morTy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ^Word http://img696.imageshack.us/i/deathsb.jpg Din cate am vazut pe beta poti oricum foarte usor sa te feresti de el cand zboara :) Quote
make3 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 un addon gen questhelper care sa mearga pe 4.0.1 ? :D Quote
Luci Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nu inteleg de ce ai nevoie de QuestHelper , acum jocul iti arata unde trebuie sa lasi questurile si cum sa le faci . In fine , try this . Quote
HighVoltage Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nu inteleg de ce ai nevoie de QuestHelper , acum jocul iti arata unde trebuie sa lasi questurile si cum sa le faci . In fine , try this . Dar ... inainte cum era ? Quote
Stef Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dar ... inainte cum era ? Acum iti arata exact unde sa mergi, ce sa faci, ce moobi sa omori etc. inainte nu iti arata, dar majoritatea foloseau carbonite / quest helper / wowhead s.a.m.d, iar inainte de wowhead si quest helper se folosea cel mai mult thottbot. Quote
zazone#14 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ce tank e mai bun(usor de "manevrat" pt. cineva care a fost healer toata viata lui :) ) pt. crescut exclusiv in instante?warr sau prot pala ? Quote
zazone#14 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 si inca ceva...numai mie mi se intampla cand is pe taxi(fly) si dau alt tab dupa cateva sec iau dinsconnect in joc?:( plus cand se incarca jocu sta ceva timp cu bara loadata pur si simplu.ffs Quote
ChoWdeR Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Paladin pe Protection . de ce e mai usor de manevrat :) ? argumenteaza :) Quote
Adrian_Mihaix Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 de ce e mai usor de manevrat :) ? argumenteaza :) Low level Prot Paladin= dai 80% din DPSul grupului cu consecration+retribution aura+hor. Avenger Shield inseamna ca nu vei avea probleme de threat+ tu te bazezi pe mana nu pe rage deci pot dpseri sa se unload de la bun inceput. Quote
HighVoltage Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 La war(sau ma rog,in general...),daca bagi 31 puncte in prot,si apoi poti baga in celelalte,daca bagi in furry,primesti titan xyz(am uitat cum ii spune,aia sa iei 2x 2h weapons) ? Ma intrebam daca pot lua shield +2h weapon :D . Quote
Adrian_Mihaix Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 La war(sau ma rog,in general...),daca bagi 31 puncte in prot,si apoi poti baga in celelalte,daca bagi in furry,primesti titan xyz(am uitat cum ii spune,aia sa iei 2x 2h weapons) ? Ma intrebam daca pot lua shield +2h weapon :D . Poti lua shield+2 h wep daca esti Fury. Nu poti sa fi Prot si sa ai suficiente puncte pentru asa ceva. Also, trebuie sa pui 31 de puncte in primul tree pe care il alegi, deci nu poti sa alegi prot pentru shield slam si apoi sa pui 31 de puncte in Fury. Quote
Luci Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 si inca ceva...numai mie mi se intampla cand is pe taxi(fly) si dau alt tab dupa cateva sec iau dinsconnect in joc?:( plus cand se incarca jocu sta ceva timp cu bara loadata pur si simplu.ffs Mi-se intampla si mie , e de la noul patch .. sa speram ca se vor remedia problemele odata cu lansarea Cataclysm-ului . @Chowder : Ti-a raspuns Adrian in locul meu . :P Quote
Guest Travox Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 si inca ceva...numai mie mi se intampla cand is pe taxi(fly) si dau alt tab dupa cateva sec iau dinsconnect in joc?:( plus cand se incarca jocu sta ceva timp cu bara loadata pur si simplu.ffs mereu cand foloseam alt+tab luam disconnect...nu trebuia sa fiu neaparat pe taxi(fly) :) ...oricum se pare ca au fix-uit asta dar in schimb nu merge inspectul :) Quote
Potyike Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Momentan m-am decis sa iau o pauza de joc, cel putin pana apare Cata. Voi ce mai faceti prin joc? Quote
HighVoltage Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Momentan m-am decis sa iau o pauza de joc, cel putin pana apare Cata. Voi ce mai faceti prin joc? same here :nanana: Quote
Luci Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Momentan incerc sa ma las de joc , de data asta de tot . ( repet , incerc ) Quote
Adrian_Mihaix Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Momentan incerc sa ma las de joc , de data asta de tot . ( repet , incerc ) Pur si simplu vezi sa ai contul pe frozen si delete WoW de pe PC. Quote
Lasher_ro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Momentan incerc sa ma las de joc , de data asta de tot . ( repet , incerc ) De ce ai vrea sa faci asa ceva ? O.o Quote
Luci Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Din mai multe motive... 1. m-am plictisit de joc 2. nu mai am timp de jucat 3. nu sunt nici intr-o perioada foarte banoasa 4. consider ca-mi sta mai bine cu 550 de mii in buzunar decat in contul Blizzard Quote
Stef Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Iarna nu prea este perioada de quit =) eu cel putin iarna stau mai mult in casa (pana se deschide patinoarul) cel mai bine scapi de cont vara ^_^ Quote
HighVoltage Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Din mai multe motive... 1. m-am plictisit de joc 2. nu mai am timp de jucat 3. nu sunt nici intr-o perioada foarte banoasa 4. consider ca-mi sta mai bine cu 550 de mii in buzunar decat in contul Blizzard Defapt,eu nu astept nici un cataclysm,si eu m`am plictisit(chiar foarte tare) de wow. :cool2: Quote
Sparkys Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Sa vad daca mai ziceti asta cand o sa apara Cataclysmu :) Quote
HighVoltage Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Sa vad daca mai ziceti asta cand o sa apara Cataclysmu :) Grrr,sa speram ca nu ^_^ . Quote
Lasher_ro Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 1. m-am plictisit de joc " Incerc sa ma las " cu accentul pe incerc, si " m-am plictisit de joc " se cam contrazic. Ori te-ai plictisit de joc, ori nu-l poti lasa din mana. :P Quote