Adrian_Mihaix Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 wait what? cand faceam eu level cu rds ca tank intram instant iar ca dps stateam cel putin 15 min. Banuiesc ca el e speced healer si ca sta prea mult in queue asteptand un tank sa intre :P Sugestia mea e sa uiti de healing pana la max level. Quote
OPT Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Banuiesc ca el e speced healer si ca sta prea mult in queue asteptand un tank sa intre :P Sugestia mea e sa uiti de healing pana la max level. Ai intuit corect :) Nu uit de healing, imi place sa fac asta, mai ales daca tankul e bun. De exemplu ieri am facut SM - Graveyard din 2 pulls, nici eu si nici tankul avand heiloom items, a fost amuzant. Quote
Luci Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 2 pulls? da-mi voie sa nu te cred .. data viitoare fa si un film sa se convinga si noobi ca mine . Quote
Adrian_Mihaix Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 2 pulls? da-mi voie sa nu te cred .. data viitoare fa si un film sa se convinga si noobi ca mine . Probabil se refera ca nu s-au oprit decat o data. E foarte usor ca tank sa iei 2 packs in Scarlet M si cand raman doar un sfert din mobi sa pull alt pack si altul etc. Opt ,iti ia 3 zile ca sa faci level 40 de la level 30. In ritmul asta tu ajungi 85 prin ianuarie. Quote
mmc Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Acum se ia dual spec la level 30 si costa 10g, mai scumpe sunt glyphurile, de la 30g in sus, poate sa faca instante cand se plictiseste de questuri. Quote
Aenon Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Opt ,iti ia 3 zile ca sa faci level 40 de la level 30. In ritmul asta tu ajungi 85 prin ianuarie. Ciudat...mie mi-a luat 3 ore...Questing+ BG + Instante... Quote
OPT Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Probabil se refera ca nu s-au oprit decat o data. E foarte usor ca tank sa iei 2 packs in Scarlet M si cand raman doar un sfert din mobi sa pull alt pack si altul etc. Opt ,iti ia 3 zile ca sa faci level 40 de la level 30. In ritmul asta tu ajungi 85 prin ianuarie. Joc wow de 4 zile pe priest .... 30-40 am facut in cateva ore :) @ZBK Nu am nici un motiv sa te mint, eram in sm armory. Quote
Luci Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Am incercat sa dau upgrade la Cataclysm in seara asta dar nu merge. Eroarea este: "There has been an error processing your request." Mentionez ca am card Visa Electron. Bani pe card am mai multi decat necesita jocul, nu vad ce nu merge, datele le-am verificat de n ori. Quote
Legacy Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Am incercat sa dau upgrade la Cataclysm in seara asta dar nu merge. Eroarea este: "There has been an error processing your request." Mentionez ca am card Visa Electron. Bani pe card am mai multi decat necesita jocul, nu vad ce nu merge, datele le-am verificat de n ori. hmm. asa mi-a aparut si mie cand mi-am luat wotlk. bc a mers sa iau de la ei de pe site , dar wotlk nu. nu am asteptat dupa raspunsul lor de la support si l-am comandat de altudenva , digital buy . nush daca merge si ptr cataclysm , sa cumperi un cod si sa il activezi pe cont. Quote
Stef Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 hmm. asa mi-a aparut si mie cand mi-am luat wotlk. bc a mers sa iau de la ei de pe site , dar wotlk nu. nu am asteptat dupa raspunsul lor de la support si l-am comandat de altudenva , digital buy . nush daca merge si ptr cataclysm , sa cumperi un cod si sa il activezi pe cont. Ar trebui sa mearga, dar in legatura cu codul nu poate de cat dupa data de 7. Quote
mmc Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ciudat...mie mi-a luat 3 ore...Questing+ BG + Instante... 30-40 in 3 ore, cam macane pentru mine, doar daca ai avut RAF. Quote
Lancelot Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 i slack..uneori fac lvl 30-40 intr-o luna :D dar oricum in 3 ore...mi se pare usor deplasat..poate vreo 3 zile :D Quote
Luci Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Are RAF. Sa vedeti ca de la 60 nu o sa mai creasca asa repede :P Si eu am folosit acest sistem, intr-o instanta eu dadeam 2-3 levele in timp ce altii doar 1. Quote
ChoWdeR Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 cumpara cineva game card ( 2 luni ) ? dau ieftin :) Quote
Stef Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 cumpara cineva game card ( 2 luni ) ? dau ieftin :) Da-l gratis ca si asa vin sarbatorile, faci si tu o fapta buna, astept codul prin pm. Quote
OPT Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 i slack..uneori fac lvl 30-40 intr-o luna :D dar oricum in 3 ore...mi se pare usor deplasat..poate vreo 3 zile :D Joc pe priest de 5 zile, nu am recruit a friend si am lvl 51 and counting. Quote
Aenon Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 @mmc & Lancelot : Ati crescut vreun char de cand s-a implementat patch'ul nou? cel premergator cataclysmului. (cred ca e 4.0.1) . Eu le povesteam prin skype unele chestii prietenilor mei si nu le venea sa creada. Cat despre fast-leveling, sunt deja multi magi NE de 80, so go figure. Quote
Stalk3r Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 si eu am auzit ca la ultimul patch, odata cu oferta aceea de 5 euro sau dolari sau cat o fii pentru wow si tbc si 10 pt LK , au marit si rata exp. Quote
Adrian_Mihaix Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cat despre fast-leveling, sunt deja multi magi NE de 80, so go figure. Race change... Quote
Heini Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Salut ! am citit vag pe net.... stie cineva cam in ce fel o sa se prezinte Worgen - Druid - Feral !? in materie de PVP / PVE ? Quote
logikal Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 si eu am auzit ca la ultimul patch, odata cu oferta aceea de 5 euro sau dolari sau cat o fii pentru wow si tbc si 10 pt LK , au marit si rata exp. au facut multe schimbari watch mmo-champion.com la meserii e teroare ;( iteme bam bam new things clasele o sa schimbe radical situatia in arena ;D edit: much more pvp The clash between the factions has also never been so hotly contested: Battleground brackets now match up teams more evenly. The new brackets span five levels each, except the final bracket composed of level 85 players: 10-14 30-34 50-54 70-74 15-19 35-39 55-59 75-79 20-24 40-44 60-64 80-84 25-29 45-49 65-69 85 yanw Fighters can also join the battle in Arathi Basin, Eye of the Storm, and Alterac Valley at an earlier level than ever before: Level 10 - Arathi Basin and Warsong Gulch Level 35 - Eye of the Storm Level 45 - Alterac Valley Level 65 - Strand of the Ancients Level 75 - Isle of Conquest Level 85 - Battle for Gilneas and Twin Peaks Quote
mmc Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 @mmc & Lancelot : Ati crescut vreun char de cand s-a implementat patch'ul nou? cel premergator cataclysmului. (cred ca e 4.0.1) . Eu le povesteam prin skype unele chestii prietenilor mei si nu le venea sa creada. Cat despre fast-leveling, sunt deja multi magi NE de 80, so go figure. Race change si da, cresc un char dar 30-40 in 3 ore fara RAF e SF. Quote
Adrian_Mihaix Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Race change si da, cresc un char dar 30-40 in 3 ore fara RAF e SF. 600k exp de la 30-40. ~280 exp pe mob. ~3800 exp pe quest. Poti face 30-40 in 3 ore cu heirlooms ca Arms Warrior usor de exemplu. Quote
OPT Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Salut ! am citit vag pe net.... stie cineva cam in ce fel o sa se prezinte Worgen - Druid - Feral !? in materie de PVP / PVE ? La fel ca orice alt druid, nu ai abilitati diferite daca esti alta rasa, tot p-alea le ai. Lvl 30-40 faci in 5 ore MAXIM, proprie experienta, doar din Random Classic Dungeon - healer. Ca si tank faci mult mai repede, cel mai greu faci ca dps. Quote