Lasher_ro Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ce addonuri mai sunt bune pentru harta si questuri? Mapster Pentru questuri, nu inteleg de ce ai avea nevoie. Ce e integrat in-game e mai mult decat suficient. Quote
Luci Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 WizzX : ce nume ai pe Hunter ? /w Zbk , Gebeleizis , Healasutra ( sunt pe unul din astea ) in rest vorbim in joc . Quote
HighVoltage Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mersi, eu momentan am o mare problema cu banii. Nu am nici de profesii :)) Ia mining,dintr`un stack de copper ai facut bani de mount. E 10c profesia lol,omoara 2 lupi si ai bani Quote
Stef Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mersi, eu momentan am o mare problema cu banii. Nu am nici de profesii :)) Lasa profesiile fa lvl, eu tot pe zenedar sunt (alianta). Cat despre leveling, fa lvl 15 si o poti intra in ramdom duengon, iar apoi o tii tot asa pana la 80 :P Quote
Erhard Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ia mining,dintr`un stack de copper ai facut bani de mount. E 10c profesia lol,omoara 2 lupi si ai bani 96c. Mersi de sfaturi, ZBK, iti dau PM. Steff, ce IGN ai? Quote
Stalk3r Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 multe faze "2012-like " sincer.. sub asteptari, pe langa WotLK e poor :( Quote
Guest sorinel2009 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Adriane eu am jucat wow cand u stateai si iti rodeai unghiile pe CS.EU sunt in amsrerdam de 17 ani si joc kocu asta de 6 ani si Prima data am jucat 2 ani pe US ca nu erau servere pe EU iar cand au aparut lam transferat aici.eu joc wow de cand stratholme erra raid de 40 de oameni si nu exista notiunea de crit hit in joc pe iteme.primesc 2 luni gratis de joc pe an pt ca sunt client vechi.In concluzie nu imi vb u de WoW ca nu stii cu se mananca....si apropo daca stii ce inseamna ashes of alar aquired acum doi ani cand u te chinuiai in kharazahan ca orice naab...eu farmam TK doar pt mount.Ms mult pt intelegere. Quote
Stef Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Adriane eu am jucat wow cand u stateai si iti rodeai unghiile pe CS.EU sunt in amsrerdam de 17 ani si joc kocu asta de 6 ani si Prima data am jucat 2 ani pe US ca nu erau servere pe EU iar cand au aparut lam transferat aici.eu joc wow de cand stratholme erra raid de 40 de oameni si nu exista notiunea de crit hit in joc pe iteme.primesc 2 luni gratis de joc pe an pt ca sunt client vechi.In concluzie nu imi vb u de WoW ca nu stii cu se mananca....si apropo daca stii ce inseamna ashes of alar aquired acum doi ani cand u te chinuiai in kharazahan ca orice naab...eu farmam TK doar pt mount.Ms mult pt intelegere. E plina luma de tigani si cocalari care se lauda ca ei stau in spania, franta, italia, olanda...evident ca sclavi ca doar acolo nu sunt sefi, ne-am saturat de impresionisti ca tine. pa Quote
Adrian_Mihaix Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Adriane eu am jucat wow cand u stateai si iti rodeai unghiile pe CS.EU sunt in amsrerdam de 17 ani si joc kocu asta de 6 ani si Prima data am jucat 2 ani pe US ca nu erau servere pe EU iar cand au aparut lam transferat aici.eu joc wow de cand stratholme erra raid de 40 de oameni si nu exista notiunea de crit hit in joc pe iteme.primesc 2 luni gratis de joc pe an pt ca sunt client vechi.In concluzie nu imi vb u de WoW ca nu stii cu se mananca....si apropo daca stii ce inseamna ashes of alar aquired acum doi ani cand u te chinuiai in kharazahan ca orice naab...eu farmam TK doar pt mount.Ms mult pt intelegere. Crit si Hit existau din beta. Atat doar ca dadeau procentaje su nu rating. De exemplu Eye of the Beast dadea 2%. Tu Ashes of Al'ar il ai din 19 Mai 2010. Nu ai exalted cu anumite factiuni deci paladinul tau nu a raidat in Vanila/TBC.Progresul tau in raiding in WOTLK e o prostie. Puguri au ajuns mai departe decat tine. Postul tau precedent, ca si asta de mai sus e o mare tampenie.Ce ai facut tu, se numeste farmat de mounts din raiduri/reputatii de 70 la nivelul 80. Si sa nu incerci sa zici ca ai facut PvP pe Paladin in 6 ani deoarece: The League of Arathor 1752/6000 Friendly, si ai doar 17k honorable kills. Ca sa nu zic ca te mai dai mare si cu norocul chior sa ai mountul de la Kael cu 5 killuri. Stratholme nu a fost niciodata designed ca raid de 40 de oameni, asta fiind si motivul pentru care Blizz l-a capped la 10 in 1.0.3. Si apoi a fost capped la 5 in 1.10.0. Ca se putea face in 40, desigur. Puteai face si Deadmines in 40, insa Blizz a decis in 1.0.3 ca nu asa vor sa fie facute dungeonurile. Asa numai ca sa iti dai tu seama, eu cand am dat quit la joc in aprilie aveam peste 10500 de puncte de Achivements. Tu nu ai nici macar 3500. Deci nu cred ca ar trebui sa ma inveti tu pe mine cu ce sa mananca wow. Quote
HighVoltage Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Adriane eu am jucat wow cand u stateai si iti rodeai unghiile pe CS.EU sunt in amsrerdam de 17 ani si joc kocu asta de 6 ani si Prima data am jucat 2 ani pe US ca nu erau servere pe EU iar cand au aparut lam transferat aici.eu joc wow de cand stratholme erra raid de 40 de oameni si nu exista notiunea de crit hit in joc pe iteme.primesc 2 luni gratis de joc pe an pt ca sunt client vechi.In concluzie nu imi vb u de WoW ca nu stii cu se mananca....si apropo daca stii ce inseamna ashes of alar aquired acum doi ani cand u te chinuiai in kharazahan ca orice naab...eu farmam TK doar pt mount.Ms mult pt intelegere. Poti sta in Amsterdam daca habar n`ai cum se scrie Probabil ca nu mai sti romana,ca stai in Amsterdam,nu? Sau n`ai mai trecut pe la scoala,ca o trebuit sa cauti mounturi si dracii ... Multi,foarte multi,stau in italia slugi,si cand vin inapoi in Romania,intreaba oamenii unde e primaria,ca ei ei au stat 7 ani in Italia.Acum 2 ani am intalnit un specimen de'sta Quote
Luci Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @Voltage nu te lua de romana altuia cand nici a ta nu e prea buna . btw se zice specimen nu speciment Baieti , eu zic sa nu ne certam pe aici care e mai bun ...fie care joaca cat poate , cum poate si cat stie . ON: nu exista nici un site de unde as putea sa cumpar cataclysm in varianta digitala ? daca stiti vreunul pls link . Quote
HighVoltage Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @Voltage nu te lua de romana altuia cand nici a ta nu e prea buna . btw se zice specimen nu speciment Baieti , eu zic sa nu ne certam pe aici care e mai bun ...fie care joaca cat poate , cum poate si cat stie . ON: nu exista nici un site de unde as putea sa cumpar cataclysm in varianta digitala ? daca stiti vreunul pls link . Pai da`o dracu de treaba,cum sa scrii ma in asa fel?Vine el mare barosan,ca cica ii in amsterdam de 17 ani,si el scrie ca un cocalar. Am scapat o litera in plus,banuiesc ca si el a scapat,TOATA TASTATURA!!!!!! Quote
Adrian_Mihaix Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ON: nu exista nici un site de unde as putea sa cumpar cataclysm in varianta digitala ? daca stiti vreunul pls link . http://eu.battle.net/en/games/wow Va fi 100% si varianta digitala de la cataclysm acolo pana la lansare. Daca vrei jocul cat mai iute totusi, recomand gameshop.ro. Eu am avut dvdul de la WOTLK cu 2 zile inainte de lansare... La 10 seara eram deja in Northrend cand majoritatea care a cumparat digital/de la magazin direct au ajuns abia pe la 1-2 noaptea. Quote
Lasher_ro Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Eu cand am preordered wotlk de pe gameshop ( cu 2-3 zile inainte de lansare, ce-i drept ), m-au contactat dupa o luna. Daca vrei sa-l ai imediat cum apare, poti sa te duci la evenimentul de lansare de la miezul noptii. Daca nu, te duci a doua zi la magazin, sau astepti cateva ore/zile pana apare versiunea digitala. @Stalk3r - esti a doua persoana care imi spune ceva de genul. Sincer, introul de la WotLK nu mi s-a parut prea grozav. Quote
Stalk3r Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 well nu stiu ce sa zic, dar cel de la Cataclysm pare a fii grabit.., lipseste feeling-ul ala epic zic eu, but thats me Quote
Adrian_Mihaix Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Eu cand am preordered wotlk de pe gameshop ( cu 2-3 zile inainte de lansare, ce-i drept ), m-au contactat dupa o luna. Daca vrei sa-l ai imediat cum apare, poti sa te duci la evenimentul de lansare de la miezul noptii. Daca nu, te duci a doua zi la magazin, sau astepti cateva ore/zile pana apare versiunea digitala. Eu am facut atunci preorder de la gameshop cu 3 saptamani inainte. Cu o saptamana inainte am fost sunat sa confirm comanda, si 2 zile inainte pe la 9 dimineata m-a sunat cel care facea livrarea sa verifice daca sunt acasa pe la ora 3. @ Cinematic. Eu zic ca a iesit frumos insa ca putea sa fie mai bine(si nu vreau sa zic cum). Quote
ChoWdeR Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pai da`o dracu de treaba,cum sa scrii ma in asa fel?Vine el mare barosan,ca cica ii in amsterdam de 17 ani,si el scrie ca un cocalar. Am scapat o litera in plus,banuiesc ca si el a scapat,TOATA TASTATURA!!!!!! Acuma serios, cati ani ai ? Frate, vezi sa nu`ti puste venele ca taaaaaare te enervezi... on: Ce aveti cu intro`u ? E unu cat se poate de ok, e peste wotlk ( parerea mea ). Amandoua au cate un dragon ... mobs .. ce mai ? Quote
HighVoltage Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Acuma serios, cati ani ai ? Frate, vezi sa nu`ti puste venele ca taaaaaare te enervezi... on: Ce aveti cu intro`u ? E unu cat se poate de ok, e peste wotlk ( parerea mea ). Amandoua au cate un dragon ... mobs .. ce mai ? 12 :( Quote
Adrian_Mihaix Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 As zice, bazat pe testarea de raiduri din beta, ca majoritatea guildelor de 25 isi vor gasi finalul in Cataclsym. De la bun inceput cred ca lumea a ridicat o sprancena cand au auzit de nivele de dificultate egale intre 10 si 25, same loot+achieves, mai mult loot in 25. Loot. 2 iteme din 10, 5 pentru 25 man. 25 man primesc mai multe puncte de valor insa ele sunt capped saptamanal oricum, astfel practic nu e nici o diferenta. Achievements. Poti lua Realm First! din 10 man... Dificultate.O gluma. Un raid de 10 e mult mai usor de vindecat, are mai mult loc pentru a evita un aoe(fara a sta pe altcineva si sa reusesti splash), cerintele de dps sunt mai mici. De ce zic ca guildele de 25 isi vor gasi finalul. O guilda de 25 pierde cel putin 1-2 membri pe luna datorita plictiselii. Pana acum disbandul unei guilde rezulta in recruiti pentru alta, insa acum e mai probabil ca multi vor merge @10 man... Adauga la asta certuri pe genul de ce 25 man normal si nu 2x10 man heroic, X paladin nu e available asa ca nu avem setup raid over go 10 man, sansa mai mare sa iei un item dintr-un raid de 10 man care nu ar avea sistem de dkp etc....In WOTLK pe serverul pe care jucam nu a fost creata nici macar o guilda noua care sa reziste mai mult de 2 saptamani. Bun, o guilda ca Paragon/Enisidia care lupta pentru World First 25 nu are probleme(ei au 50 de aplicatii pe zi), insa o guilda mai sus de top 50...bye bye. Quote
Legacy Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 nu imi place intro. wotlk era mai dramatic :D Quote
Lasher_ro Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Un raid de 10 e mult mai usor de vindecat, are mai mult loc pentru a evita un aoe(fara a sta pe altcineva si sa reusesti splash), cerintele de dps sunt mai mici. Suna a problema de balance, in afara de faza cu aoe. ( Probabil ) ca o sa repare asta. Quote
Spiky2013 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Suna a problema de balance, in afara de faza cu aoe. ( Probabil ) ca o sa repare asta. http://www.worldoflogs.com/reports/rt-8dx1po4v9f7dobol/sum/healingDone/?s=6464&e=7373 H LK 25 down. :) Sa fie oare prima guilda 100% romaneasca cu lk25hc down? :D Quote
mmc Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dificultate.O gluma. Un raid de 10 e mult mai usor de vindecat E mai greu healingul in 10 men, in 25 ai back-up constant, in 10 nu prea, fiind 2-3 healeri in raid. Quote