Luci Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Acum esti mic, trebuie sa faci level. Mai mult ca sigur o sa cresti pe random dungeons ..nu prea ai nevoie de addons sa faci niste amarate de instante. Incearca astea : Recount, Deadly Boss Mods, Gearscore, Xpearl . offtopic : parca acum ceva luni nu prea iti placeau jucatorii de WoW si nici jocul, se pare ca te-ai razgandit .. Quote
Stef Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Acum esti mic, trebuie sa faci level. Mai mult ca sigur o sa cresti pe random dungeons ..nu prea ai nevoie de addons sa faci niste amarate de instante. Incearca astea : Recount, Deadly Boss Mods, Gearscore, Xpearl . offtopic : parca acum ceva luni nu prea iti placeau jucatorii de WoW si nici jocul, se pare ca te-ai razgandit .. citez: 4 ani WoW, 3 pe retail, te bagi si tu aiurea in seama. Cataclism o sa strice jocul pentru cei "batrani" si o sa-l faca frumos pentru newbies. Iti place sa joci un joc 'stricat' nyu ? :( Quote
Aenon Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 offtopic : parca acum ceva luni nu prea iti placeau jucatorii de WoW si nici jocul, se pare ca te-ai razgandit .. In continuare, marea majoritate a jucatorilor de WoW - ca persoane reale - mi se par antipatice fiindca sunt niste caractere sterse, fara personalitate, insa, am descoperit ca sunt cativa cu care ma pot intelege amiabil si cu care pot sa discut si altceva in fara de "ce drop are bossul ala ma?" . In anii de joc cu Vanilla + TBC eram si eu mai copil, acuma am pretentii mai mari de la toata lumea si chiar ma bucur ca am facut pauza la wotlk fiindca descopar foarte multe lucruri interesante. + @steff: Consider ca Blizzard a exagerat cu Cataclysm. Jocul nu e distrus in halul ala inimaginabil cum ziceau ei, ba chiar, e jucabil. D-asta l-am si recumparat, fiindca jucand trial'ul mi-au placut schimbarile dar in acelasi timp, Blizzard putea sa faca un epic fail din acest add-on. Quote
Luci Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 La ce level ai ajuns? Cum ti-se pare shamanul? Pe ce skilltree cresti? Quote
Aenon Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 N-am apucat sa joc prea mult cu ?amul insa e abia level 5. Cat despre ce skill tree sa aleg...ori dps (cred ca se cheama enhancement) ori pe healing ( ador animatia noua de la earth shield :)) ) Huntard'ul l-am lasat deocamdata level 21. Quote
Luci Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Iti recomand sa cresti pe Resto, prinzi party mult mai repede... iar dupa ce faci golzii si levelul pentru dual-spec poti baga si elemental (asta in caz ca te plictisesti de healing) Quote
Adrian_Mihaix Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Iti recomand sa cresti pe Resto, prinzi party mult mai repede... iar dupa ce faci golzii si levelul pentru dual-spec poti baga si elemental (asta in caz ca te plictisesti de healing) Nu te du resto.Faci level mult mai rapid ca enhancement. Mai ales ca acum ai dual wield la lvl 10 si Stormstrike la nivel 29. Poti face dungeonuri si ca enhancement(poti sta queued ca dps pentru instante cat timp faci questuri) in schimb ca resto in care esti obligat sa stai in que pentru ca leveling ca resto e foarte incet. Quote
Luci Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Eu mi-am crescut shamy-ul pe resto si crede-ma cel mai mult in queuque am stat 15 minute intr-o dimineata cand nu prea era nimeni pe battlegroup. :P Quote
Adrian_Mihaix Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Eu mi-am crescut shamy-ul pe resto si crede-ma cel mai mult in queuque am stat 15 minute intr-o dimineata cand nu prea era nimeni pe battlegroup. :P Nu cred ca am zis ca stai mult in queue ca si resto. Am zis doar ca sa faci level ca enhancement e mult mai rapid si ca atunci cand nu esti in instanta ca resto nu poti decat sa stai in queue. Si cand poti sa ai double spec, iti trebuie ceva gear ca sa mergi enhancement si nu il vei avea. Mainul meu era healer(am dat quit la joc,dar nu era healing related) . Anyway daca m-as fi apucat de leveling pe alt char o faceam shadow/enh/feral/ret. Nu e vorba de plictiseala, nu este eficient sa fi healer @ leveling. Mai ales de cand sunt questurile noi, mai ales ca apuci sa faci instantea 1 data pentru questurile din instante ca si dps. Quote
Stef Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nu cred ca am zis ca stai mult in queue ca si resto. Am zis doar ca sa faci level ca enhancement e mult mai rapid si ca atunci cand nu esti in instanta ca resto nu poti decat sa stai in queue. Si cand poti sa ai double spec, iti trebuie ceva gear ca sa mergi enhancement si nu il vei avea. Mainul meu era healer(am dat quit la joc,dar nu era healing related) . Anyway daca m-as fi apucat de leveling pe alt char o faceam shadow/enh/feral/ret. Nu e vorba de plictiseala, nu este eficient sa fi healer @ leveling. Mai ales de cand sunt questurile noi, mai ales ca apuci sa faci instantea 1 data pentru questurile din instante ca si dps. s-au schimbat multe, clasele la low lvl sunt op, am facut aproape singur DM cu pala prot lvl 20. Quote
mmc Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 s-au schimbat multe, clasele la low lvl sunt op, am facut aproape singur DM cu pala prot lvl 20. Cu Heirlooms, da. Quote
Aenon Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 My char so far: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&cn=Praz ^___^ Quote
Guest StephenMischief Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 My char so far: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&cn=Praz ^___^ Salut,stiu ca ar trebui sa iti dau un pm dar pe calea aceasta poate ajut si eu si pe altii. Tu trebuie sa platesti si jocul si contul daca vrei sa te lansezi pe blizz?Eu am inteles ca trebuie sa platesti doar contul cu suma aproximativa de 50lei/luna.Dar cand am intrant in magazin baza costa 50 de lei;wow tlk in jur de 70-80 de lei iar un Battle Chest (cu baza + wow burning crusade) costa cam 80 de lei.Am vazut si expansionul de la Cataclysm.O sa pun si cateva fotografii cu pordusele! Quote
OPT Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am facut prostia vietii Q_Q , mi-am facut char. pe Grim Batol pentru ca acolo joaca colegii mei de facultate, momentan stau in queue. FCK ! Quote
Aenon Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am facut prostia vietii Q_Q , mi-am facut char. pe Grim Batol pentru ca acolo joaca colegii mei de facultate, momentan stau in queue. FCK ! Si eu am stat in queue vreo 45 minute pe Kazzak T_T era la status "locked" bine ca asta se intampla doar in week-end (cred) Quote
OPT Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am stat 30 de minute in queue, pentru prima oara cand mi se intampla, dar merge destul de repede levelingul, recuperez. Imediat fac lvl 30 lol xD Quote
Lancelot Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pe ce realm-uri se mai inghesuie maniacii? si-a dat cineva pre-order digital la Cata?:D intentionez sa o fac zilele astea...si ma gandeam poate ne strangem mai multi care joaca de placere. Quote
HighVoltage Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 sylvanaaaaaaaaaaassssssssss dar nu mai joc :D grr Quote
Stalk3r Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 (edited) si eu tot pe sylvanas, momentan nu joc, dar o sa reintru cel mai probabil prin ianuarie Edited November 29, 2010 by Stalk3r Quote
Forbidden Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A auzit cineva de un server Dekadence? cica activa acum 5 ani? si era cel mai tare etc. Quote
2ndAldguth Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A auzit cineva de un server Dekadence? cica activa acum 5 ani? si era cel mai tare etc. Tibi draga, nu vorbim despre private. Eiiii, mama naibii. Quote
Forbidden Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Stiu tu mamaie da omu era curios ;( Quote
Aenon Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A auzit cineva de un server Dekadence? cica activa acum 5 ani? si era cel mai tare etc. Am jucat eu pe Dekadence, dar mi se pare ca dupa un an sau doi de existenta s-a "cuplat" cu alt server...cel de la evolva sau nu stiu :-?? Erau frumoase vremurile alea, am cunoscut si doi GM din team (cunoastere fizica), asta fiindca s-a organizat o intalnire cu guilda "the others" de la hoarda :P Quote
OPT Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 WTB more tanks in the Random Dungeon System QQ Quote
Stef Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 WTB more tanks in the Random Dungeon System QQ wait what? cand faceam eu level cu rds ca tank intram instant iar ca dps stateam cel putin 15 min. Quote