Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

enGB enUS shi EU . sunt versiuni de wow dar shi de burning crusade ,

intrebarile sunt urmatoarele enGB = EU ?

este posibil daca am wow enUS sa aplic Burning crusade EU peste el >? ( daca da cum )

ms anticipat

Posted

Am vazzut in mai multe screenuri ca mai sus de alea cu 1 , 2 ,3 4 , ........9 , 0 sunt niste buffuri sau spelluri..cum faci sa fie acolo? asta e si in poza care a facut-o BLue Energy

Cand esti in joc dai ESC->Options(sau settings nu mai stiu sigur cum e)->Interface Options si vezi ca scrie acolo Left bottom bar/Right bottom bar(astea apar imediat deasupra vechilor tale spell-uri) si Right action bar1 si 2(astea apar in partea dreapta a ecranului). Apoi dak vrei sa iti apara ca lui blue energy deselectezi lock bars, dak nu o sa iti apara chenarele goale si in locurile fara speluri.

Posted

sal. am jucat si WOW pe mai multe servere... acu cu aparitia BC tot caut un server de BC gratis pana imi cumpar si yo editia originala ...tocmai in martie... nu stie nimeni vreun server de BC ?

Posted

nebuguit ma refer la faptul sa stea in picioare ... nu sa aiba si features BC ... inca nu e .... si daca va aparea ... va fi ca 1.12.0 dupa 1.8.0 cand statea 2 minute UP cat sa apuci sa te conectezi ... si dupa aia pica tot sv ..

Posted

ma.. nu vreau sa fie bun.. macar cat de cat... sa vad cam ce fel e.. vreau sa testez noile rase si toate noutatile... dar linkmania are server de WOW ?

linkmania are server de wow si am inteles ca au pus si tbc de vreo saptamana, doar ca trebuie descoperita adresa ce se afla printre posturile forumului

cauta si tu

Posted

da, mah, are, da nush daca in topicu asta sau in altu, citisem o data pe aici, nu mai tin minte pe unde. intreaba vreun admin poate iti spune, parca avea acces ceva pe baza de invitatii, nu mai tin minte exact

Posted

aha , si cum e ? am jucat MU pe linkmania(dupa cum vedeti la signature) dar asta acu un an.. dak nu chiar si mai bine... ce sa zic despre linkmania.. o comunitate super tare... cu numerosi playeri... gm de treaba .. unii da unii nu.. ca in viata cotidiana:P sa lasam povestile.... sa trec la fapte :D imi dati si mie realmu si un site in care sa imi fac cont ca sa ma pot alatura voua ? :D

Posted

Pentru cei care au BC. Eu mi-am ales sa fac reputatie cu Aldor dar in ultimele zile am luat numai Arcane Tome si inca niste chestii dar alea sunt toate pentru reputatie cu Scryer. Deci in ultimele 3 zile am facut o gramada de questuri, omorat o gramada de mobi insa tot ce iau e ptr reputatia cu Scryer. Ce vreau sa stiu pana la urma ce ne trebuie pentru reputatie e random drop sau?

Guest blue18_cool
Posted

misto wow imi place foarte mult acum astept BC ca mam plictisit de wow normal