Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Am facut 59 , ce ziceti ca se merita sa fac AV-uri (da mai bine , dar intra greu ) sau sa continui cu random dungenons ?

in general , se merita , stai in que si intre timp mai dai la quests , dar sti cand se merita ? AV cand e call to arms , cred ca faci 3 lvl intr`o ora!

Posted

in general , se merita , stai in que si intre timp mai dai la quests , dar sti cand se merita ? AV cand e call to arms , cred ca faci 3 lvl intr`o ora!

Idd, oricum au facut level rpd (zbk si cu inca un prieten) lvl 60 in 3-4 zile :P

Posted

Am facut 59 , ce ziceti ca se merita sa fac AV-uri (da mai bine , dar intra greu ) sau sa continui cu random dungenons ?

o sa iti para rau ca joci pe zenedar crede-ma cei mai tristi oameni in viata joaca acolo!

mai am pe realm o guilda gen From Zenedar with love :| pfalalala ma mir ca traiesc oamenii

btw http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&cn=Marisol

pot activa mai multe baguri cu acelasi nr de sloturi? ex 3 baguri cu 8 sloturi

ziceti`mi voi daca n`am facut bine.

m`am pus tanker la party intr`un dungeon,si eu mergeam ca prostu,luam cate 2-3 serpi de'ia,rezistam cat rezistam,vreo 10 secunde fara heal,aduceam mobii la membrii grupei,si ei stateau sa omoare un sarbe gasit pe drum,apoi muream ca nu se baga nimeni peste serpii mei.

si ziceau ca is nefolositor,eram pe defense mode,spell de atac aveam 1 sau 2,ce vroiau sa fac,macel pe defense mode? 

nu le activezi , le pui pe tine deci merge :P

pai na cand te bagi intre mobi, DPS-erii tre sa atace ce ai tu la target :) daca te duci sa ii plimbi prin caverna si mai vine si altu pe tine ala esti :))

Mortyhunternu facem schimb de trinkets ? vreau varianta heroicA! :X

Posted

Nu are de ce sa-mi para rau , momentan nu am dat de tristi , decat vreo 2 din guilda mea . In caz ca ai dreptate si la 80 o sa fie shity probabil o sa-mi schimb char-ul pe alt realm .

btw : cam cat tine mentenanta deobicei ?

Posted

Nu are de ce sa-mi para rau , momentan nu am dat de tristi , decat vreo 2 din guilda mea . In caz ca ai dreptate si la 80 o sa fie shity probabil o sa-mi schimb char-ul pe alt realm .

de obicei e pana la 11, dar astazi va fi toata ziua pana la miezul noptii, cu cateva exceptii

Guest coco18
Posted

Cel mai tare server, recomand http://equilibriumwow.zapto.org, Versiunea 3.3.3a, no bugs, high rate, Gm cool.. plus multe alte surprize. In plus daca faceti cont pana pe 1August primiti bonusuri.

Posted

Sunt 2 conturi de wow diferite adaugate pe acelasi cont de bnet, unul trial unul normal, sau doua trial sau ptr, tu stii mai bine :).

Da... asa e, mi s-au activat 2 conturi de trial, dar nu stiu cum.

Mersi de info.

Guest klaun
Posted

Salutare.

Poate este cineva interesat de urmatoarele :

World of Warcraft Battlechest (cuprinde primul joc din seria WoW + Expansion Burning Crusade ) si Gc 70 Ron

World of Warcraft Wrath of the Lich King (ultimul Expansion al acestui Joc) 65 Ron

World of Warcraft PrePaid 60 Days (Doar Europa) 75-80 Ron

Preturile sunt Negociabile si accept si diferite schimburi.

Totul este sigilat si vor fi testate in prezenta mea .

Vodafone : 0730 182 202

Posted (edited)

ba nu vreau sa fac pe smecherul sau nu stiu ce da uite ca sa iti dovedesc ca nu vb in necunostinta de cauza!

uita-te la charul asta http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&cn=Blackbirdy

e un prieten de al meu !

joaca pe zenedar de cat timp joc pe al'akir

e acelasi battlegrop

la el pugul e dezastros de ICC 25 si restu';

populatia (trade chatu ) nu prea da semne de viata

in BG pierd in draci astia ; uita-te pe siteuri;

si cel mai trist toti se cred buni si niciunu nu are habar de el :| pacat ca ma baga mereu in RANDOM HC cu cate un spart d'acolo si incepe sa faca faze gen

si in pvp la fel.

NU zic asta din rautate ci doar sperand ca pot sa te conving sa te muti inainte sa iti para rau .

am uitat sa iti zic guilda asta from zenedar with love o stie tot realmu ca find cea mai ratata

http://eu.wowarmory.com/search.xml?searchQuery=from+zenedar+with+love&searchType=all

Edited by logikal
Posted

o sa iti para rau ca joci pe zenedar crede-ma cei mai tristi oameni in viata joaca acolo!

mai am pe realm o guilda gen From Zenedar with love :| pfalalala ma mir ca traiesc oamenii

btw http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&cn=Marisol

pot activa mai multe baguri cu acelasi nr de sloturi? ex 3 baguri cu 8 sloturi

ziceti`mi voi daca n`am facut bine.

m`am pus tanker la party intr`un dungeon,si eu mergeam ca prostu,luam cate 2-3 serpi de'ia,rezistam cat rezistam,vreo 10 secunde fara heal,aduceam mobii la membrii grupei,si ei stateau sa omoare un sarbe gasit pe drum,apoi muream ca nu se baga nimeni peste serpii mei.

si ziceau ca is nefolositor,eram pe defense mode,spell de atac aveam 1 sau 2,ce vroiau sa fac,macel pe defense mode? 

nu le activezi , le pui pe tine deci merge :P

pai na cand te bagi intre mobi, DPS-erii tre sa atace ce ai tu la target :) daca te duci sa ii plimbi prin caverna si mai vine si altu pe tine ala esti :))

Mortyhunternu facem schimb de trinkets ? vreau varianta heroicA! :X

Din cate imi amintesc eu o guilda de pe zenedar (good game) printre primele la progres de la alianta s-a mutat pe al'akir, tu zici ca zenedar e praf :| , si joci pe al'akir, am incercat sa fac char acolo este imposibil, queue fff mare sa intri pe realm, no shit sherlock 5,5k gs se cere pt weekly gen naxx, ulduar, icc 4/12, deelay mare, in AH preturile sunt aiurea, mai bine raman pe zenedar :)

Posted (edited)

Din cate imi amintesc eu o guilda de pe zenedar (good game) printre primele la progres de la alianta s-a mutat pe al'akir, tu zici ca zenedar e praf :| , si joci pe al'akir, am incercat sa fac char acolo este imposibil, queue fff mare sa intri pe realm, no shit sherlock 5,5k gs se cere pt weekly gen naxx, ulduar, icc 4/12, deelay mare, in AH preturile sunt aiurea, mai bine raman pe zenedar :)

PFalalalal bine ca ai ramas acolo ! Thx GOD !

da pt naxx se cere 5,5k gs cand e weakly ce vrei sa stau sa ii bostez pe alti ? ah delay poate in dalaran unde e pe orice servar in rest nimic nou , preturile la AH variaza ca pe orice alt realm nu e un argument bun :P da , o singura guilda restu oamenilor praf , repet nu am zis ca nu sunt unii care joaca si stiu ce fac ci doar ca predomina prostii :) si sincer trebuie sa iei medicamente sa joci pe realmu ala ....

btw nu exista que ca sa intri pe realm :P

Edited by logikal
Posted

PFalalalal bine ca ai ramas acolo ! Thx GOD !

da pt naxx se cere 5,5k gs cand e weakly ce vrei sa stau sa ii bostez pe alti ? ah delay poate in dalaran unde e pe orice servar in rest nimic nou , preturile la AH variaza ca pe orice alt realm nu e un argument bun :P da , o singura guilda restu oamenilor praf , repet nu am zis ca nu sunt unii care joaca si stiu ce fac ci doar ca predomina prostii :) si sincer trebuie sa iei medicamente sa joci pe realmu ala ....

defapt pt naxx nu se cere 8790787 gs , eu pe priest , dupa ce am 80 am si prins weekly naxx , deci full albastru = 6k gs ? da undeva pe acolo

nu stiu de ce toate lumea are o impresie gresita despre al'akir .. :<

Posted

da pt naxx se cere 5,5k gs cand e weakly ce vrei sa stau sa ii bostez pe alti ?

Daca ai 4k GS ( si aici sunt FOARTE generos ) in naxx, esti overgeared, deci nu " boostezi " pe nimeni, tu cu who_cares_how_much_GS.