Adrian_Mihaix Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Cred ca e Titan Panel. Daca ti-ai facut Paladinul pentru Ret Pvp, iti sugerez alta clasa. De exemplu Mage,Warrior,Rogue,Warlock,Hunter,Dk. In exact acea ordine. Quote
HighVoltage Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Cred ca e Titan Panel. Daca ti-ai facut Paladinul pentru Ret Pvp, iti sugerez alta clasa. De exemplu Mage,Warrior,Rogue,Warlock,Hunter,Dk. In exact acea ordine. Cica au nerfuit fire-ul de la mage.E mai bun frost,nu? Quote
Sparkys Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 daa... deocamdata e aiurea rau .. frost mage iti da cam ~3 frostbolturi pe duel si mori, fire mage e schimbat si mi se pare mai aiurea acuma... la healari nici nu scade mana.. si hunteru pe BM nici numai spun.... exorcism fara cd.. :| holy pally: exorcism exorcism exorcism selfheal holyshock , si tot asa.. cam aiurea Quote
Forbidden Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 In timp ce milioane de fani asteapta lansarea celui de-al treilea expansion, cei de la SteelSeries ne-au pregatit o surpriza. Astazi s-au lansat planurile pentru un mouse construit special pentru WoW. Mousul pe scurt este o noua versiune a vechiului mouse din 2008 care cuprinde 14 butoane programabile, abilitatea de a salva 10 profile, o tona de lumini care pulseaza si pot avea pana la 16 milioane de culori customizabile. Pretul va fi de 100$ si va fi in magazine de pe 7 decembrie. Mai multe pe site-ul oficial. Quote
Stef Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pana strang eu bani o sa cumpar mouseul de la urmatorul expansion =) Quote
Sayajin Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ma...mie pallu retri mi se pare ok cu avenging wrath dai hammer of justice cand vrei :| si eu dau vreo 20k dmg fara buffe nimic plus silence pe pall si dmg`uri destul de mari mi se pare oarecum tare... Quote
Guest sorinel2009 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 (edited) Vand cont WoW (EU).paladin lvl 80 full geared icc 10 heroic si icc 25.AM ashes of alar...si multe unique iteme.hunter lvl 70...full sunwel plateu....si 64 druid.Precizez ca paladinu are 6 ani si este in cea mai buna ghilda de pe server.Pot fi contactat la ID sorin_sorin134(mess) si nr de tel 0760608150.VAND URGENT...DETALII CAND STAM DE VORBA SI LINK pt char este http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vashj&cn=Tataie) Vand cont wow blizzard.are 6 ani vechime relatii la id sorin_sorin134.e lvl 80 fiull icc geared si alte charuri.nu ezita sa ma intrebi. Ti-am unit posturile, data viitoare foloseste edit! Iar daca mai ai de vandut ceva, foloseste sectiunea publicitate! Edited October 16, 2010 by Stalk3r Quote
Adrian_Mihaix Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Vand cont WoW (EU).paladin lvl 80 full geared icc 10 heroic si icc 25.AM ashes of alar...si multe unique iteme.hunter lvl 70...full sunwel plateu....si 64 druid.Precizez ca paladinu are 6 ani si este in cea mai buna ghilda de pe server.Pot fi contactat la ID sorin_sorin134(mess) si nr de tel 0760608150.VAND URGENT...DETALII CAND STAM DE VORBA SI LINK pt char este http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vashj&cn=Tataie) Bullshit. Cea mai buna guilda de pe Vashj? Paladin de 6 ani? Full ICC10 heroic? Tu nici macar nu l-ai omorat pe Lich King. Ti-ai gasit cand sa vinzi un cont de wow apropo, 1 luna inainte de expansion. In locul gresit de pe forum daca as putea adauga. Quote
ChoWdeR Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 de 6 ani nu`i, de cel mult 4 :) Nu, nu`s eu tipu` dar am jucat cu el pe Ghostlands cand inca il crestea :) Quote
Guest dummyx Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 se mai vorbeste in acest topic si despre servere private? poate cineva sa imi trimita si mie link pt Wotlk 3.3.5 ca nu mai reusesc sa il aduc la acest patch dupa ce am instalat cataclysm...stie cineva vreun server privat cataclysm? Quote
Erhard Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Mi-am luat jocul azi(din nou). Pe ce server sa ma apuc? Nu o sa cersec bani, vreau doar o cumunitate. Nu sunt n00b, am avut un druid de 70 in vremea TBC. TY ^_^ Quote
Guest Hollow Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Mi-am luat jocul azi(din nou). Pe ce server sa ma apuc? Nu o sa cersec bani, vreau doar o cumunitate. Nu sunt n00b, am avut un druid de 70 in vremea TBC. TY ^_^ greu de spus ce realm sa alegi. eu as merge pe un high population cu un ah economy bun. zilele astea ma tot gandeam si am cautat o guilda cu proiect de re-roll , end-game raid perspectiv, am gasit ceva dar serverul pe care este ... eww. pustiu , preturile in ah sunt dezechilibrate total. stack de frostweave se vinde cu 3g si de infinite dust cu 70g. numai spun ca nu stiu cine le cumpara avand in vedere ca e destul de gol la alianta.. si fara putere de cumparare nu prea ai cum sa dezvolti ceva in ah. daca tu sau altii care citesc acest post ar fi interesati de un astfel de proiect, ( hit lvl 80 pana in cataclysm, curatam cate raiduri 10 man avem timp , apoi hit 85 si sa descoperim eng game pve 10 man, un realm cu high pop , /pvp sau normal / ali sau horde) atunci astept un pm de la voi, poate poate reusim sa ne strange cativa iar apoi sa recrutam mai multi pt o guilda sociabila unde sa savuram impreuna jocul. bafta :) btw am 21 de ani , sunt din pitesti. Quote
Sparkys Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 mai este cineva pe al'akir? am eu un priest de 80 acolosia, dar e praf realmu :) ... la pve iei wipe in icc si la trash, la pvp stai 11 min + in queue si sunt sanse mari sa pierzi.:'( Quote
Luci Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 @wIZZ : Huh , poti venii pe Zenedar .. suntem o comunitate destul de ok ... in schimb trebuie sa stii si chestia nasoala de aici : noi suntem de partea aliantei , partea nasoala e ca 80%+ din server e horde , deci pvp-ul e ceva mai nasol ... Am repetat cuvantul de nasol de 3 ori pentru ca rareori este foarte NASOL . Quote
HighVoltage Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Am 90 enchanting pe priest :D .As putea "enchanta" itemele de pe paladin ? Quote
Luci Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nu , pentru ca nu poti intra de pe 2 charactere in acelasi timp pe acelasi cont . Quote
yazid Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 am eu un priest de 80 acolosia, dar e praf realmu :) ... la pve iei wipe in icc si la trash, la pvp stai 11 min + in queue si sunt sanse mari sa pierzi.:'( eu joc pe alakir si nu e nici chiar asa, se face saptamanal pug de icc25 11/12heroic....si acum vreo 1 luna am facut pe unul dintre alts`uri full clear pe 25man(normal si vreo 6heroic) cu pug. depinde bineinteles si cu cine faci pug dar ca sa iei wipe la trash trebuie sa fie numai retardati in raid. Quote
Adrian_Mihaix Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nu , pentru ca nu poti intra de pe 2 charactere in acelasi timp pe acelasi cont . De fapt poti sa faci enchanturi pentru alte caractere alte tale. http://www.wowhead.com/item=38682 Vellums! Quote
Erhard Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ce addonuri mai sunt bune pentru harta si questuri? Cand am jucat eu erau Cartographer si QuestHelper, dar vad ca sunt outdated. Quote
Stef Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ce addonuri mai sunt bune pentru harta si questuri? Cand am jucat eu erau Cartographer si QuestHelper, dar vad ca sunt outdated. Pentru questuri nu mai ai nevoie de addoane cat despre harta eu folosesc harta default. Quote
HighVoltage Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mai,nu stiu ce aveti voi cu paladinul,dar eu cu asta micu de 13,fac ce nici nu visam cu SP-ul de 21. Criturile ajung si la 300,+in pve e killing machine,iau peste 6 mobi cu 1-2 levele mai mari ca mine.Questurile merg ca pe banda rulanta. (E pe holy :> ) Quote
Erhard Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pfffff. Ce s-a schimbat jocul... Ce addon-uri folositi voi? Si stie cineva vreun leveling guide bun? Also, am inceput un Dwarf Hunter pe Zenedar si mi-a zisparut pet action bar. Cum o aduc inapoi? Quote
HighVoltage Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pfffff. Ce s-a schimbat jocul... Ce addon-uri folositi voi? Si stie cineva vreun leveling guide bun? Also, am inceput un Dwarf Hunter pe Zenedar si mi-a zisparut pet action bar. Cum o aduc inapoi? Leveling guide? Nu inteleg la ce ajuta alea. Am eu zygor 2.0,ciordit,cu leveling guide+talent guide(dar alea vechi,leveling guide-ul inca mai merge). Dar e cam stupid,la lvl 59 sa te trimita in burning steppes ... E bun la lvl mai mic Click(nu are virusi,scaneaza`l) Eu nu il folosesc,mai bine ma duc de capul meu,cand ii vad, dugi : "best leveling guide in the world",apoi la zygor"best leveling guide in the world,better than dugi's guides",si mai vine unu si spune ca ghidul lui e mai bun ca toate la un loc,imi vine sa`i iau de cap. Addonuri,printre cele mai importante: -Bartender -Quartz -Gather pt profesii -Cooldown -Addon Control Panel -Bagnon -DBM -Jpack(pentru aranjat prostiile din bag) -Recount -Tidy Plates(dupa patchu asta e buguit CTRL+V) Quote
Erhard Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mersi, eu momentan am o mare problema cu banii. Nu am nici de profesii :)) Quote