OPT Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Agamaggan = server bun de pvp? Eu zic sa mergi pe un realm care sa fie in Cyclone Battlegroup, desi si Blackout e destul de bun. Din cate am citit pe forumul realmului pare OK, se face mai mult PvP acolo. Quote
Aldguth Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Da, m-am uitat si eu pe guild progress, 2v 2 ladder si census, dar am zis sa cer o parere si aici. Multumesc pentru raspuns :) Quote
Lancelot Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Agamaggan = server bun de pvp? Nu Da aa? ce zici tu aishi? PS iar un interviu cu no lifer ? toti goblinii astia repetenti au ajuns vedete lipindu-se cu coatele de birou Quote
Aldguth Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nu Da aa? ce zici tu aishi? PS iar un interviu cu no lifer ? toti goblinii astia repetenti au ajuns vedete lipindu-se cu coatele de birou Omul e un actor care a gasit si un mod prin care sa faca banuti frumosi din pasiunea lui. De ce sa il jignim pentru asta? Nu imi place de tine mai, lancy. Quote
Legacy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Omul e un actor care a gasit si un mod prin care sa faca banuti frumosi din pasiunea lui. De ce sa il jignim pentru asta? Nu imi place de tine mai, lancy. well unii nu pot admite ca altii au reusit intr-un fel si ei nu ^_^ @astept cateva intrebarii de la voi :) ce ati vrea sa stiti de la el Quote
Aldguth Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 well unii nu pot admite ca altii au reusit intr-un fel si ei nu ^_^ @astept cateva intrebari de la voi :) ce ati vrea sa stiti de la el Lol sa imi trimiti textul sa il corectez dupa. Quote
OPT Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Lol sa imi trimiti textul sa il corectez dupa. +1, in interviul anterior erau cateva greseli gramaticale, dar poate si-a mai imbunatatit engleza intre timp :P Doamne nu se mai termina sesiunea asta, sa rup healu in 8 Quote
Legacy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Lol sa imi trimiti textul sa il corectez dupa. hahaha . buna asta Quote
Aldguth Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ba lance ba, fa si tu talent specu ala calumea ca rade lumea de tine :)) Quote
uLise Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/ulyse/simple Need some help cu buildul ;)) Ce iteme sa schimb , ce iteme sa pun pe el etc :D Quote
logikal Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/ulyse/simple Need some help cu buildul ;)) Ce iteme sa schimb , ce iteme sa pun pe el etc :D cumpara glyphs si dute ramparts Quote
ChoWdeR Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/ulyse/simple Need some help cu buildul ;)) Ce iteme sa schimb , ce iteme sa pun pe el etc :D cum ai reusit 20 lvls in doar ... 1 ora ? Quote
ChoWdeR Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 vreau sa intru in wow si imi da asta http://tinypic.com/view.php?pic=2j1lteb&s=7 ce e de facut :-s ? Quote
OPT Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 vreau sa intru in wow si imi da asta http://tinypic.com/view.php?pic=2j1lteb&s=7 ce e de facut :-s ? Run as administrator? Quote
uLise Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 cum ai reusit 20 lvls in doar ... 1 ora ? :whistle: They call me h4x0r Si o locatie pt lvling eventual cu poza :)) Quote
OPT Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 :whistle: They call me h4x0r Si o locatie pt lvling eventual cu poza :)) Heirloom items FTW Quote
Lancelot Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ba lance ba, fa si tu talent specu ala calumea ca rade lumea de tine :)) ce ma ce ce mai facui acu?:( Ps nu invidiez pe nimeni dar nici nu-mi sta in fire sa idolatrizez genul ala de oameni Quote
OPT Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 BLIZZCON 2011 ANNOUNCED Tot in US, multi europeni se plang de faptul ca nu se tine in Europa, m-am amuzat putin citind commenturile. Quote
Stalk3r Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 lol , de ar fi fost in europa as fi incercat sa iau si eu bilet. E chiar absurd cum numai in america fac, avand in vedere succesul. Quote
OPT Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 lol , de ar fi fost in europa as fi incercat sa iau si eu bilet. E chiar absurd cum numai in america fac, avand in vedere succesul. Avand in vedere succesul ar trebui sa se tina in ASIA :) Dar totusi, dotarile nu pot fi teleportate, sa organizezi un astfel de eveniment necesita multe resurse finainciare * nu ca nu ar dispune de ele *, oricum, poate la anu'. Quote
Stalk3r Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 pai nu se ocupa un singur om de asa ceva, exista directori teritoriali mai mult ca sigur, care ar putea organiza pe fiecare continent asta. Oh well, tot una e :) Quote
OPT Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Patch 4.0.6 is LIVE ! The spawn of a gay satan will be nerfed. ( feral druid). I like the priest changes. Ce parere aveti de noile schimbari pe care le aduce acest patch pentru clasa voastra? S-a readus CD la Every Man for Himself de la 3 minute la 2 minute. Awesome !!! Quote
OPT Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Nu pot da edit la postul precedent, am o intrebare: daca activez TBC trial si dau update la full TBC, mai pastrez acele 10 zile? Quote