Adrian_Mihaix Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Same shit. la hoarda faci maxim 2 bguri intr-o ora iar la alianta faci si 4. deci ori la hoarda ori la alianta cam tot la fel de rpd strangi honor. Da, dar personal prefer sa castig de 2 ori si sa imi pierd vremea decat sa pierd pe 3/4 ori :). Ceva amuzant. Ensidia s-a apucat de 10 man raiding pentru world first-uri :) Balance at its finest! Quote
M0rtix Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A mort tu erai Zmecheru ?:)) PS mie mi-a picat netul azi noapte..//puii lui de RDS :))) da eu is zmecheru, dar hai mai cu talent ca abea te misti, parca ai carje Quote
mmc Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ceva amuzant. Ensidia s-a apucat de 10 man raiding pentru world first-uri :) Balance at its finest! 10 si 25 au aceeasi dificultate acum, singura problema e de compozitie si de adunat oameni, oricum cat mai conteaza world first avand in vedere ca tot ladderul asta e neoficial si blizz don't give a shit for it. Quote
ChoWdeR Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 stie cineva cum pun un " mini " world map transparent deasupra la actions bar sau oriunde vreau eu :) ? Nu prea mare sa nu vad nimic de el ... Mersi anticipat. Quote
WhiteWolf Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 stie cineva cum pun un " mini " world map transparent deasupra la actions bar sau oriunde vreau eu :) ? Nu prea mare sa nu vad nimic de el ... Mersi anticipat. Sexymap Quote
HighVoltage Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Feral druid vs ele shamy in 3.3.5,care e mai bun :> ? EDIT nvm,found it,asta cautam http://www.wow-lui.com/ :D arata kul Quote
treyan Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 M-am reapucat de wow :D...fac char nou...cam ce char creste repede?(Inclusiv Death Knight) Quote
Stef Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 M-am reapucat de wow :D...fac char nou...cam ce char creste repede?(Inclusiv Death Knight) Toate sunt op la low lvl. Quote
Luci Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pe Zenedar, Sylvannas, Kazzak, Al`akir am cunoscut cei mai multi de pe Linkmania. Personal, joc pe Zenedar... mai rar ce e drept. Quote
Stef Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 joaca cineva sylvanas hoarda? stalker parca juca. anyway nu se merita sylvanas, prea multi tigani ratati. Quote
Guest StephenMischief Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Downloading. Maine iau Cata si ma bag. :) Cum adica downloding?Downlodez jocul sau ce... PS: Nu e nevoie sa repetati toata povestea cu cumpararea jocurilor bla bla bla.Sunt doar confuz: ce vrea WhiteWolf sa downlodeze. Quote
Adrian_Mihaix Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Cum adica downloding?Downlodez jocul sau ce... PS: Nu e nevoie sa repetati toata povestea cu cumpararea jocurilor bla bla bla.Sunt doar confuz: ce vrea WhiteWolf sa downlodeze. Eh? Poti downloada jocul integral. Iti trebuie un cont platit lunar ca sa te si joci pe serverele oficiale( aici vine partea care nu o vrei repetata) insa poti downloada tot jocul fara probleme. http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer.exe Quote
Aenon Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dinged 2day 80 ^______^ acuma trebuie sa-mi fac gear calumea si peste vreo doua luni (dupa sesiune) o sa ma gandesc sa cumpar cataclismul...poate se si ieftineste. Quote
Lazyb0y Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 (edited) O sa vina in curand un nou update,enjoy :D #Btw cei care nu jucati pe original va recomand sai il incercati deoarece este foarte misto :) Edited December 26, 2010 by Lazyb0y Quote
Stef Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 O sa vina in curand un nou update,enjoy :D #Btw cei care nu jucati pe original va recomand sai il incercati deoarece este foarte misto :) Toti care activeaza in topicul asta joaca mai mult sau mai putin. Quote
HighVoltage Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dracie... Da ulduar cum se face? Trebe sa ne urcam in masini si sa omoram gigantii aia? steff,de ce spui ca sunt doar tigani pe sylvanas? am fost intr`o guilda,inca mai activeaza cred,FacetiLoc,de la alianta,a fost foarte de treaba... Quote
ChoWdeR Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dracie... Da ulduar cum se face? Trebe sa ne urcam in masini si sa omoram gigantii aia? steff,de ce spui ca sunt doar tigani pe sylvanas? am fost intr`o guilda,inca mai activeaza cred,FacetiLoc,de la alianta,a fost foarte de treaba... Ulduar ? joci pe private presupun Quote
Stef Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dracie... Da ulduar cum se face? Trebe sa ne urcam in masini si sa omoram gigantii aia? steff,de ce spui ca sunt doar tigani pe sylvanas? am fost intr`o guilda,inca mai activeaza cred,FacetiLoc,de la alianta,a fost foarte de treaba... Multi romani joaca la hoarda, prima data cand mi-am facut char acolo toti ratati injurau si sufereau de gear...cocalari. cat despre ulduar este relativ simplu, vorbesti cu bran sa inceapa encounterul apoi distrugeti turnurile si dupa incepeti encounterul cu flame. Quote
HighVoltage Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Multi romani joaca la hoarda, prima data cand mi-am facut char acolo toti ratati injurau si sufereau de gear...cocalari. cat despre ulduar este relativ simplu, vorbesti cu bran sa inceapa encounterul apoi distrugeti turnurile si dupa incepeti encounterul cu flame. Apoi ne urcam in masinile alea,si omoram tot?Am omorat cativa,dar aia nu dropeaza nimic? @.@Da,joc pe privat. Quote
Stalk3r Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Eu am un pala si un Dk pe sylvanas .. si da subscriu ca sunt o groza de loviti pe acolo si in principiu asta ar fi si motivul pt care momentan nu mai joc. In bg ultima perioada cand am jucat eu .. o luau de numa Quote
HighVoltage Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Eu am un pala si un Dk pe sylvanas .. si da subscriu ca sunt o groza de loviti pe acolo si in principiu asta ar fi si motivul pt care momentan nu mai joc. In bg ultima perioada cand am jucat eu .. o luau de numa uu,a prins alianta putere..exact cand nu mai joc eu :| Quote
Guest StephenMischief Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cred ca saptamana asta o sa ma bag si eu pe WoW.Sa scap de niste treburi prin casa si dau repde fuga la magazin sa imi iau cartela de 60 de zile. Sa imi spuneti si mie pe ce realm sunteti,daca aveti vreo comunitate de romani pe acolo etc. Quote
Guest StephenMischief Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Help,putin confuz :dontknow: Am downlodat tot jocul,am dat upgrade(cred),intru in joc,colt stanga-jos imi scrie v 4.0.4 13329(release).Am introdus cont&parola(trial version),apoi mi-a aparut fereastra cu charactere,iar in susul ei scria " Upgrade to full version ".Ok am dat click si am fost redirectionat pe pagina battle.net.Am mai umblat vreo 10 minute pe acolo si am dat de upgrade.Costa 100$ all pack.-.-" Intrebarea mea: Daca achizitionez o cartela de 60 de zile,pot face update la cataclysm? Nu are nici o treaba cu ce a spus WhiteWolf.Eu vreau sa aflu defapt ce voia sa faca el,sa downlodeze jocul intelgral apoi sa faca upgrade or what? PS: Eu am downlodat Full Game Client ceea ce mi-a dat WhiteWolf,similar cu ce am gasit pe battle.net la game client primul tab. Quote