ChoWdeR Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 http://www.worldoflogs.com/reports/rt-8dx1po4v9f7dobol/sum/healingDone/?s=6464&e=7373 H LK 25 down. :) Sa fie oare prima guilda 100% romaneasca cu lk25hc down? :D pai ghilda in care esti tu, nu e 100% ro =) ? cel putin dupa numele celor din ghilda .... pe Notsoeasy l-am intalnit de multe ori in BG :) Quote
Spiky2013 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 pai ghilda in care esti tu, nu e 100% ro =) ? cel putin dupa numele celor din ghilda .... pe Notsoeasy l-am intalnit de multe ori in BG :) Suntem absolut toti RO :P . Aveam, dupa ce ne transferasem, 3 strainezi, care venisera cu noi ptr Casual dar eu plecat ca nu puteau raida cu noi deloc - s-au dus prin alte guilde (Admored in Flare EU, un warlock in Eat More Cake, si Greatspirit printr-o guilda de bulgari). :P Quote
Smon Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 R3 care poate sami dea si mie un site tutorial 100% ro cum sa fac un sv de wow de la cap la coada gasesc numia ...... Astept posturile ... >> Raman Dator ^^ Primiti GM xD Quote
Adrian_Mihaix Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 E mai greu healingul in 10 men, in 25 ai back-up constant, in 10 nu prea, fiind 2-3 healeri in raid. Da nu ai backup, insa Blizz e fortat sa tuneze bossul de 10 incat tankul sa poate fi vindecat de un singur healer,si incat sa fie raid healed de 1/2.Nu ai un encounter care sa ceara un numar tampit si nu poate sa ceara un anumit fel de healing .In plus 25 si 10 folosesc aceiasi camera, si e mai usor pentru 10 oameni sa evite un aoe decat pentru 25.E mai usor sa gear up un raid de 10 decat de 25, si un boomkin castand tranq/sp castand hymn face o diferenta uriasa... Poti lua encounter cu encounter toate cele de pe beta, cele din 25 sunt mai dificille. Acuma evident e beta, Blizz poate sa mai schimbe lucruri, insa eu ma asteptam la altfel de encountere. Ei au tunat totul ca de obicei, insa acum ei zic 10=25(chiar daca nu e nici pe departe adevarat) Quote
Forbidden Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 R3 care poate sami dea si mie un site tutorial 100% ro cum sa fac un sv de wow de la cap la coada gasesc numia ...... Astept posturile ... >> Raman Dator ^^ Primiti GM xD Cauta pe google, linkmania nu incurajeaza pirateria. Quote
Erhard Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hunterul ma plictiseste de moarte... level 28. Sa ma continui? Devine mai interesant mai tarziu sau sa rollez altceva? Daca da, pala, priest. shamman sau drood? Vreau ceva cu destul defence, heal ok si versatilitate mare. SI sa fie si bunicel la pvp :D Quote
HighVoltage Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hunterul ma plictiseste de moarte... level 28. Sa ma continui? Devine mai interesant mai tarziu sau sa rollez altceva? Daca da, pala, priest. shamman sau drood? Vreau ceva cu destul defence, heal ok si versatilitate mare. SI sa fie si bunicel la pvp :D paladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn Mie mi se pare ok paladinul,si la pve,si la pvp,acuma is la vanatoare de hordaci prin tanaris,"the cocalar hunter" (by truda).Mai iau bataie,dar na :P Daca nu,rogue,dar au cam belit`o daca nu mai au stealth. Ce bat mai greu e mageul,priestul,si shamanul(ca spameaza ca prostii spellu ala cu 50% reduce movement speed),si cd-ul la hammer of justice e de 1 min >.< Quote
Adrian_Mihaix Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ce bat mai greu e mageul,priestul,si shamanul(ca spameaza ca prostii spellu ala cu 50% reduce movement speed),si cd-ul la hammer of justice e de 1 min >.< Pune 2 pcte in Long Arm of the Law in loc de Sanctified Wrath(care oricum nu te ajuta la nimic pana nu ai avenging wrath) si nu mai ai probleme :D Quote
ooOOIC3OOoo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dau cont steam cu CSS+HL2-DEATH MATCH+HL2-LOST COAST+AI WAR pentru un key sau cont WOW.... :D Quote
HighVoltage Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pune 2 pcte in Long Arm of the Law in loc de Sanctified Wrath(care oricum nu te ajuta la nimic pana nu ai avenging wrath) si nu mai ai probleme :D Pai am pus ca imi dadea critic la hammer of wrath :D,dar oricum o sa pun si la arm of the law,ca paladinu ii cam sabut la cc-uri(cred ca asa le zice,daca nu ma insel) @ooOOIC3OOoo aolo bai cata are aia in gura O.o Quote
Lancelot Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Eu deocamdata activez pe un server PVP prafuit..m-as muta pe undeva unde am cu cine juca...dar nu stiu daca de acum sau dupa lansarea Cata.. Quote
zazone#14 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Eu deocamdata activez pe un server PVP prafuit..m-as muta pe undeva unde am cu cine juca...dar nu stiu daca de acum sau dupa lansarea Cata.. care? Quote
HighVoltage Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Eu deocamdata activez pe un server PVP prafuit..m-as muta pe undeva unde am cu cine juca...dar nu stiu daca de acum sau dupa lansarea Cata.. sylvanas ;;) ? Quote
uLise Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 M-am apucat si eu de wow.eu pe realm Kazzak , momentan lvl 36. Cineva mi-a recomandat STV dar sa mor de stiu pe unde-i :)) Any help tips'n'trikcs. Quote
ChoWdeR Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 M-am apucat si eu de wow.eu pe realm Kazzak , momentan lvl 36. Cineva mi-a recomandat STV dar sa mor de stiu pe unde-i :)) Any help tips'n'trikcs. Eastern Kingdoms , ultima regiune de jos :), e o peninsula. Quote
Luci Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Se merita sa dau 5k gold pe skillul mare de fly sau se va ieftini odata cu introducerea Cataclysm pe Live ? Quote
HighVoltage Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 @ZBK,nu am vazut sa il ieftineasca,poate ..dar daca nu,uite ce am gasit pe gugle : -Achiviementul What A Long, Strange Trick It's Been iti da dragonul si te invata 310% -"You can get for 4k if you buy it in honor hold[aici a gresit,e in boread] and have exalted Stormwind rep. " (defapt cred ca e 4250G,nu 4k :D ) @ulise,stv e foarte tare zona,daca nu is hordaci idioti de 80 ca sa omoare destia de lvl mic Quote
Potyike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 -"You can get for 4k if you buy it in honor hold[aici a gresit,e in boread] and have exalted Stormwind rep. " (defapt cred ca e 4250G,nu 4k :D ) defapt daca esti exalted cu honor hold (sau honored) e doar 4k gold . Honor Hold find in Hellfire Peninsula, Outland. Quote
Forbidden Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 O data cu noul expansion la World of Warcraft vom avea parte si de moarte subita si aleatorie. Deathwing, dragonul bastard care scuipa foc, ridicat din adancurile pamantului pentru a isi impune superioritatea asupra Azerothului va fi reprezentat in joc de un cer negru si zone intregi in care veti putea muri pur si simplu dintr-o data. “Once free to terrorize the world, Deathwing will randomly choose territories in Azeroth to attack each day until his ruinous reign is brought to an end. A blackened sky will be the only warning before every living creature caught in his approach is consumed by his terrible fire. The unfortunate victims of his malice will receive a rare Feat of Strength… as well as a repair bill and corpse run.” Va fi un achievement foarte greu de obtinut fara a plati pretul suprem, moartea. Merita? Cataclysm se va lansa pe 7 decembrie. Quote
Adrian_Mihaix Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 O data cu noul expansion la World of Warcraft vom avea parte si de moarte subita si aleatorie. Deathwing, dragonul bastard care scuipa foc, ridicat din adancurile pamantului pentru a isi impune superioritatea asupra Azerothului va fi reprezentat in joc de un cer negru si zone intregi in care veti putea muri pur si simplu dintr-o data. “Once free to terrorize the world, Deathwing will randomly choose territories in Azeroth to attack each day until his ruinous reign is brought to an end. A blackened sky will be the only warning before every living creature caught in his approach is consumed by his terrible fire. The unfortunate victims of his malice will receive a rare Feat of Strength… as well as a repair bill and corpse run.” Va fi un achievement foarte greu de obtinut fara a plati pretul suprem, moartea. Merita? Cataclysm se va lansa pe 7 decembrie. Nu stiu de unde ai luat asta...insa e o tampenie totala si neinformata. Odata ce e lansat expansionul, la intamplare intr-o zona se face cerul negru si primesti un warning(greu de neobservat). Dupa 3 minute Deathwing apare si da foc acelei zone. Daca ai achievementul/nu vrei sa mori ai timp suficient sa scapi. Nu este un achievement FOARTE GREU de obtinut, poti sa dezechipezi tot ca sa nu te costa bani repairul. E mai mult un achievement de genul sari 65 yards fara sa mori. Quote
Forbidden Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 De pe site-ul lor de la blizzard, este inclus intr-un log. Poti gasi acelasi lucru scris de mine si pe forumul lor in topicul Deathwing is coming. Quote
Adrian_Mihaix Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 De pe site-ul lor de la blizzard, este inclus intr-un log. Poti gasi acelasi lucru scris de mine si pe forumul lor in topicul Deathwing is coming. Link catre articol pls. Problema mea e cu Va fi un achievement foarte greu de obtinut fara a plati pretul suprem, moartea. Merita? Achievementul(e de fapt un Feat of Strength) consta in a fi omorat de Deathwing. http://cata.wowhead.com/achievement=5518 Deci ultima propozitie nu are sens. Quote
Forbidden Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pai si merita sa mori ca sa faci in achievement? La asta se refera ultima propozitie. Quote
Equilibrium Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pai si merita sa mori ca sa faci in achievement? La asta se refera ultima propozitie. Iti bagi setu in inventar si nu e nicio problema... Nu e un capat de lume sa mori odata pentru a face un achie. Pai mori sa zicem de o gramada de ori sa iei achiev din ICC si nu e vreo problema si ar fi aici doar pentru ca mori odata? Neh :)) Quote
Adrian_Mihaix Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pai si merita sa mori ca sa faci in achievement? La asta se refera ultima propozitie. In WoW sa mori nu e exact un pret prea mare... Quote