Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Asta in cazul serverului Blizzard. Pentru cele private trebuie sa ai 3.3.5 alftel nu merge.

Ma fiecare server foloseste o anumita versiune de wow(anumit patch),poate unele inca mai sunt la the burning crusade,poate altele la cataclysm.E logica treaba asta....

Posted

Asta in cazul serverului Blizzard. Pentru cele private trebuie sa ai 3.3.5 alftel nu merge.

Uite ce ai scris tu:

Daca ai World of Warcraft Lich King si joci pe Blizzard nu faci update la 4.0.3 ! Il lasi 3.3.5. Ai inteles? Daca mai ai nelamuriri , posteaza. Daca ai cataclysm poti face update-ul linistit

Chiar daca nu ai Cataclysm daca nu ai ULTIMUL update nu poti intra in joc.

Se vede ca esti TOTAL pe langa, asa ca te rog sa nu mai postezi cretinisme aici :)

Posted

In 4.1 mai apar doua "noi" instante:

Zul'Aman has returned as a level-85 5-player Heroic dungeon

Zul'Gurub has returned as a level-85 5-player Heroic dungeon

La cat lore se afla in spatele jocului, ma intreb de ce naiba tot refolosesc aceleasi instante?

Posted

In 4.1 mai apar doua "noi" instante:

Zul'Aman has returned as a level-85 5-player Heroic dungeon

Zul'Gurub has returned as a level-85 5-player Heroic dungeon

La cat lore se afla in spatele jocului, ma intreb de ce naiba tot refolosesc aceleasi instante?

Au fost cerute de playeri, au fost zeci de topicuri facute pe forum pe tema asta.

Posted

De Zul'Gurub nu zic nimic, pentru ca nu l-am facut, dar de Zul'Aman sunt curios cum o sa modifice unele encountere la care era nevoie de 2 tanci xD.

Posted

Au fost cerute de playeri, au fost zeci de topicuri facute pe forum pe tema asta.

Playerii de multe ori nu stiu ce vor. New content > redesigned content >>>>>>>>>>> revamped content.

Posted

ca se vb de old content , ptr cei care nu au citit , recomand cartea "lands of mistery" care o mai rasfoiesc din cand in cand. lansata in 2006 are acel feeling de vanilla. asta in caz ca sunteti plictisiti de content actual

Posted

Hmm eu am luat o mica pauza datorita certurilor din guild..parca vad ca iar imi mult realm-ul etc

Schimba doar guilda. Nu sta prea mult cu romanii ca e vai si amar de obicei ^^

Si eu iau o pauza ca nu am bani de sub =)

Guest ShadeKiss
Posted

@Lancelot : eu zic ca e mai bene prot...adica na...mie unuia mi se potriveste stilul de joc mai bine pe prot...am vreo 2 prieteni care joaca f bine prot-pvp si ma descurc si eu destul de bine, mai bine decat pe fury.

app, cineva cu un sfat pt un server/guilda bunicica pt un rogue satul de sylvanas si de (ne)"oamenii" de acolo? prefer hoarda da la nevoie trec si alianta.

Posted

@Lancelot : eu zic ca e mai bene prot...adica na...mie unuia mi se potriveste stilul de joc mai bine pe prot...am vreo 2 prieteni care joaca f bine prot-pvp si ma descurc si eu destul de bine, mai bine decat pe fury.

app, cineva cu un sfat pt un server/guilda bunicica pt un rogue satul de sylvanas si de (ne)"oamenii" de acolo? prefer hoarda da la nevoie trec si alianta.

cauta pe wowprogress.com sigur gasesti , postezi pe forum si dupa daca e nevoie iti dai realm-trasfer

Guest Cryptal_Darkness
Posted

Ma gandesc cum o fi sa faci PvP cu chestia asta.

nu conteaza,imagineaza`ti cum e sa joci cu chestia aia,si cu un minitor de 2m+

kinda wow irl

Posted

Ma gandesc cum o fi sa faci PvP cu chestia asta.

Foarte simplu daca esti FROST MAGE ... pui "bind" pe burta si pe spate la ICE LANCE , accept duel, te tavalesti prin camera si castigi ^_^ .

Posted

Foarte simplu daca esti FROST MAGE ... pui "bind" pe burta si pe spate la ICE LANCE , accept duel, te tavalesti prin camera si castigi ^_^ .

Oo da. N-o sa mai fie faceroll, o sa fie barell roll; nu mai are farmec ptr mine...e ceva gen mouse ala de WoW cu 95427890582409 butoane, care daca esti warlock il strangi in mana si rupeai toata harta.

+1 Sly.

Posted

Salut vreau sa ma reapuc de wow .. am jucat 3 ani jumate si ceva..

Am si eu cateva intrebari:) pe ce servere jucati? sau daca jucati pe original pe ce realm sunteti:)?

@daca imi dati serverw private sa fie cu patchu de cataclysm:)

Posted

Salut vreau sa ma reapuc de wow .. am jucat 3 ani jumate si ceva..

Am si eu cateva intrebari:) pe ce servere jucati? sau daca jucati pe original pe ce realm sunteti:)?

@daca imi dati serverw private sa fie cu patchu de cataclysm:)

Cei care posteaza aici joaca pe retail, deci nu te putem ajuta in privinta serverelor private.