Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Sa`ti parasesti guilda- 50 raiduri pierdute

Sa`ti parasesti realmul- 1000 gold pierdut

Sa`l pwnezi pe lance in BG,de nepretuit ^_^

I lol'd

Guest Antikrist
Posted

WoW-Good!

WoW TBC-Awesome!!

WoW Wotlk-Even Better!!!

WoW Cata-fail.

Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!!

Posted

WoW-Good!

WoW TBC-Awesome!!

WoW Wotlk-Even Better!!!

WoW Cata-fail.

Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!!

daca wotlk a fost even better...lasa-te de private :)

si cata > wotlk, chiar daca sunt niste numere astronomice de chinezoi orezari - urasc sa vad ca omu' are 180k hp ca tank, de parca bossu' n-ar avea nicio sansa sa moara, dar totusi il sfideaza si ii da 2 shot.

Guest alt fan HighVoltage
Posted

WoW-Good!

WoW TBC-Awesome!!

WoW Wotlk-Even Better!!!

WoW Cata-fail.

Pre-cata(4.0.1) a fost cel mai awesome,dupa parerea mea.

Imi lipsesc zilele cand farmam cate 3 rogi cu prot palacul :(

Posted

WoW-Good!

WoW TBC-Awesome!!

WoW Wotlk-Even Better!!!

WoW Cata-fail.

Nu te poti adapta la schimbari? Trist ...

Posted

Sa`ti parasesti guilda- 50 raiduri pierdute

Sa`ti parasesti realmul- 1000 gold pierdut

Sa`l pwnezi pe lance in BG,de nepretuit ^_^

ei ce sa ziccc fani ai fanilor mei :D

Frate dar si cand dai peste idioti ....asera eram prin D Maul la una mica..am laut 3 wipe-uri cred cu un retardin care se credea tank :)) eu stateam si ma uitam cum navalea el si facea aggro pe cate 2 sau 3 pack-uri de mobi..abia dupa am dat Kick Vote...si tot el ne injura ca nu l sustinem in batalii :))

Posted

ei ce sa ziccc fani ai fanilor mei :D

Frate dar si cand dai peste idioti ....asera eram prin D Maul la una mica..am laut 3 wipe-uri cred cu un retardin care se credea tank :)) eu stateam si ma uitam cum navalea el si facea aggro pe cate 2 sau 3 pack-uri de mobi..abia dupa am dat Kick Vote...si tot el ne injura ca nu l sustinem in batalii :))

Asta imi aminteste de vremurile "bune",cand (la low level,bineinteles) tankam prin dead mines cu spec de holy si cu gear de dps-healer. ..huh,dar mergea bine.

Posted

Asta imi aminteste de vremurile "bune",cand (la low level,bineinteles) tankam prin dead mines cu spec de holy si cu gear de dps-healer. ..huh,dar mergea bine.

deadmines ... wow frate ce tare.

Posted

Pre-cata(4.0.1) a fost cel mai awesome,dupa parerea mea.

aia a fost perioada cand jocul a fost cel mai unbalanced din toata istoria lui , atat in pvp cat si in pve

Posted

deadmines ... wow frate ce tare.

foarte tare.

aia a fost perioada cand jocul a fost cel mai unbalanced din toata istoria lui , atat in pvp cat si in pve

stiu,but it was fun :P

Guest _Shade_
Posted (edited)

edit

warn up

Edited by Stalk3r
publicitate
Posted

ce ziceti de un nou interviu cu athene ? v2.

Abea-l astept ! Ai de gand sa faci asta? Sper sa fie cel putin la fel de amuzant ca si primul interviu.

e vechi dar funny, cum zice primul comment de la high ranked comments: Big Mouth Got Owned.

Posted

ce ziceti de un nou interviu cu athene ? v2.

Dupa ce a vazut ca nimeni nu il baga in seama cu proiectul lui a trecut la trolling din nou, de toata mila.