Shuriken Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 plictiseala inainte de expansion ne cuprinde pe toti. Quote
Guest Bogdan. Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Am facut 68(in sfarsit ;;) ),m`am dus in northrend,dar nu pot zbura cu pasarea. Acolo scrie ca poate fi folosita in outland si northrend. P.S. Am ajuns in primu oras,boread tundra. Quote
Equilibrium Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Am facut 68(in sfarsit ;;) ),m`am dus in northrend,dar nu pot zbura cu pasarea. Acolo scrie ca poate fi folosita in outland si northrend. P.S. Am ajuns in primu oras,boread tundra. La 70 o sa primesti un mail si o sa-ti zica sa mergi la cineva sa invati sa zbori in Northrend, dar te costa cam 1000 gold :) Quote
Mamut Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 La 77 o sa primesti un mail si o sa-ti zica sa mergi la cineva sa invati sa zbori in Northrend, dar te costa cam 1000 gold :) that's better :) poti sa iei cold weather la 68 doar daca ai un 80 pe serverul respectiv cu care sa cumperi tome of cold weather ;) Quote
WhiteWolf Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 plictiseala inainte de expansion ne cuprinde pe toti. De fapt, plictiseala a venit dupa Ulduar. Even more free epics, easier content. Am ajuns sa ma loghez doar pentru raiduri. La 70 o sa primesti un mail si o sa-ti zica sa mergi la cineva sa invati sa zbori in Northrend, dar te costa cam 1000 gold :) 77 Quote
Lasher_ro Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Iar in loc sa bage un alt raid cu 10 pack-uri de trash si facerolled bosi au bagat Coliseum, care macar nu a mai avut trash plictisitor si useless. ToC e cel mai oribil content original ( as in, excludem naxxramas reciclat ) pe care blizzard l-a facut vreodata. Mult prea scurt, diferenta mult prea mare de dificultate intre normal si heroic, aproape 0 lore, iar raidul este un cerc mare. Trash nu este inutil, si poate fi interesant ( vezi grim batol, de exemplu ). Quote
WhiteWolf Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ToC e cel mai oribil content original ( as in, excludem naxxramas reciclat ) pe care blizzard l-a facut vreodata. Mult prea scurt, diferenta mult prea mare de dificultate intre normal si heroic, aproape 0 lore, iar raidul este un cerc mare. Trash nu este inutil, si poate fi interesant ( vezi grim batol, de exemplu ). Absolut de acord cu tine. DAR, faction champs are kind of fun! Quote
yazid Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 sal, stie cineva cum se cheama addonul din imagine .. cel care arata charge-urile la maelstrom weapon? http://img441.imageshack.us/img441/2654/asddsk.jpg ms Quote
Stef Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 sal, stie cineva cum se cheama addonul din imagine .. cel care arata charge-urile la maelstrom weapon? http://img441.imageshack.us/img441/2654/asddsk.jpg ms UI'ul se numeste L-UI, incearca aici http://www.wow-lui.com/ sigur gasesti si addonul respectiv. Quote
mmc Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Addonul e Power Aura, configurat sa arate astfel: http://www.wowinterface.com/downloads/info14761-TheUltimateShamanAurasv3.1.html Dar, Doamne, in SS_ul ala, Forte e configurat sa-i arate toate bufurile inutile si-i ocupa un sfert din ecran. LE: si cu AutoAttack pe 1, haha :D Quote
Legacy Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 e vreo guilda din care faceti parte care mai face ulduar weekly ? toata lumea spameaza trade cu icc. si ma simt naspa ca nu am apucat sa termin tot ulduar , am auzit ca e foarte misto. Quote
Stalk3r Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 e vreo guilda din care faceti parte care mai face ulduar weekly ? toata lumea spameaza trade cu icc. si ma simt naspa ca nu am apucat sa termin tot ulduar , am auzit ca e foarte misto. you and me both Eu unu am abandonat wow, pana apare cataclysm Quote
Shuriken Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 e vreo guilda din care faceti parte care mai face ulduar weekly ? toata lumea spameaza trade cu icc. si ma simt naspa ca nu am apucat sa termin tot ulduar , am auzit ca e foarte misto. mai sunt guilde care se strang sa faca Ulduar doar ptr achievements si cam atata,dar oricum nu e acelasi lucru sa il faci cu ICC gear pe tine,fata de cum era cand faceai cu Ulduar,sau Naxx gear pe tine,nu mai e la fel provocarea. Quote
Lasher_ro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Care-i problema cu autoattack pe 1 ? Quote
mmc Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 autoattack nu se bindeaza, eventual se baga intr-un macro cu o "speciala" Quote
RaZeR*ZyLeX Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Salutari , vreau sa va intreb cat costa sa joci pe oficial pe luna, si cum platiti ... si sa va mai intreb ceva pe ce realm jucatii majoritatea sa stiu pe care sa intru :D Quote
HighVoltage Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Paaaaaiii,poti plati cu cardu sau sa cumperi gamecarduri da'lea Ia,oferta,4 luni cu 200 lei http://www.gameshop.ro/game.php?id=4177 sau 2 luni,la 120 lei http://www.gameshop.ro/game.php?id=3174 Cu cardu vine vreo 55 lei pe luna,depinde pe cate luni cumperi,daca iei pe 3 luni o sa fie vreo 35 euro,pe o luna 12 euro,econimisesti 1 euro :D Cica pe sylvanas is multi romani,mi`am facut si eu un dk acolo,sa vad cati intalnesc :D .('mainul' il am pe alonsus,dar e cam...plictisitor) Quote
mortallx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 :)) Frumos video. Ca sa nu fiu off:S-a facut pana la urma textura la clasa aceia noua(ma refer la female lup....nush cum vine asta) din cataclysm? Quote
ChoWdeR Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 :)) Frumos video. Ca sa nu fiu off:S-a facut pana la urma textura la clasa aceia noua(ma refer la female lup....nush cum vine asta) din cataclysm? defapt. nu e nicio clasa noua :) Quote
mortallx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 defapt. nu e nicio clasa noua :) Hello...vorbesc de clasa numita worgen. Quote
ChoWdeR Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Hello...vorbesc de clasa numita worgen. hmm, spre cultura ta generala, e rasa, nu clasa :P si cred ca e gata, din ce moment are dansu` gata =) Quote
mortallx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 hmm, spre cultura ta generala, e rasa, nu clasa :P si cred ca e gata, din ce moment are dansu` gata =) nu am stiut ca am nevoie de informatii clare pentru cultura generala deh poate acum asa e mai nou.Mai bine spuneai "spre cultura ta de gamer" generala in niciun caz nu are ce cauta aici. Quote
ChoWdeR Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 stiti vreun site unde poti sa vinzi golzii care ii ai undei companii la un pret cat de cat decent :) ? Quote
zazone#14 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 se pare ca viitori worgen vor trebui sa alerge ca catelusii =)) * Running Wild - Drop to all fours to run as fast as a wild animal. Quote