Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

as juk si yo pe oficial dar nua m bani sami cumpar wow original:(( nu are nimeni un cont pe oficial care nul mai foloseste???as ramane ff recunoscator si indatorat(stiu ca nu are nimeni..sau daca are nu da dar incerc si yo=))) )ce vretis i voi daca numi permit sa dau banii pe jocuri...:((((

Guest [Angel]
Posted

Sincer si eu as vrea sa gasesc un server emulat 2.0.x+ cu ceva de genul 20000x exp rate sa-l folosesc drept sandbox sa pot sa testez niste builduri..

Mai ai de asteptat putin , pana acuma 1.12.2 e ce-a mai noua parca ...

Si oricum nu toate talentele merg bine :P

Cat despre bug-urile ce le zici pe emulatoare ... am jucat si pe servare unde megeau BG-urile , dar trebuia sa ne cautam adversari pentru a face ( cam cum e soccer-u la mu , te vorbesti , mergi si faci ... , u know ) ... questurile chiar daca nu merg toate , poti face 60 foarte repede si cu alea care le ai , questurile ptr tier 3 sau altele importante merg , daca nu... vb cu un gm ceva , si se rezolva daca e necesar ; si fara economie mere , " iti deschizi propria ta firma " si te descuri , avand in vedere ca poti invata mai multe de 2 profesi , nai nevoie de prea multe cumparari . :)

Posted

World of Warcraft face victime!

Lumea a inceput sa moara din cauza acestui joc. Un tanar din Beijing, in varsta de 28 ani, pe nume de WoW "Snowly", a murit luna trecuta, dupa ce a jucat mult prea multe ore

de WoW, cateva zile in continuu.

Cu catva timp inainte de moarte, se pare ca Snowly spunea ca se pregateste pentru o parte destul de dificila a jocului - infruntarea finala cu Black Dragon Prince.

El le-a spus prietenilor sai ca se simte destul de obosit. La o saptamana dupa tragicul eveniment, prietenii sai au organizat o mare inmormantare online, in game.

Dar, din nefericire, evenimentul a intrat in umbra unei alte tragedii. Asta pentru ca s-a anuntat moartea unui alt jucator inveterat, cu numele de WoW "Nan Ren Gu Shi" (Thereafter).

Datorita acestor situatii, mai multe comunitati de jucatori on-line au facut anunturi prin care indeamna jucatorii sa fie foarte atenti cu sanatatea lor.

Deocamdata, sapte producatori de jocuri on-line au fost de acord sa impuna un sistem anti-obsesie in jocuri.

Chinezii au o mare problema cu MMORPG-urile. Au acelasi efect ca dependenta de droguri sau de jocurile cu noroc. Pur si simplu nu se pot desprinde de calculator, iar daca se desprind, atunci o fac de la etajul 24 al unei cladiri foarte inalte. Acum un an, un copil a murit TRAGIC SI

STUPID. Cineva trebuia sa fie de vina. NU parintii care l-au lasat nesupravegheat si care i-au cumparat World of Worcraft. NU, trebuie sa fie de vina o companie

guys im srry :( all of u will die :( bbye guys i will miss u ... ps can i have ur computers ? :)

pfoa .... scuze pentru postul intarziat , dar ... ideea e :

chinezii sunt idioti , nu compania ... nu parintii .... aia daca nu se pot dezlipi de calculator , cand producatorul chiar iti recomanda sa iei pauze si sa iesi afara cu prietenii [ startup tips ] ... e clar !

inmormantare online ? aia ar trebui impuscati in piata publica pentru prostie rara [ maine - poimaine ii vezi si pe aia morti de foame / spanzurati / facand banzai de la etaje etc ] ... ala moare ca sta prea mult in joc si aia`i fac inmormantare online ... nu`s normali

"World of Warcraft face victime" ... pff eu joc wow ... multi joaca wow ... de ce pana mea nu sunt doar lvl 10 si inca n`am murit ? pt ca stiu sa ma controlez si sa`mi vad de viatza , cunoscand faptul ca asta e un joc si ar trebui jucat in timpul liber [ 7 ore scoala , 7-8 ore minim somn , 2-3 ore o plimbare / iesire zilnica impreuna cu prietenii si nah .. daca n`ai ce face ... restu timpului liber .. wow ... dar nu 3 sau mai multe zile continuu ... ]

si parerea mea .. de ce n`au aia o viatza sociala ? ... pentru ca nu au fete frumoase domne ... uite`te in Romania in orice colt al tzarii ... avem fete superbe ... aia au ajuns sa se "ingroape" in anime cu tipe care au roti de rezerve in loc de sani si in jocuri ..

si sa nu fiu total pe langa subiect ... chiar as vrea si eu un server emulat cu rate mari si sa mearga talents / sets sa le testez ... desi sunt mic pe blizz , as vrea sa stiu din timp ce si cum ar trebui sa caut si cu care imi merge mai bine :)

PS . info pt incepatori : AH [ auction house ] va face viatza mai usoara ... daca sti sa cumperi / vinzi si cu putin noroc la drop sau ca intermediar pe iteme faci bani super usor si traiesti in "puf" ... nu va ingropati in lvl si grind ... vazusem un hunter lvl 32 cu 90% cloth pe el si singuru item peste require lvl 12 era sabia cu 8 spirit ... da`o dreq ... puteti mai mult daca vreti

Posted

Varianta torrent pentru TBC :

sry, fara adrese de site-uri ce contin warez.

ms mult obidian. oricum am prins link-ul si l-am downloadat.

imi vine si cd-key-u azi cred.. :D

btw. torentele nu sunt warez (asta adminului anonim care a editat postul).

daca tu crezi ca torentele sunt warez inchide si topicul asta ;)

btw2. cand editezi posturile pune "by..." sa stie si lumea.

Posted

eu am BC pot sa zic ca e fain dar cam ciudat ,ca stai mult sa te gandesti ce cere un animit quest de la viatza ta.....De asemenea aproape toate npc'urile din silvermoon city sunt interactive, ele nu stau pur si simplu , unii lanseaza artificii , altii summoneaza portaluri ,lumea se plimba de colo colo , zici ca e un oras viu :)....cat despre draenei, nu prea ma atrag nici chestiile gigantice nici caii

o gluma seaca : blood elf druid :))

Guest anndrey
Posted

ba ce trebuie sa fac ca sa joc si eu wow ca nu stiu

Posted

ba ce trebuie sa fac ca sa joc si eu wow ca nu stiu

hop around the Blizzard company :D hop-hop like a bunny...maybe someone will feel pity for ya and give a coin :)

p.s. cine poate sa imi dea coordonates addon?am cautat pe curse gaming dar nu am gasit ceva sa mearga......sugestii?

Posted

Eu folosesc titan si ctmod!

Azi in decurs de 30 de min am luat din Blade's Edge de la 2 mobi diferiti 2 patternuri ptr un dagger epic lvl 70 cu 81 dps si celalalt ptr niste pantaloni mail epici lvl 70! Deja am vandut planul ptr dagger.... cu 2000 gold! Inainte de BC aveam 200g, intr-o saptamana numai questuri si instante am facut 1000g si acum cu astea... simt un miros de mount epic!:D

Posted

tx blk ^_^

da' ce parere aveti despre "gaina" bloodelfilor? sau despre "elefantzelul" de la draenei? personal mi-e imi place gaina , e colorata ,si se potriveste perfect .........dar elefantzelul.............parca ar fii un kodo :))

Posted

tx blk ^_^

da' ce parere aveti despre "gaina" bloodelfilor? sau despre "elefantzelul" de la draenei? personal mi-e imi place gaina , e colorata ,si se potriveste perfect .........dar elefantzelul.............parca ar fii un kodo :))

Love'em both !! I'm telling ya' ...draenei and blood elfs are the future and present!

Posted

AM auzit k poti comanda WoW BC de pe www.sendit.com si til aduc in maxim 1 saptaman,as vrea sa shtiu daca a mai comandat cineva de aici ceva de la ei sa shtiu dak e firma de incredere?

Posted

Scuzele mele. Nu am citit ce se scrise inainte.

VAND CD-KEY'uri pentru activarea WOW BURNING CRUSADE PRET 150 RON AM 11 CD-KEY'URI

Posted

VAND CD-KEY'uri pentru activarea WOW BURNING CRUSADE PRET 150 RON AM 11 CD-KEY'URI

1. mai lasa "combinatiile" si mai treci pe la scoala ....

2. din cate stiu eu ... este restrictionata vanzarea obiectelor / serviciilor pe forumul LM in sectiuni speciale sau chiar intersiza [ aici nu stiu sigur care dintre ele e acum ... ]

3. cu tot cu cd`uri ... pretul e 120 ron ... deci esti tare ... o sa fie ingramadeala mare la tine

Posted

am o drenee mag de lvl 4

ce coada sexoasa are :D

fac lvl 58 maine si dau o raita prin outlands sa vada si ochiu meu cum arata..

pare promitator BC`ul.. sper sa se mai duca din nabii aliantei si la hoarda cu belfii aia cu tot.

Posted

Oh my god !!! Am vazut ieri un blood elf de 62 cu pvp off pe desolace :|....crazy people

oricum blood elfii arata misto dar daca te uiti la un blood elf apoi la un draenei.....draenei-ul e mai ,,convingator''...amandoua rasele sunt foarte ,,cool'' si depinde daca iti place alianta sau hoarda

Posted

1. mai lasa "combinatiile" si mai treci pe la scoala ....

2. din cate stiu eu ... este restrictionata vanzarea obiectelor / serviciilor pe forumul LM in sectiuni speciale sau chiar intersiza [ aici nu stiu sigur care dintre ele e acum ... ]

3. cu tot cu cd`uri ... pretul e 120 ron ... deci esti tare ... o sa fie ingramadeala mare la tine

iti spun eu virus ca o sa cumpere destui...in romania tocmai in martie ajunge iar jocu la gameshop :)...300 mii dif nu e cine stie ce

Posted

iti spun eu virus ca o sa cumpere destui...in romania tocmai in martie ajunge iar jocu la gameshop :)...300 mii dif nu e cine stie ce

Mai e si alternativa sa o comanzi dintr-o tara straina si sa til livreze jocu intro saptamana maxim a un prieten care a facut asa si cred ca o sa fac la fel!jocu costa tot ca la fel ca in magazine cu tot cu taxa de livrare lol! :cool2:

Posted

Mai e si alternativa sa o comanzi dintr-o tara straina si sa til livreze jocu intro saptamana maxim a un prieten care a facut asa si cred ca o sa fac la fel!jocu costa tot ca la fel ca in magazine cu tot cu taxa de livrare lol! :cool2:

exact cum spune si mad ... jocul poate fi comandat ... si decat sa`i dau unui pustan 150 ron pe un cd-key , prefer sa dau 120 ron pe joc [ cd`urile ] asamblat frumos si cu garantia ca cd-key`ul este bun ...

Guest wili2007
Posted

exact cum spune si mad ... jocul poate fi comandat ... si decat sa`i dau unui pustan 150 ron pe un cd-key , prefer sa dau 120 ron pe joc [ cd`urile ] asamblat frumos si cu garantia ca cd-key`ul este bun ...

nu trebuie sa il comanzi afara.... BURNING CRUSADE se gaseste la Videomax (www.videomax.ro), si ti-l aduc acasa....

Posted

Singura chestie e ca pe videomax.ro pretul e 200ron iar pe www.sendit.com vad ca costa 120 ron (30 euro) cu tot cu txa de livrare he he mai bine astept!eu mi lam comandat ieri de pe sendit he he astept sa vina! O sa va anunt daca merita sa comnzi de acolo