Lancelot Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Eh nu ca fac eu cine stie ce lvl dar e o guilda draguta cu oameni de pe LM :D acolo..prefer asa decat sa bat singur realm-urile :D Quote
OPT Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 muh dar de ce nu joci cu noi ? Care-i guilda voastra? Quote
Aldguth Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Care-i guilda voastra? Asta cred: http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/hhunterz/ Quote
Guest alt fan HighVoltage Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Am facut un shaman pe outland for the moment. Kazzak? Neh. Oricum vad ca in 2,3 zile te-am luat la level :P http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/tökk/simple Sa`ti parasesti guilda- 50 raiduri pierdute Sa`ti parasesti realmul- 1000 gold pierdut Sa`l pwnezi pe lance in BG,de nepretuit ^_^ Quote
OPT Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Sa`ti parasesti guilda- 50 raiduri pierdute Sa`ti parasesti realmul- 1000 gold pierdut Sa`l pwnezi pe lance in BG,de nepretuit ^_^ I lol'd Quote
Guest Antikrist Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 WoW-Good! WoW TBC-Awesome!! WoW Wotlk-Even Better!!! WoW Cata-fail. Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!! Quote
Mamut Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 WoW-Good! WoW TBC-Awesome!! WoW Wotlk-Even Better!!! WoW Cata-fail. Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!! daca wotlk a fost even better...lasa-te de private :) si cata > wotlk, chiar daca sunt niste numere astronomice de chinezoi orezari - urasc sa vad ca omu' are 180k hp ca tank, de parca bossu' n-ar avea nicio sansa sa moara, dar totusi il sfideaza si ii da 2 shot. Quote
Guest alt fan HighVoltage Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 WoW-Good! WoW TBC-Awesome!! WoW Wotlk-Even Better!!! WoW Cata-fail. Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!! Pre-cata(4.0.1) a fost cel mai awesome,dupa parerea mea. Imi lipsesc zilele cand farmam cate 3 rogi cu prot palacul :( Quote
OPT Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 WoW-Good! WoW TBC-Awesome!! WoW Wotlk-Even Better!!! WoW Cata-fail. Si aici ma refer in principal la rasele noi si noul sistem de talent build.Bleah!! Nu te poti adapta la schimbari? Trist ... Quote
Potyike Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Desii inca nu am reusit sa fac tranzitia la Cata, voi cumpara jocul peste vreo 2 saptamani . :D Quote
Aldguth Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 I loled. Ditto. Desii inca nu am reusit sa fac tranzitia la Cata, voi cumpara jocul peste vreo 2 saptamani . Tu unde te joci mai? Quote
Potyike Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Azuremyst - Draenei Huntard :) This is me :) doar ca am jucat Trialul si am mai schimbat ceva verzui pe acolo :) http://eu.battle.net/wow/en/character/azuremyst/meandhim/simple Quote
Lancelot Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Sa`ti parasesti guilda- 50 raiduri pierdute Sa`ti parasesti realmul- 1000 gold pierdut Sa`l pwnezi pe lance in BG,de nepretuit ^_^ ei ce sa ziccc fani ai fanilor mei :D Frate dar si cand dai peste idioti ....asera eram prin D Maul la una mica..am laut 3 wipe-uri cred cu un retardin care se credea tank :)) eu stateam si ma uitam cum navalea el si facea aggro pe cate 2 sau 3 pack-uri de mobi..abia dupa am dat Kick Vote...si tot el ne injura ca nu l sustinem in batalii :)) Quote
Guest alt fan HighVoltage Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 ei ce sa ziccc fani ai fanilor mei :D Frate dar si cand dai peste idioti ....asera eram prin D Maul la una mica..am laut 3 wipe-uri cred cu un retardin care se credea tank :)) eu stateam si ma uitam cum navalea el si facea aggro pe cate 2 sau 3 pack-uri de mobi..abia dupa am dat Kick Vote...si tot el ne injura ca nu l sustinem in batalii :)) Asta imi aminteste de vremurile "bune",cand (la low level,bineinteles) tankam prin dead mines cu spec de holy si cu gear de dps-healer. ..huh,dar mergea bine. Quote
ChoWdeR Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Asta imi aminteste de vremurile "bune",cand (la low level,bineinteles) tankam prin dead mines cu spec de holy si cu gear de dps-healer. ..huh,dar mergea bine. deadmines ... wow frate ce tare. Quote
yazid Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Pre-cata(4.0.1) a fost cel mai awesome,dupa parerea mea. aia a fost perioada cand jocul a fost cel mai unbalanced din toata istoria lui , atat in pvp cat si in pve Quote
Guest alt fan HighVoltage Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 deadmines ... wow frate ce tare. foarte tare. aia a fost perioada cand jocul a fost cel mai unbalanced din toata istoria lui , atat in pvp cat si in pve stiu,but it was fun :P Quote
Guest _Shade_ Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 (edited) edit warn up Edited February 3, 2011 by Stalk3r publicitate Quote
OPT Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Se repopuleaza go on try it da-ti foc S-au intors iarasi vremurile din primele pagini ale forumului sau ce naiba? Quote
ChoWdeR Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) Se repopuleaza go on try it doamne bata .... in voi. ot: din ce se face $$$ mai nou ? ( golzi ) Edited February 3, 2011 by Stalk3r Quote
OPT Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 doamne bata .... in voi. ot: din ce se face $$$ mai nou ? ( golzi ) herbalism + bot = $$$ Quote
Legacy Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ce ziceti de un nou interviu cu athene ? v2. Quote
OPT Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ce ziceti de un nou interviu cu athene ? v2. Abea-l astept ! Ai de gand sa faci asta? Sper sa fie cel putin la fel de amuzant ca si primul interviu. e vechi dar funny, cum zice primul comment de la high ranked comments: Big Mouth Got Owned. Quote
Stef Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ce ziceti de un nou interviu cu athene ? v2. Dupa ce a vazut ca nimeni nu il baga in seama cu proiectul lui a trecut la trolling din nou, de toata mila. Quote