Luci Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Am deja key-ul, trb doar sa se dea drumul. OMGOGMG :D Quote
M0rtix Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Pai..cel mai simplu..il cumpar in varianta digitala :P ce sa mai zic..oricum cu criza asta ar fi culmea sa se calce astia in picioare... Hai care dintre maniaci isi face un guild pe vreun realm mai serios asa si eu m-as reapuca de wow dar tot asa sa fim undeva mai multi romanasi ca mi-e cam sila de strainezi. am 2 caractere de 80 pe boulderfist daca sunt acolo ceva guilde de romani, shout! Quote
Aenon Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cine a fost azi-noapte la lansarea Cata in Platza, Bucuresti? Trupa aia a cantat chiar bine...cred ca m-am indragostit de tobo?ar x) Quote
iulyan92 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 stiti vrun site unde se da stiri desre cei care incearca sa faca first lvl 85? :) Quote
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 stiti vrun site unde se da stiri desre cei care incearca sa faca first lvl 85? :) Pai... cred ca toti incearca sa faca first 85 :))) asa ca pana in data de 9 deja vor fi playeri cu lvl 85, deci np :D Quote
Aenon Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 acu o ora au fost doi pe Kazzak first 85...Un priest si un warrior. Quote
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 acu o ora au fost doi pe Kazzak first 85...Un priest si un warrior. Noliferi :))) Na, a fost mai rpd decat ma asteptam :)) Quote
Lancelot Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Da sarici cu impresii..eu mi-l iau in week end :P Quote
mmc Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Primul a fost Athene aka Forscience care a facut in mai putin de 6 ore de la lansare. 194 x level 85 pana acum dupa cum spune urmatorul site: http://www.wowprogress.com/char_level/ Quote
Adrian_Mihaix Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Primul a fost Athene aka Forscience care a facut in mai putin de 6 ore de la lansare. 194 x level 85 pana acum dupa cum spune urmatorul site: http://www.wowprogress.com/char_level/ Sunt mult mai multi. Armory are probleme la updata daca nu se relogheaza lumea :P Cat despre Athene, trebuie sa fi facut un cheese, pentru ca ajuns lvl 85 cu ORE in fata oricui altcuiva(toate celalalte sunt la minute departare). Poate mai ia un ban ca si expansionu trecut :) Quote
yazid Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 athene a facut mob tagging ajutat fiind de alti 15 playeri...nu va lua ban Quote
Adrian_Mihaix Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 athene a facut mob tagging ajutat fiind de alti 15 playeri...nu va lua ban Data trecuta a facut ceva asemanator insa in instante :). El iesea din group, tag mobs, groupul omora, el intra la loc inainte sa fie dat afara de dungeon system. Quote
Lancelot Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ce nu fac oamenii pentru 15 minute de celebritate :) Quote
Legacy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 mare vedeta :D http://img340.imageshack.us/img340/5016/wowscrnshot120710071445.jpg a dat si un interviu ptr linkmania, e pe la stiri :D http://www.linkmania.ro/stiri/shownews.php?ID=1232&comments=true Quote
mmc Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Sunt mult mai multi. Armory are probleme la updata daca nu se relogheaza lumea :P S-ar putea sa ai dreptate plus ca trebuie sa actualizezi manual caracterul pe wowprogress sau o face el automat o data la x minute/ore Data trecuta a facut ceva asemanator insa in instante :). El iesea din group, tag mobs, groupul omora, el intra la loc inainte sa fie dat afara de dungeon system. Data trecuta a fost incompetenta GM-ilor de la Blizz care i-ar fi spus ca e legit apoi l-au banat, insa daca a facut taging in afara instantelor e legal, asa s-a facut level 70 in tbc fara complicati ulterioare :) Quote
WhiteWolf Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Parca de cand cu Cataclysmu mi-a venit cheful sa ma reapuc, mai ales ca intru in niste bani soon. Anyone needs an experienced player around? Ca cei cu care jucam s-au lasat. Quote
Hyadum Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Salut. Vad ca exista oameni care ar vrea sa se reapuce de WoW. Exista Head Hunters pe Kazzak la Alianta. Daca sunt doritori de o comunitate romaneasca in care membrii se cunosc intre ei si se distreaza impreuna, nu existati sa lasati o aplicatie pe site: hhunterz.guildlaunch.com @Lance mai deschide si tu messengerul ala :) Quote
WhiteWolf Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pardon, am uitat sa specific, nu caut neaparat o comunitate de romani, dar in schimb vreau o guilda de progress, care sa aiba experienta destula in PvE. Stiu ca cer cam mult avand in vedere ca vreau sa cresc de la lvl 1 din nou, dar meh, take it or leave it. :) Quote
Sly Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mesajul n-a fost pus cu scopul de a recruta o singura persoana, ci de a recruta pe orcine doreste sa intre. Quote