Diabolik_01 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ding 80 cu dk-ul Are cineva pe-aici DK Tank ? Este mult mai complicat atat pt tine cat si pt healeri sa tankezi cu dk-ul cel putin la inceput. Try-it Blood :P Quote
Stalk3r Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 pai pana ce ma acomodez cu treaba voi face doar dungeon-uri normale. Quote
ChoWdeR Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://www.tankspot.com/showthread.php?59900-Comprehensive-Guide-to-Death-Knight-Tanking http://www.arenajunkies.com/showthread.php?t=36609 Quote
ChoWdeR Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Spiky, 24 hours will be Jaedenar offline, ha ha ha ha :D Quote
Potyike Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Este cineva de aici pe Shattered Hand. Mi-am facut un Tauren warrior acolo :P si ma plictisesc :P Quote
Spiky2013 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Spiky, 24 hours will be Jaedenar offline, ha ha ha ha :D Cand am intrat eu pe la 20-21 era online :D Quote
Luci Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Spiky , parca aveai un rogue , ce ai facut cu el ? l-ai lasat pe fostul realm ? Ce mai stiti de Cataclysm , cand se baga Live ? Quote
ChoWdeR Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Spiky , parca aveai un rogue , ce ai facut cu el ? l-ai lasat pe fostul realm ? Ce mai stiti de Cataclysm , cand se baga Live ? octombrie/noiembrie, i guess. Quote
Alkanphel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Salut,am jucat WoW cu ceva timp in urma pe un server privat,dar timpul nu mi-a permis sa mai continui.Ma gandeam sa ma reapuc alegand o clasa dintre Mage/Warlock.Ceva sugestii(avantaje/dezavantaje)? Merci. :) Quote
Potyike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 daca vrei sa joci una dintre clasele de sus pe un server pirat, mai bine nu juca. sunt caractere complexe, si vei vedea ca multe nu merg asa cum este scris acolo :P Quote
ChoWdeR Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Salut,am jucat WoW cu ceva timp in urma pe un server privat,dar timpul nu mi-a permis sa mai continui.Ma gandeam sa ma reapuc alegand o clasa dintre Mage/Warlock.Ceva sugestii(avantaje/dezavantaje)? Merci. :) alea nu merg cum trebe, de vrei sa fii cel mai bun de pe server cu doar 3 butoane, GOGO BOOMKIIIIINNNNN! Quote
Potyike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Daca joci pe oficial, be an arcane mage. Blast blast blast blast - talent proc - arcane missile - blast blast blast :) Quote
Mamut Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Daca joci pe oficial, be an arcane mage. Blast blast blast blast - talent proc - arcane missile - blast blast blast :) si sunt doar 2 butoane, nu 3 fata de b00mkin :> Quote
WhiteWolf Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 alea nu merg cum trebe, de vrei sa fii cel mai bun de pe server cu doar 3 butoane, GOGO BOOMKIIIIINNNNN! Nu are doar 3 butoane, ca are si DoT's. DAR, boomkinul nu e top dps. E un dps de nisa, ca si shadow priestul, prezent in raids mai mult pentru buffs decat pentru ce dps face. :) Quote
ChoWdeR Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nu are doar 3 butoane, ca are si DoT's. DAR, boomkinul nu e top dps. E un dps de nisa, ca si shadow priestul, prezent in raids mai mult pentru buffs decat pentru ce dps face. :) there's no pve on private servers -_- Quote
Spiky2013 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Spiky , parca aveai un rogue , ce ai facut cu el ? l-ai lasat pe fostul realm ? Initial il lasasem acolo dar l-am luat cu mine ca mi se facuse dor de el. :)) Acum l-am abandonat din nou ca am dat-o si pe PvP cu priestul. Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 daca vrei sa joci una dintre clasele de sus pe un server pirat, mai bine nu juca. sunt caractere complexe, si vei vedea ca multe nu merg asa cum este scris acolo :P They're fine. Toate clasele au ceva bugged, asa ca in general se egaleaza cat de cat :P @chowder - lal Quote
Shuriken Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Acum l-am abandonat din nou ca am dat-o si pe PvP cu priestul. incepe sa iti placa :)? Quote
Spiky2013 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 incepe sa iti placa :)? Imi place, dar imi vine sa-mi dau si cu tastatura in cap la anumite compuri. Quote
Mamut Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 de unde pot dowloada si eu wow ? sincer sa fiu...chiar ar trebui sa-ti schimbi avataru' ala... Quote
WhiteWolf Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 there's no pve on private servers -_- Doresc sa iti sugerez in cel mai politicos mod posibil sa-ti iei ingamfarea, sa te duci in spatele blocului, si sa faci ceva cu ea. Joc WoW pe oficial inca din vanilla. Crezi ca daca nu am sig sa le arat tuturor cat de uber sunt, joc pe privat? Quote
Guest Bogdan. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 de unde pot dowloada si eu wow ? Cumperi tata,cu bani,daca nu`ti convine joaca silkroad. Private servers suck,asa am mai facut cu multe jocuri,si cand m`am intors pe oficial nu mai era nimic de vazut,de descoperit. Quote
Alkanphel Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 (edited) Cumperi tata,cu bani,daca nu`ti convine joaca silkroad. Private servers suck,asa am mai facut cu multe jocuri,si cand m`am intors pe oficial nu mai era nimic de vazut,de descoperit. Pfoai,a descoperit Bogdan-geniul World of Warcraft si acum se da mare pe forum. Te rog frumos sa o lasi mai moale cu flame-ul, e a doua oara. Edited August 7, 2010 by Stalk3r flame Quote
Animosity Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 (edited) Cumperi tata,cu bani,daca nu`ti convine joaca silkroad. Private servers suck,asa am mai facut cu multe jocuri,si cand m`am intors pe oficial nu mai era nimic de vazut,de descoperit. And so a asslicker was born ... -_- La fel si tu, usor cu flame-ul ! Edited August 7, 2010 by Stalk3r flame Quote