Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

QQ

Are careva experienta cu solo tanking (eventual + solo healing ca disci) lk 10 hc? :P

Adica ok, tre sa fie tankul aproape BiS geared. Am vazut ca majoritatea care fac asta sunt blood DKi... probabil ptr selft healing si AMS pe soul reaper.

Dar ca fight... cum tankeaza si pe lk si un shambling... daca sare plaga de pe un ghoul mic pe lich king? :-s Se prespune ca cu un tank, nu apare mai mult de 1 shambling?

Posted

TAUNT MASTER !

eu nu stiu cum as putea tanka fara el; iti arata grupa intr'un frame special (gen healbot) si cand cineva ia aggro, se inroseste casuta persoanei respective, iar cand dai click dreapta/stanga/middle click (sau cum il setezi tu) foloseste un taunt spell, in cazul dk's death grip/si alalaltu care nu mai stiu cum se numeste.

il recomand cu cea mai mare caldura :D

LE: la palaci poti sa-l setezi cu alt+click sa dea bula pe membrul respectiv, sau ca warr - intervene :)

Mersi inca odata, am trecut si de pit of saron fara fail-uri :)

E destul de helpfull dar nu prea sunt atent la el. Problema cu aggro inca apare.. , unde e grup mare de mobi este cand ii cam scap.. Apropo, ce glyphuri ar trebuii sa am ?

PS: Pe frost nu e mai usor fata de blood ?

Posted

QQ

Are careva experienta cu solo tanking (eventual + solo healing ca disci) lk 10 hc? :P

Adica ok, tre sa fie tankul aproape BiS geared. Am vazut ca majoritatea care fac asta sunt blood DKi... probabil ptr selft healing si AMS pe soul reaper.

Dar ca fight... cum tankeaza si pe lk si un shambling... daca sare plaga de pe un ghoul mic pe lich king? :-s Se prespune ca cu un tank, nu apare mai mult de 1 shambling?

Nu cred ca faci solo tanking+solo healing lk10 hc(fara noroc chior cel putin, adik intr-un try din 10 poate se aliniaza planetele si ajungeti in p2).

Plagueul nu poate sa sara pe Lich King.Nu e greu sa ii tankezi, ajuta daca nu ai melee deloc ca sa nu poata sa sara plaguel pe ei(si vezi ca trebuie 2 soakeri pt p3) . Cu bufful de 30%+heroism nu are de ce sa apara un al 2-lea shambling, si nu va fi nici macar aproape sa moara din plague primul(deci va trebui sa il omorati cand intrati in tranzitie)

Posted

boring pe skull , cand fac rost de banii vreau sa mut. dar vreau sa dau de o guilda de romanii daca exista si straini ofc :D

btw imi puteti recomanda un site de unde as putea cumpara gold sigur ? sa nu fie teapa :D . e spamat trade cu asa ceva dar nu am incredere daca nu a incercat cineva

btw mi-am facut guilda 100% patriotica , vruiam sa am deasupra capului numele =)

Posted

boring pe skull , cand fac rost de banii vreau sa mut. dar vreau sa dau de o guilda de romanii daca exista si straini ofc :D

btw imi puteti recomanda un site de unde as putea cumpara gold sigur ? sa nu fie teapa :D . e spamat trade cu asa ceva dar nu am incredere daca nu a incercat cineva

btw mi-am facut guilda 100% patriotica , vruiam sa am deasupra capului numele =)

Da de aici http://www.gameusd.com/ (sper sa nu se considere reclama) eu am cumparat si este ff ieftin aprox 1$ =1k gold.

Posted

Da de aici http://www.gameusd.com/ (sper sa nu se considere reclama) eu am cumparat si este ff ieftin aprox 1$ =1k gold.

imi cere paypal :D defapt cred ca maj cer paypal dar nu vreau sa efectuez tranzactia prin paypal.. alte site-uri cu alte metode stii ? asa cum iti poti cumpara wow de la ei de pe site doar cu cardul fara paypal

Guest Bogdan.
Posted

1 dolar = 1000 GOLD?

Mie mi se pare greu de realizat atatia bani (ma rog,cel putin la lvl-ul meu) :D

Nu se primeste ban daca cumperi :lol: ?

Si vad ca cere parola,nu`mi fura contu marlanii?

EDIT

A,vad ca au face-to-face trade,deci nu trebe parola,frumos :) .

Posted

imi cere paypal :D defapt cred ca maj cer paypal dar nu vreau sa efectuez tranzactia prin paypal.. alte site-uri cu alte metode stii ? asa cum iti poti cumpara wow de la ei de pe site doar cu cardul fara paypal

E safe cu paypal decat daca platesti cu cardul, unde trebuie sa-ti dai detalile si poti avea surpriza sa te trezesti cu mai multi bani scosi.

1 dolar = 1000 GOLD?

Mie mi se pare greu de realizat atatia bani (ma rog,cel putin la lvl-ul meu) :D

Nu se primeste ban daca cumperi :lol: ?

Si vad ca cere parola,nu`mi fura contu marlanii?

EDIT

A,vad ca au face-to-face trade,deci nu trebe parola,frumos :) .

E parola de la contul pe care if faci la ei pe site iar nu parola contului de wow.

Posted

pentru un mag frost ce merge mai bina la arena ? acum joc cu un disci priest si merge jalnic, luam bataie grava de la holy pala + dk

cineva ???? acum sunt cu un shaman si merge cam prost...

Posted

E safe cu paypal decat daca platesti cu cardul, unde trebuie sa-ti dai detalile si poti avea surpriza sa te trezesti cu mai multi bani scosi.

E parola de la contul pe care if faci la ei pe site iar nu parola contului de wow.

stiu ca e safe cu paypal dar nu ma lasa cei de la banca. pana la urma am rezolvat cu colegu de camera care mi-a platit el prin paypal si i-am dat banii in mana.

btw am primit si un cupon discount valabil 15 zile daca vrea sa cumpere cineva dp site postat de stefi sa imi zica si ii dau cupon

Posted

stiu ca e safe cu paypal dar nu ma lasa cei de la banca. pana la urma am rezolvat cu colegu de camera care mi-a platit el prin paypal si i-am dat banii in mana.

btw am primit si un cupon discount valabil 15 zile daca vrea sa cumpere cineva dp site postat de stefi sa imi zica si ii dau cupon

Apropo uitasem, daca cumperi de pe siteul acela dupa ce vine farmerul si iti da goldul sa bifezi pe site ca farmerul sa primeasca bani :)

@ Bogdan. evident ca este o sansa sa iti fie suspendat contul asta daca cumperi mult gold (si aic nu ma refer la 10-20k)

w/e majoritatea siteurilor accepta doar plati prin paypal (care este cea mai sigura metoda) daca vrei sa platesti cu cardul ai putea sa incerci la reselleri de pe computer games dar ei vand la preturi super mari de genul 4-5 euro /1k . Cat despre gameusd nici macar sa nu va complicati sa vorbiti cu farmeri fiindca ei stiu doar 2 fraze in engleza 1st "come sw/ogg bank for your gold" si "please check on site"

Posted

zi-le lor ca nu merge bine disc priest/ frost mage:

http://www.arenajunkies.com/team/2v2/US/Mal%27Ganis/Bilsteele/

Si eu joc atm disc priest / frost mage. Eu sunt mai nub, mage-ul mai stie ceva. Sunt cateva combo-uri ffffff grele, gen orice e healer + warlock. Sau holy paladin + dk. la holy paladin cu dk tre dat dmg pe dk + CC apoi pe dk (un sheep de 10 secunde) si switchuit pe paladin. Purge grav, mass dispel instant la bula si assist din partea ta la dps.

Vezi ca la mag / disci priest, disci-ul tre sa joace mai ofensiv + spec ofensiv pentru ca mag-ul poate sa-si poarte f bine si singur de grija (nu ca rogue-ul care e f fragil); iti dai PI si-i torni smite-uri in cap.

Faza e ca daca nu reuseste primul burst... sa dai jos un comp de asta mai idiot, tre sa lungiti fightul pana isi face mag-ul cooldownurile la loc + e naspa si cu mana la disci / frost mage. Ambii au probleme de mana in general.

Posted

ca sa mearga bine trebe sa va ajutati reciproc,i-ar ptr kill,trebe sa va combinati cc chainu,sheep,fear,CS,daca se poate si mind control (dar nu e obligatoriu),uneori chiar si deep freeze ptr cc.Priest trebe sa joace ofensiv cum s-a zis mai sus un simpu Holy Fire+Smite ca ajutor in dmg poate decide de multe ori meciu,Shadowfiend poate ajuta si el la asta.

frost mage merge cu mai multe specuri chiar decent,merge si cu SP,Rogue,Ele Shamy,Warlock,Retripala,am intalnit si echipe decente de mage/hunter

Posted

Ca si DK Tank, pe blood, doar 2 h wep de dps pot folosii ? Ar ajuta cu ceva daca mi-as pune 2x 1h sword de tanking ? Sau in cazul asta ar trebuii sa trec pe frost ?

Parerea mea este ca nu te-ar ajuta 2 1h la tanking, cel mai bine e cu un 1h sword si scut.

Posted

Q: De ce nu mai pot da rank up la skilluri? Am prins un alt player in pty la dungeon si avea un addon care imi tot zicea ca am skilluri de rank mai mic decat ar trebui sa fie la lvl-ul meu, iar la Priest Trainer nu mai apare niciun skill Available.

Ce este de facut? Am lvl 63.

Posted

Q: De ce nu mai pot da rank up la skilluri? Am prins un alt player in pty la dungeon si avea un addon care imi tot zicea ca am skilluri de rank mai mic decat ar trebui sa fie la lvl-ul meu, iar la Priest Trainer nu mai apare niciun skill Available.

Ce este de facut? Am lvl 63.

La fel am patit si eu in battlegrounds , desii eu aveam toate skill-urile invatate. Probabil e un bug de la acel addon

Posted

Nu e un bug de addon, este o consecinta a Dual Talentului.

Sa zicem ca fac level 40 pe priest. Eu sunt shadow insa imi fac un dual spec pe disc. Cand fac level 42, eu sunt disc in momentul in care invat vrajile si rankurile noi. Cand te schimbi iara pe shadow, jocul nu stie ca ai invatat rankuri noi la level 42 si foloseste rankurile precedente.,Pentru a rezolva trebuie sa iei constant ultimul rank din spellbook si sa il pui peste fostul rank pe UI.

Posted

Nu e un bug de addon, este o consecinta a Dual Talentului.

Sa zicem ca fac level 40 pe priest. Eu sunt shadow insa imi fac un dual spec pe disc. Cand fac level 42, eu sunt disc in momentul in care invat vrajile si rankurile noi. Cand te schimbi iara pe shadow, jocul nu stie ca ai invatat rankuri noi la level 42 si foloseste rankurile precedente.,Pentru a rezolva trebuie sa iei constant ultimul rank din spellbook si sa il pui peste fostul rank pe UI.

Aha, gata, multumesc, am rezolvat :))