WhiteWolf Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mesajul n-a fost pus cu scopul de a recruta o singura persoana, ci de a recruta pe orcine doreste sa intre. Si al meu n-a fost pus in legatura cu mesajul respectiv, a fost doar de general info. :) Quote
Sly Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Minti de ingheata apele. :P Ma rog, noi te asteptam. L-am adus si pe Lance, mai asteptam si pe altii. Progres o sa fie, avand in vedere ca suntem jucatori seriosi. Asta depinde cat de mult se implica si restul guild-ului. Quote
WhiteWolf Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Minti de ingheata apele. :P Ma rog, noi te asteptam. L-am adus si pe Lance, mai asteptam si pe altii. Progres o sa fie, avand in vedere ca suntem jucatori seriosi. Asta depinde cat de mult se implica si restul guild-ului. Da, m-ai prins 8-| Din postul lui mi-am amintit ca nu am mentionat tot ce trebuia in primul meu post, dar discutia asta e absolut inutila. Inca nu stiu nimic sigur, oricum pana vineri 100% nu am bani sa iau Cata. Mai vad dupaia. :) Quote
Lancelot Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Salut. Vad ca exista oameni care ar vrea sa se reapuce de WoW. Exista Head Hunters pe Kazzak la Alianta. Daca sunt doritori de o comunitate romaneasca in care membrii se cunosc intre ei si se distreaza impreuna, nu existati sa lasati o aplicatie pe site: hhunterz.guildlaunch.com @Lance mai deschide si tu messengerul ala :) gata sefu all done :) Hai lupule si tu ::P si eu o iau de la 1 cred ca din week end asa :P Quote
WhiteWolf Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 gata sefu all done :) Hai lupule si tu ::P si eu o iau de la 1 cred ca din week end asa :P Downloading. Maine iau Cata si ma bag. :) Quote
Lancelot Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Pai vezi ca pe mine ma pun astia sa ma fac mage sau tanker ( pala prote) :)) ca sa stii cum te orientezi Quote
WhiteWolf Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Pai vezi ca pe mine ma pun astia sa ma fac mage sau tanker ( pala prote) :)) ca sa stii cum te orientezi Eu eram stabilit pe worgen mage deja. Iti las tie onoarea sa joci paladin. :whistle: Quote
2ndAldguth Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Pai vezi ca pe mine ma pun astia sa ma fac mage sau tanker ( pala prote) :)) ca sa stii cum te orientezi Ti-ai gasit powerleveler bre? Ca tare mie frica ca pana dai 85 mai scot astia un expansion ^__^ :) Quote
Lancelot Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ti-ai gasit powerleveler bre? Ca tare mie frica ca pana dai 85 mai scot astia un expansion ^__^ :) esti doar gelos.Si sunt zvonuri.Doar zvonuri :D Quote
M0rtix Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 imi spune si mie careva care e faza cu transformarea contului de wow in de battle.net ?? trebuie sa cumpar cataclysm sa mearga sau e vreo chestie de care nu imi dau seama. LE: gata, i-am dat de cap. Quote
Guest StephenMischief Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Daca imi iau WoW Cataclysm automat imi vor trebui si celalte expansions?(Baza BC TLK) Please help! Quote
Equilibrium Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Daca imi iau WoW Cataclysm automat imi vor trebui si celalte expansions?(Baza BC TLK) Please help! Da, iti trebe Clasic, TBC si Wotlk pentru a putea pune Cataclysm. Quote
Luci Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Daca imi iau WoW Cataclysm automat imi vor trebui si celalte expansions?(Baza BC TLK) Please help! Intrebarea asta e din ce in ce mai frecventa, propun ca un moderator sa editeze primul post cu info despre cum se achizitioneaza jocurile, cum se face upgrade la conturi, etc. Quote
Guest StephenMischief Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Intrebarea asta e din ce in ce mai frecventa, propun ca un moderator sa editeze primul post cu info despre cum se achizitioneaza jocurile, cum se face upgrade la conturi, etc. Ok,dar te durea mana sa mai scrii 1 fraza legata de problema mea? Quote
Luci Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ti-a raspuns Equilibrium. Ce vrei? Sa-ti desenez? Quote
Adrian_Mihaix Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ok,dar te durea mana sa mai scrii 1 fraza legata de problema mea? Ti-a raspuns deja Equilibrium... Quote
WhiteWolf Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 @ people from Kazzak, add Funkadelic. Quote
Guest StephenMischief Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ma scuzati nu am observat. Si...cam cat ma costa all expansions +cataclysm Edit: Raspund tot eu.Batlle chestul( Classic+TBC=90lei)+ WoTLK (100lei daca imi aduc bine aminte) + WoW Cataclysm(150 lei)=340lei Si inca o nelamurire: E adevarad ca in Classic primesti 30 de zile gratuit? Quote
Hyadum Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 S-a notat. People from Linkmania care vreti guild, PM Hyadum sau Murgon. :) Quote
M0rtix Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 pfa e locked kazzak. tre sa astept :)) Quote
Aenon Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 O sa te adaug si eu Whitewolf Restul care joca pe kazzak, un ID ceva?^^ Quote
WhiteWolf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Din ce am vazut si am auzit so far, asta pare sa fie cel mai bun expansion de cand a fost lansat WoW. Levelingul a redevenit fun, nu mai e acelasi grind ca pana acuma, si instantele mici (e.g. Deadmines) is chiar fun si relativ challenging. Love it. :D Mai trebuie sa ma conving ca heroicurile sunt grele. Quote
Adrian_Mihaix Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Din ce am vazut si am auzit so far, asta pare sa fie cel mai bun expansion de cand a fost lansat WoW. Levelingul a redevenit fun, nu mai e acelasi grind ca pana acuma, si instantele mici (e.g. Deadmines) is chiar fun si relativ challenging. Love it. :D Mai trebuie sa ma conving ca heroicurile sunt grele. Jocul a fost lansat de 5 zile...Majoritatea lumii nici makr nu era lvl 70/80 pana acum in celalalte expansions. Levelingul este fun pentru ca sunt questuri noi(si mai bine legata/phasing ajuta mult).Singurele instante mici schimbate cat de cat sunt Deadmines si Shadowfang Keep. In celelalte a fost crescut boss health(pentru ca dpseri/tanks au talente OP la low level) si au fost plasati toti quest giveri in instante +- ceva de flavor. @WOTLK heroics. Inceputul la WOTLK a fost tuned prea usor. Heroicurile din ICC puteau pune probleme pug-urilor insa Trial of the Crusader era asa de usor+oricine era servit emblems of triumph pe tava, asa ca au fost din start outgeared. Quote
WhiteWolf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jocul a fost lansat de 5 zile...Majoritatea lumii nici makr nu era lvl 70/80 pana acum in celalalte expansions. Levelingul este fun pentru ca sunt questuri noi(si mai bine legata/phasing ajuta mult).Singurele instante mici schimbate cat de cat sunt Deadmines si Shadowfang Keep. In celelalte a fost crescut boss health(pentru ca dpseri/tanks au talente OP la low level) si au fost plasati toti quest giveri in instante +- ceva de flavor. @WOTLK heroics. Inceputul la WOTLK a fost tuned prea usor. Heroicurile din ICC puteau pune probleme pug-urilor insa Trial of the Crusader era asa de usor+oricine era servit emblems of triumph pe tava, asa ca au fost din start outgeared. 60->70, 70->80, 80->85. E o mica diferenta, si ca level, si ca numar de zone. Sincer, prefer sa fie zonele mai bine facute si mai putine. Questuri noi care nu mai sunt 80% du-te culege 5 frunze, 7 urechi si 2 ochi. Sau omoara x mobi. Sunt foarte diverse atm, ai trecut un char prin zonele noi sau vorbesti din auzite? Quote