Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Nu va mai faceti probleme de Burning Crusade, se poate cumpara direct de pe www.wow-europe.com. CUm?

Va logati cu contul normal de WoW ( http://www.wow-europe.com/account ) si aveti un BUTON MARE unde scrie "Buy & Download the expension" - Pretul este de 35E si se poate plati doar prin card.

Have fun, super solutia data de Blizzard :)

de acord, o solutie foarte buna !Pacat ca nu s-au gandit mai devreme....

Posted

Salut all..sunt nou in "Lumea Warcraft" ..Joc pe blizzard de 3 zile si am lvl 11 [ human warlock ].

As avea o intrebare :) care dintre voi joaca pe aggramar , us ? nu am vazut niciun roman :(( .

Daca este cineva va rog trimitetimi un PM ;) cu nickul :)

Posted

Salut all..sunt nou in "Lumea Warcraft" ..Joc pe blizzard de 3 zile si am lvl 11 [ human warlock ].

As avea o intrebare :) care dintre voi joaca pe aggramar , us ? nu am vazut niciun roman :(( .

Daca este cineva va rog trimitetimi un PM ;) cu nickul :)

Joci pe US si nu ai lag? hmm...stai in US?

Apropo..stie cineva cand e gata circul din Alonsus , Goldshire?:(

Posted

Dude "circul" acela e pe toate serverele, si se numeste The darkmoon faire. Penduleaza intre Thunderbluff si Goldshire oferind aventurierilor o mica distractie intre aventurile lor periculoase. Montarea faire-ului tine cam 4-5 zile.

Posted

Joia asta mia venit si mie WOW:TBC din irlanda ,nu prea am avut timp sa joc,da ce sa zic e super tare,am facut un q inoutland super shemecher!Blood elf pala rocks!de draenai inca nam incercat!

Posted

nush pe mine a inceput sa ma plictiseasca destul de rau.. parca nu mai am rabdare sa ajung la 70 si pana in 70 nu poti sa faci nimic.. nu tu bg, nu tu iteme, nu tu skills/spells..

cresc foarte greu in ultima perioada.. DACA intru o data la 2 zile..

mai am 6 levele si fac 70.. dar nush daca o sa le fac. ma gandesc sa renunt la joc.

doar setul de mag tier 4 ma mai tine captat.. arata prea bine setul ala iar optiunile sunt god-like pentru pvp.

Posted

Darkmoon Faire apare odata la o luna, la inceputul fiecarui luni schiimbandu'su locatia, odata langa Thunger Bluff si odata in Elwyn Forrest.

:cool2: :cool2:

cat despre Outland, inca nu am vazut aproape nimik pe outland, fiindca am roleat un blood elf paladin, si sunt inca lvl 35 :P , la jumate de actziune xD, blood elf paladin e :cool2: , doar ca am intrat o runda in wsg si cam totzi imi dadeau pe pita :P, o sa vad mai incolo

Posted

black ..... i love your sig .... am stat 3 ore sa citesc si inca mai mai rad cu lacrimi .. anu asta ma bag si eu :))

ontopic : editor , nu ne`am saturat de gaming ..... acu o intrebare pt tine ... nu te`ai saturat de "manuela" ?

Guest BloodChief
Posted

black ..... i love your sig .... am stat 3 ore sa citesc si inca mai mai rad cu lacrimi .. anu asta ma bag si eu :))

ontopic : editor , nu ne`am saturat de gaming ..... acu o intrebare pt tine ... nu te`ai saturat de "manuela" ?

lol ...pai normal ca s-a saturat de "manuela" daia a trecut la Pa(l)mela =)) :nanana:

Posted

As avea si eu cateva intrebari legate de achizitionarea acestui joc .

1) Daca iau The Burning Crusade , am nevoie si de varianta simpla pentru a-l juca ? Adica The Burning Crusade e un patch , un fel de add-on ?

2) Cum se efectueaza plata ? Ai nevoie de un card cu care poti face cumparaturi on-line ? Sau platesti intr-un loc anume ? ( tin sa cred ca prima varianta e cea corecta )

Posted

As avea si eu cateva intrebari legate de achizitionarea acestui joc .

1) Daca iau The Burning Crusade , am nevoie si de varianta simpla pentru a-l juca ? Adica The Burning Crusade e un patch , un fel de add-on ?

2) Cum se efectueaza plata ? Ai nevoie de un card cu care poti face cumparaturi on-line ? Sau platesti intr-un loc anume ? ( tin sa cred ca prima varianta e cea corecta )

1 - Burning Crusade este un add-on . Iti trebuie si WoW normal ca sa poti juca

2 - Plata se efectueaza in 2 moduri :

a - Daca ai card in valuta , poti plati pe site`ul oficial logandu`te pe account. Plata se poate face pe 30 / 90 / 180 de zile

b - Cumparand GameCard [ prepaid 60 de zile ] din magazine [ varianta asta este mai scumpa ... insa de multe ori ... si mai sigura .. si mai usoara .... ]

Posted

Am vazut acea versiune cu card , dar dupa ce se termina creditul de 60 zile , ma duc la magazin si platesc pentru o peridoada de timp ?

cumperi alt card de 60 zile, intrii pe pagina oficiala, scrii codul de pe card si iti este prelungita perioada de joc cu 60 zile

Posted

ce moduri folositi vreau si eu un mod bun care sa-mi faca toate bagsurile in 1 singur ... cand dau pe map sa-mi dea coordonatele long-lat si chestii destia ca am reinstalat wow si am formatat s hardu si nu mai am nimic :((