3 zile si am lvl 11 [ human warlock ]. As avea o intrebare :) care dintre voi joaca pe aggramar , us ? nu am vazut niciun roman . Daca este cineva va rog trimitetimi un PM ;) cu nickul :) Joci pe US si nu ai lag? hmm...stai in US? Apropo..stie cineva cand e gata circul din Alonsus , Goldshire?:( Quote
Aldguth Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dude "circul" acela e pe toate serverele, si se numeste The darkmoon faire. Penduleaza intre Thunderbluff si Goldshire oferind aventurierilor o mica distractie intre aventurile lor periculoase. Montarea faire-ului tine cam 4-5 zile. Quote
DarKyDarKy Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Obidan: nu stau in US .. si lag prea am..poate cateodata dar nu dureaza mult.. pot spune ca sunt chiar multumit de cum merge Quote
mad_eye Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Joia asta mia venit si mie WOW:TBC din irlanda ,nu prea am avut timp sa joc,da ce sa zic e super tare,am facut un q inoutland super shemecher!Blood elf pala rocks!de draenai inca nam incercat! Quote
black2 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nush pe mine a inceput sa ma plictiseasca destul de rau.. parca nu mai am rabdare sa ajung la 70 si pana in 70 nu poti sa faci nimic.. nu tu bg, nu tu iteme, nu tu skills/spells..cresc foarte greu in ultima perioada.. DACA intru o data la 2 zile..mai am 6 levele si fac 70.. dar nush daca o sa le fac. ma gandesc sa renunt la joc.doar setul de mag tier 4 ma mai tine captat.. arata prea bine setul ala iar optiunile sunt god-like pentru pvp. Quote
sp33d_man Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Darkmoon Faire apare odata la o luna, la inceputul fiecarui luni schiimbandu'su locatia, odata langa Thunger Bluff si odata in Elwyn Forrest. :cool2: :cool2: cat despre Outland, inca nu am vazut aproape nimik pe outland, fiindca am roleat un blood elf paladin, si sunt inca lvl 35 :P , la jumate de actziune xD, blood elf paladin e :cool2: , doar ca am intrat o runda in wsg si cam totzi imi dadeau pe pita :P, o sa vad mai incolo Quote
Guest editor Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fratilor nu v-ati saturat de atat gaming? Iata ceva mai placut: fata zilei pe www.roon.ro sau direct la poze: http://apps.roon.ro/tools/topbild/index.shtml In fiecare zi e alta fata! Quote
black2 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fratilor nu v-ati saturat de atat gaming?nu.pa. Quote
virus_ro Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 black ..... i love your sig .... am stat 3 ore sa citesc si inca mai mai rad cu lacrimi .. anu asta ma bag si eu ontopic : editor , nu ne`am saturat de gaming ..... acu o intrebare pt tine ... nu te`ai saturat de "manuela" ? Quote
Aenon Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 DING!!! 60 \:D/ paladin human.....ce de farming am facut in outland....75 g in 2 ore Quote
Guest BloodChief Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 black ..... i love your sig .... am stat 3 ore sa citesc si inca mai mai rad cu lacrimi .. anu asta ma bag si eu ontopic : editor , nu ne`am saturat de gaming ..... acu o intrebare pt tine ... nu te`ai saturat de "manuela" ? lol ...pai normal ca s-a saturat de "manuela" daia a trecut la Pa(l)mela :nanana: Quote
Angel of Darkness Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 As avea si eu cateva intrebari legate de achizitionarea acestui joc .1) Daca iau The Burning Crusade , am nevoie si de varianta simpla pentru a-l juca ? Adica The Burning Crusade e un patch , un fel de add-on ?2) Cum se efectueaza plata ? Ai nevoie de un card cu care poti face cumparaturi on-line ? Sau platesti intr-un loc anume ? ( tin sa cred ca prima varianta e cea corecta ) Quote
virus_ro Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 As avea si eu cateva intrebari legate de achizitionarea acestui joc .1) Daca iau The Burning Crusade , am nevoie si de varianta simpla pentru a-l juca ? Adica The Burning Crusade e un patch , un fel de add-on ?2) Cum se efectueaza plata ? Ai nevoie de un card cu care poti face cumparaturi on-line ? Sau platesti intr-un loc anume ? ( tin sa cred ca prima varianta e cea corecta )1 - Burning Crusade este un add-on . Iti trebuie si WoW normal ca sa poti juca2 - Plata se efectueaza in 2 moduri :a - Daca ai card in valuta , poti plati pe site`ul oficial logandu`te pe account. Plata se poate face pe 30 / 90 / 180 de zileb - Cumparand GameCard [ prepaid 60 de zile ] din magazine [ varianta asta este mai scumpa ... insa de multe ori ... si mai sigura .. si mai usoara .... ] Quote
Angel of Darkness Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Am vazut acea versiune cu card , dar dupa ce se termina creditul de 60 zile , ma duc la magazin si platesc pentru o peridoada de timp ? Quote
blk Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Am vazut acea versiune cu card , dar dupa ce se termina creditul de 60 zile , ma duc la magazin si platesc pentru o peridoada de timp ?cumperi alt card de 60 zile, intrii pe pagina oficiala, scrii codul de pe card si iti este prelungita perioada de joc cu 60 zile Quote
sp33d_man Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 si cand magazinul ramane fara carduri, te apuci satzi dai pumni in "bile" :banana: Quote
C0dy Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ce moduri folositi vreau si eu un mod bun care sa-mi faca toate bagsurile in 1 singur ... cand dau pe map sa-mi dea coordonatele long-lat si chestii destia ca am reinstalat wow si am formatat s hardu si nu mai am nimic Quote
virus_ro Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pt map ... foloseste titan panel sau metamap ... pt bags ... aveam unu dar nu mi`a placut si l`am sters gasesti tot felu de add-on`uri aici : http://wow-en.curse-gaming.com/files/addons/ Sper sa nu fie sters site`ul sau sper sa apuci sa il vezi ... in caz contrar ... ti`l dau pe privat Quote
C0dy Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pt map ... foloseste titan panel sau metamap ... pt bags ... aveam unu dar nu mi`a placut si l`am sters gasesti tot felu de add-on`uri aici : http://wow-en.curse-gaming.com/files/addons/ Sper sa nu fie sters site`ul sau sper sa apuci sa il vezi ... in caz contrar ... ti`l dau pe privat ms mult ... vezi ca ti-am dat un PM :beer: Quote