virus_ro Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 misto wow imi place foarte mult acum astept BC ca mam plictisit de wow normalK!@r ! ... presupun ca ai jucat pe vre`un fun server si acuma te`ai plictisit pentru ca ai "vazut tot si ai incercat toate seturile" , right ?@spykey - da`i privat pe forum unui moderador la gaming si intreaba`l de cont .. eu nu mai tin minte exact ... mi`am facut acu 3 luni cont ... Quote
blk Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pentru cei care au BC. Eu mi-am ales sa fac reputatie cu Aldor dar in ultimele zile am luat numai Arcane Tome si inca niste chestii dar alea sunt toate pentru reputatie cu Scryer. Deci in ultimele 3 zile am facut o gramada de questuri, omorat o gramada de mobi insa tot ce iau e ptr reputatia cu Scryer. Ce vreau sa stiu pana la urma ce ne trebuie pentru reputatie e random drop sau?http://www.worldofraids.com/forum/viewtopi...62b72040c8e5c33 Quote
challenge Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bau, n-am mai postat de ceva vreme :P insa am reusit si eu sa fac 67, hehe, ce sa zic mi-am luat o tzeapa destul de nasoala, ca mi-am cumparat Flask of supreme power, cu 350G, nu imi pare rau, dar acu sunt mult mia tari :P oricum banii se fac garla in BC, cel putin weekendu asta am facut 700G, fara sa farmez, doar questuri + vandut la vendori rewardu de la questuri.Fiind druid o sa ma coste cu vreo 1k mai putin sa imi iau flying mount epic. Pentru ca odata cu lvl 68 imi iau flight form, care iti creste trainingu la riding (sper sa nu ma fi inshelat).Chestia aia ca ati vazut deja Blood elf 62+ s-a intamplat si la mine pe server (SkullCrusher) insa e destul de ushor daca te ajuta guilda sa faci in vreo 2 sapt (de cand s-a lansat BC-u) 62...Anyway la multi bani si la multe levele :DPS. Potiunile actuale de alchemy rup tot :P si cine vrea mount epic de daenei sa se faca exalted cu Kurenai (in Nagrand) eu deja sunt revered doar din questuri... Si da din mobi cad iteme care le predai si iei reputatie... (In general de la Orci) am strans cele mai multe...PS. http://www.youtube.com/watch?v=3pOUkxnXb2E Quote
spykey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 mrrrr , bad boyz , cum ati putut sa va bateti joc de mine ce rai ati fost la faza asta.... a trebuit sa innebunesc si sa dau vreo 10 PM-uri si sa turbez si mai avea putin si ma certam cu GM ca nu vroia sa imi faca cont ) Quote
mad_eye Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 mrrrr , bad boyz , cum ati putut sa va bateti joc de mine ce rai ati fost la faza asta.... a trebuit sa innebunesc si sa dau vreo 10 PM-uri si sa turbez si mai avea putin si ma certam cu GM ca nu vroia sa imi faca cont ) Chiar ca te-au fraierit,linkmania din cate vad na mai scos servere de jocuri noi de ceva luni bune.Putem sa dam ca exmeplu Serverul de lineage 2 care e promis de vreo 2 ani dar nu sa facut ink.Si stiti de ce, adminii nu se mai ocupa! Da sa revenim la "oitele noastre"(adik WOW),nu cred ca a aparut vreun server de WOW TBC pirat inca,doar daca e facut pe versiunea beta emulata! :) Cat despre TBC originnal inca e greu de gasit in romania!In ce tara innapoiata traim! Quote
virus_ro Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Chiar ca te-au fraierit,linkmania din cate vad na mai scos servere de jocuri noi de ceva luni bune.Putem sa dam ca exmeplu Serverul de lineage 2 care e promis de vreo 2 ani dar nu sa facut ink.Si stiti de ce, adminii nu se mai ocupa!Da sa revenim la "oitele noastre"(adik WOW),nu cred ca a aparut vreun server de WOW TBC pirat inca,doar daca e facut pe versiunea beta emulata! :) Cat despre TBC originnal inca e greu de gasit in romania!In ce tara innapoiata traim!server de l2 nu va fi facut din acelasi motiv ca si cel de wow [ promis , nepromis ... nush ] ... pentru ca este ilegal si necesita timp investit in imbunatatirea jocului .... la cs ... ce sa ii faci ? dai drumu la sv si n`ai treaba ... la wow / l2 iti tre gm .. devs ... eventuri .... + certuri pe forum ca pe MU forums .... e bataie mare de capsi tara nu e inapoiata ... asa e peste tot ... stocul a fost mic si cerea mare ... insa daca nu vrei sa astepti pana in martie ... dai comanda si in 1 sapt ti`l aduce acasa la pretu din magazin [ dif de pret intre magazin si livrare acasa este ~0 pentru ca platesti si taxele de transport ] Quote
blk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 sau ii spui unui prieten de afara sa ti-l cumpere si iti da cdkey`u pe mess.. Quote
Guest blue18_cool Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 oameni buni am gasit server de TBC dar nush daca e voie sa-l dau pt ca e pirat, asa ca.......... :P Quote
virus_ro Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 in caz ca va intereseaza ... game card la diverta e acuma 90 RON si au iar stoc TBC la 130 RON :) Quote
mad_eye Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 server de l2 nu va fi facut din acelasi motiv ca si cel de wow [ promis , nepromis ... nush ] ... pentru ca este ilegal si necesita timp investit in imbunatatirea jocului .... la cs ... ce sa ii faci ? dai drumu la sv si n`ai treaba ... la wow / l2 iti tre gm .. devs ... eventuri .... + certuri pe forum ca pe MU forums .... e bataie mare de capsi tara nu e inapoiata ... asa e peste tot ... stocul a fost mic si cerea mare ... insa daca nu vrei sa astepti pana in martie ... dai comanda si in 1 sapt ti`l aduce acasa la pretu din magazin [ dif de pret intre magazin si livrare acasa este ~0 pentru ca platesti si taxele de transport ]La l2 nu e ilegal srv! Cat despre tara e putin inapoiata,pai mai in germania sau anglia au epuizat stocul pe 16-17 dar pe 18 au adus din nou jocu in magazine!Stiu pe unii care stau acolo si trec in fiecare zi pe la magazine si au vazut jocul he he!Cat despre comanda pe 25 ianuarie am dat comanda din anglia ca la gameshop nu-l aveau si acu astep sa-i vina comanda heh! Quote
virus_ro Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 La l2 nu e ilegal srv! ba este ... belive me .. postasem pe`aici acu ceva timp acelasi post care il facusem pentru forumul aliantei cand jucam l2 ... in caz ca`l mai gasesti ... citeste`l si ai sa vezi de ce este ilegal sa faci un server privat de l2 ... Quote
BlueEnergy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ok... pentru cei bine informatii... pentru ce instante ne trebuie heroic key si cu cine trebuie sa facem reputatie pentru a lua aceasta cheie? Daca e cineva amabil sa fac o mica lista cu instanta si cu cine trebuie sa faci reputatie ptr heroic key! Quote
Th3ogrim Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ba este ... belive me .. postasem pe`aici acu ceva timp acelasi post care il facusem pentru forumul aliantei cand jucam l2 ... in caz ca`l mai gasesti ... citeste`l si ai sa vezi de ce este ilegal sa faci un server privat de l2 ...What about DEX? :> Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 @BlueEnergy : Aici ai cam tot ce tine de instance keys din ce se stie pana la ora asta. Quote
Guest axyy2u Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cei mai tari jucatori de wow ii gasiti acilea si dak vreti sa ii provocati tot aici puteti sai contactatihttp://www.ghidul-universitatilor.ro/?9174 Quote
virus_ro Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 What about DEX? :> pff ... mai ales l2off ... pentru simplu fapt ca nu doar incalca drepturile de autor , ci si pentru faptul ca folosesc ca baza niste file furate de la NCS .... dar nici l2j`urile nu sunt perfect legale ... insa din cauza ca l2j`urile sunt muci si nimeni nu mai joaca pe ele ... nu are rost sa se ia de "ele" ; se iau de cei cu servere l2off unde daca il inchizi .... ai sansa ca 4-5k de jucatori pot veni pe oficial ... [ slabe sanse cu atatia boti pe retail ] On-topic now : je = no anti-virus [ check name :dontknow: ] je = frica sa dau click je = need confirmare ca nu e nimik rau cu linku ala ma refer la postul lui axyy2u Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Postul ala e degeaba, nu are nici o legatura cu WoW, probabil un joc sau un site care contorizeaza clickuri pe linkul respectiv, eventual mai ia si bani pe asta. Quote
virus_ro Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cam asa credeam si eu ca e ... insa mai exista si tentative de "troieni" sau virusi facuti la betie pt distractie ... si eu cum n`am anti virus acu ... mersi pt confirmare Quote
anomalia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nu am jucat wow dar am o intrebare va rog:dupa ce cumperi cardul prepaid de 60 zile , cum se calculeaza aceste 60 de zile?sunt 60 de zile petrecute in joc ? (adica pot juca azi 4 ore , peste 5 zile 3 ore etc ...)sau sunt 60 de zile calendaristice din momentul in care activez cardul fie ca joc , fie ca nu ...banuiesc eu ca sunt 60 de zile in joc , dar vreau un raspuns de la cei care stiu/il joaca ... ms Quote
black3 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 60 zile real-timeasa ar fi aiurea sa nu fie asa ca eu game-time nu am decat vreo 18 zile (parca) si am jocul din noiembrie.ma rog a mai trecut ceva pana am bagat addonul asta care si masoara cat timp ai stat online in total.. hai sa zicem 20 zile (cand stau sa ma gandesc ca am ajuns la lvl 63 in 20 zile ma gandesc..wow)eu din noiembrie pana acum am platit de 3 ori.. deci cam 1 milion jumate.cam 1 milion jumate costa si un pre-paid de 60 zile.. si nu as fi irosit din el decat o treime pana acum. e aiurea rau.. gandeste-te putin ca ar iesi rau de tot in pierdere. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Un prepaid de 60 de zile costa 90 de lei, nu un milion jumate cum zici tu, asta daca il iei de la gameshop. Sunt insa unii care le vand la 60-75 de lei daca sti unde sa cauti.Practic te costa 45 de lei pe luna daca platesti cu prepaid, dar poti sa platesti cu credit card si iesi si mai ieftin. Nu mi se pare o suma de speriat sau chiar asa de greu de facut rost. Quote
black3 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ' date='Feb 2 2007, 09:49' post='1717066']Un prepaid de 60 de zile costa 90 de lei, nu un milion jumate cum zici tu, asta daca il iei de la gameshop. Sunt insa unii care le vand la 60-75 de lei daca sti unde sa cauti.Practic te costa 45 de lei pe luna daca platesti cu prepaid, dar poti sa platesti cu credit card si iesi si mai ieftin. Nu mi se pare o suma de speriat sau chiar asa de greu de facut rost.am fost la diverta si era 130 sau 140.. nu mai stiu exact.oricum e mai mult cu 50% decat daca platesc cu cardul. Quote
Guest adytzu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 sal, am si io o intrebare ... inca nu am cumparat bc, si as vrea sa stiu si eu... BE paladin - bloodknight are aceleasi speeluri ca si paladinul (human/dwarf) adica holy?... ma rog cred ca intelegeti ce vreau sa zic, cum un blood knight casteaza speeluri holy si tot ce tine de ea... sau cumva ma insel si are alte speeluri decat paladinul "obisnuit" ??? Quote
mmc Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 paladinul blood elf are in plus ambush, vanish si frost nova Quote