Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa fac update la wow . Am instalat Wrath of lich king si am pus patchurile pana la 3.2.2a si urmatorul patch 3.3.3 nu mai merge.. Precizez k patch-urile sunt enGB ... Exista vreo metoda sa il fac 3.3.5a ? cine poate sa ma ajute sa imi dea pm pe forum ... va multumesc anticipat

Posted

Am citit si eu ceva despre cataclysm,vad ca o sa apara questuri noi,si o sa se modifice region levels.Foarte tare :D

Si cica o sa fie mai usor sa faci level :D .(Mereu e loc de mai mult).

Ma gandesc sa ma duc la hoarda.Gold am,ca am cumparat acum cateva luni,tot cu gandul asta,dar am ramas la alianta.

Cred ca fac mage/warlock/rogue,dar mage cel mai sigur.

O sa se modifice din nou clasele?adica,cum au facut in 4.0.1.

Posted

o sa fie la fel de usor sa faci leveling cum e acum(de ex cu un warrior de lvl 13 care are vreo 3 heirlooms bati orice mob in maxim 2 secunde...cam asa e cu orice clasa acum)...si nu, nu o sa se modifice din nou clasele decat ca vor mai umbla la unele spelluri sau abilitati(de ex nerf la base damage la warlock spells...etc)

Posted

Acum joc pe servere private, dar as dori sa ma bag si eu pe cel oficial si as avea cateva intrebari...

Poate sa-mi trimita cineva id-ul sau sa ma lamureasca in legatura cu modul cu ma bag pe oficial? - despre cumparatul jocului si alte chestii

Posted

Acum joc pe servere private, dar as dori sa ma bag si eu pe cel oficial si as avea cateva intrebari...

Poate sa-mi trimita cineva id-ul sau sa ma lamureasca in legatura cu modul cu ma bag pe oficial? - despre cumparatul jocului si alte chestii

pai...ce-i asa hard ?

cumperi jocurile (nu ca trebuie sa-l instalezi de pe cd'uri, dar sunt niste coduri scrise pe carcasele jocurilor si alea iti trebuie ca sa iti faci cont), dupa intri pe site'ul www.wow-europe.com si iti faci un cont cu codurile de pe carcasele jocului.

recomand sa iti faci un trial mai intai sa vezi cum sta treaba si daca iti place :)

Posted

pai...ce-i asa hard ?

cumperi jocurile (nu ca trebuie sa-l instalezi de pe cd'uri, dar sunt niste coduri scrise pe carcasele jocurilor si alea iti trebuie ca sa iti faci cont), dupa intri pe site'ul www.wow-europe.com si iti faci un cont cu codurile de pe carcasele jocului.

recomand sa iti faci un trial mai intai sa vezi cum sta treaba si daca iti place :)

si cam cat costa "inceputul"?

am intrat pe site, am dat pe upgrade now si costa 15euro jocul, si 75 euro expansiunile => 90 euro inceputul fara abonament?

Posted

si cam cat costa "inceputul"?

am intrat pe site, am dat pe upgrade now si costa 15euro jocul, si 75 euro expansiunile => 90 euro inceputul fara abonament?

Cred ca s-a raspuns la intrebarea asta de vreo 50 de ori in acest topic, da costa atat.

Posted

cel mai tare mmo :X

cine si-a propus sa castige achivementul cu Deathwing Defeated ?

Cam toti care isi cumpara cataclysm avand in vedere ca deathwing o sa fie end game boss.

Posted

cum asa :o

Cam toti care isi cumpara cataclysm avand in vedere ca deathwing o sa fie end game boss.

avand in vedere ca Deathwing va fi the end of the game B0$$[:D] , nu toti vor reusi sa-l invinga :>

Posted

cum asa :o

avand in vedere ca Deathwing va fi the end of the game B0$$[:D] , nu toti vor reusi sa-l invinga :>

Lol =) blizzard vrea bani. encounterele sunt usoare. sau daca nu vor fi nerfuite.

Posted

Oricine care a vrut cu adevarat sa il omoare pe Arthas a facut-o. Deathwing va fi la fel. Vor adauga ei iara un buff de 30% daca e nevoie.

@5,5,10 Euro.E interesant cum vor Blizz sa faca mai multi bani. Au redus pana pe 29 noiembrie pretul pentru a atrage cat mai multa lume, vor intoarce pretul la fel pentru lansarea la Catalcysm+ Craciun(astfel cei neinformati/intarziati vor plati de 3 ori mai mult) si apoi vor reduce probabil iara pretul la 5,5,10 la mijlocul lui Ianuarie.

Guest wanaextream
Posted

as vrea sa ma apuc de wow pe OFICIAL ( am jucat numai pe private si stiu cam ce e treaba cu wow dar niciodata nam intrat pe retail).. asa ca am vazut ca e wow la oferta si as vrea sa sa imi zicetii pasii care treb sa ii fac.. deci cumpar wow ,tbc si wotlk dupaia habar nam ce treb sa cumpar sa ma joc sa platesc contu .. nuj plz zicetimi ce treb sa fac si pasii care treb sa ii urmez

Posted

as vrea sa ma apuc de wow pe OFICIAL ( am jucat numai pe private si stiu cam ce e treaba cu wow dar niciodata nam intrat pe retail).. asa ca am vazut ca e wow la oferta si as vrea sa sa imi zicetii pasii care treb sa ii fac.. deci cumpar wow ,tbc si wotlk dupaia habar nam ce treb sa cumpar sa ma joc sa platesc contu .. nuj plz zicetimi ce treb sa fac si pasii care treb sa ii urmez

1. Iti faci cont aici http://eu.battle.net/en/

2. cumperi cu 5, 5, 10 euro vanila,tbc,wotlk

3. se adauga jocurile contului tau de battle.net

4. ai o luna de zile gratis

5. download game clients-->wow. Din 4.01 clientul e streamed asa ca ai de downloadat doar esentialele(10%) si apoi te poti loga in joc in timp ce se downloadeaza restul(sau poti sta pana se downloadeaza tot)

6.cand ramai fara timp intr-o luna, te loghezi iara pe battle.net. dai click pe contul tau de wow si ai diferite optiuni de plata(gamecard, platit cu cardul)

Its that simple.

Posted

Am o intrebare, un prieten s-a oferit sa imi cumpere cataclysm + cateva luni, cand l-am intrebat de unde are bani mi-a zis ca da upgrade digital de pe battle.net, dupa ce am intrat in detalii mi-a spus ca foloseste carduri bancare furate, intrebarea mea este, daca el imi cumpara mie cu acele carduri eu ce risc? sau eu pot pati ceva in acest caz?

Posted

Am o intrebare, un prieten s-a oferit sa imi cumpere cataclysm + cateva luni, cand l-am intrebat de unde are bani mi-a zis ca da upgrade digital de pe battle.net, dupa ce am intrat in detalii mi-a spus ca foloseste carduri bancare furate, intrebarea mea este, daca el imi cumpara mie cu acele carduri eu ce risc? sau eu pot pati ceva in acest caz?

Depinde a cui e cardul :). Cred ca daca se observa banca va anula toate tranzactiile si se face o investigatie.

Posted

Nu prea imi pasa mie de cont...oricum anu asta am bacul si nu prea am timp sa joc dar....sunt curios daca pot pati ceva in sens penal...ca dupa 12 ani de scoala plictisitoare nu vreau sa mai stau cativa la racoare...

Posted

Cardul trebuie sa fie in aceeasi tara cu cea a posesorului contului, astfel nu e acceptat, apoi daca posesorul adevarat nu recunoaste sumele, pune banca sa investigheze si da, sunt sanse mari sa fi tras la raspundere ;)

Posted

Am inceput sa ma joc WoW, deocamata trial si o sa-mi re-cumpar jocurile fiindca sunt la reducere. Mi-am facut un huntard...recomandari pentru talente 10-20?

Posted

Am inceput sa ma joc WoW, deocamata trial si o sa-mi re-cumpar jocurile fiindca sunt la reducere. Mi-am facut un huntard...recomandari pentru talente 10-20?

mergi fie BM sau MM(BM e parca putin mai bun)

Incepe asa ca BM http://www.wowhead.com/talent#cbhc

Petul e la alegerea ta insa eu as merge cu un Wolf. 5% crit e foarte bun cand o groaza din abiltatile tale/ale petului sunt direct ajutate de crit %.

Posted

Merci mult pentru indicatii. Pana la urma am vorbit cu niste prieteni de-ai mei si din cate am inteles, huntard'ul nu e 100% pe placul meu (in sensul ca poate fi un alt si nu prea imi place cum e el in end-content) asa ca mi-am cumparat jocurile (vanilla,tbc,wotlk deocamdata) si mi-am facut un Draenai - shaman (intodeuna mi-au placut clasele hibride gen paladin, druid) . Daca vreti sa ma adaugati la friends, contul de b-net e the_gheko@yahoo.com, deci ne vedem in joc : D .

Next Question:

Ce addon'uri recomandati si pe care le folositi (atat pvp cat si pve)