Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Au anuntat Blizzard talent previews pentru 4 clase: shaman, rogue, druid si priest.Ca un shaman(resto) nu cred ca am fost vreodata mai dezamagit.Poate exagerez, dar serios nu vad scopul in PvP sau PvE.

PvP arena-->2vs2 resto druid: cyclone,cyclone,cyclone,root, solar beam,cyclone,cyclone,cyclone(~30sec ccd)

-->3vs3 rmp(master poisoner da curse of elements, mage are BL, priest are lifegrip+pot casta penance while moving pentru 18 secunde--shamanu are cast while moving pentru 10sec/2 min cd)

PvE-->tot fara Spirit Link, nici o schimbare majora fata de priesti si druizi...

Posted

Inca nu sunt nici macar versiunea beta a talentelor ci un alpha grabit, se vor schimba multe. Dar nu te astepta ca shamanul sa fie ovp :P

Posted

Dupa cum zice si mmc e doar alpha, se vor schimba o multime din talente si eventual din locul unde sunt plasate ca tier unele talente.

De exemplu cu talentele postate pentru cataclysm pentru un rogue care vrea sa faca pve pe combat are nevoie de 54 de puncte in combat tree din care 7 talent points sunt inutile comparativ cu ce este acum pe live cand ai nevoie de 51 de puncte in combat si ai 1 talent point inutil (dpv pve dps).

Posted

Inca nu sunt nici macar versiunea beta a talentelor ci un alpha grabit, se vor schimba multe. Dar nu te astepta ca shamanul sa fie ovp :P

De fapt motivul pentru care au aratat talentele este ca sunt cele mai avansate, si nu vor mai fi schimbari la ele pana in beta.Si chiar e dezamagitor.

La resto shaman au reusit sa scoata 2 talente chiar populare(Thundering Strikes si Tidal Mastery) si totusi au lasat porcarii de genul: -25% mana totems,+15% strength of earth,-2 sec Ghost Wolf. Ca sa nu zic ca momentan cred ca la 85 toti shamani ar fi speced asa(http://cata.wowhead.com/talent#hZVIfo0uZx0ezIeoVzRfuio +- ceva puncte depinzand de raid) desi Blizzard au zis de N ori ca nu vor ca resto/elemental sa mearga pe dual wield(si pentru cei necrezatori, asta e motivul pentru care toate spellpower wep din joc sunt Main Hand)

Si nu, nu ma asteptam sa fie overpowered, sau la schimbari majore, dar sa fim seriosi, cred ca au stat vreo 10 minute sa faca astfel de schimbari.

Posted

Dap.am incercat si eu sa fac un talent de combat ptr rogue... la bflurry se rupea firu`.

La fel si la holy priest t7,t8 sunt multe de pvp... se rupe firu si acolo. + ca te forteaza sa bagi puncte in failwell sa iei chakra = fail. Macar de faceau failwell-ul sa functioneze ca lighwell-ul mobilor din trial of champion. Sa fie auto.

La disci... omfg... Daca astia au de gand sa faca disci o clasa mixta... introducat prostia aia de smite... WTF? Ca tank healer, teoretic nu ai timp sa dai si smite, iar ca raid healer...wtfck sa dai smite.... srsly... sa te rogi ca pica procul de heal pe cine trebuie... useless rau. Voi fi fortat sa trec pe holy ca priest... probabil toti disci vor disparea. IMO. Acu sa vedem ce ajunge live.

Posted

De fapt motivul pentru care au aratat talentele este ca sunt cele mai avansate, si nu vor mai fi schimbari la ele pana in beta.Si chiar e dezamagitor.

La resto shaman au reusit sa scoata 2 talente chiar populare(Thundering Strikes si Tidal Mastery) si totusi au lasat porcarii de genul: -25% mana totems,+15% strength of earth,-2 sec Ghost Wolf. Ca sa nu zic ca momentan cred ca la 85 toti shamani ar fi speced asa(http://cata.wowhead.com/talent#hZVIfo0uZx0ezIeoVzRfuio +- ceva puncte depinzand de raid) desi Blizzard au zis de N ori ca nu vor ca resto/elemental sa mearga pe dual wield(si pentru cei necrezatori, asta e motivul pentru care toate spellpower wep din joc sunt Main Hand)

Si nu, nu ma asteptam sa fie overpowered, sau la schimbari majore, dar sa fim seriosi, cred ca au stat vreo 10 minute sa faca astfel de schimbari.

de ce dracu ar baga un resto sham in dual wield? si apropo, tu nu faci diferenta intre pvp si pve talents.

Posted

de ce dracu ar baga un resto sham in dual wield? si apropo, tu nu faci diferenta intre pvp si pve talents.

Earthliving weapon pe ambele, dubla sansa de proc pentru Earthliving, plus Glyph, practic il ai up mereu. S-a testat la inceput de Wotlk varianta de dual dar mai sus de Naxx-Sarth 3D nu a fost viabila din lipsa de one hand cu SP.

Posted

Earthliving weapon pe ambele, dubla sansa de proc pentru Earthliving, plus Glyph, practic il ai up mereu. S-a testat la inceput de Wotlk varianta de dual dar mai sus de Naxx-Sarth 3D nu a fost viabila din lipsa de one hand cu SP.

de fapt nu a fost viabila din mai multe motive. 31 de talent points,0 sp wep,fara earth shield/riptide, etc

tot nu vor exista wep cu sp, insa acum cere doar 20 de talents in enhancement iar cand ajungi in punctul asta( http://cata.wowhead.com/talent#hZVhfoZx0ezIeoVzRfuio ) in PvE singura optiune ramasa e dual wield.

Posted

Sau iei Concussion de la elemental si dai si cu chain lightningul... smitting style!

Si ratez ca nu am hit rating deloc.

Daca ar fi encounterul asa de usor incat un healer sa se apuce de dps, mai bine foloseste dual specul si ia chiar un spec de dps. Am intors talentsurile cum se puteau, pur si simplu nu ai motiv momentan sa investesti puncte in elemental ca resto shaman.

Posted

Nu ma deranjeaza Reinforced Leather. Sincer, mai mult ma deranjeaza ce au facut cu primele tiers de talente de pe assassination.

Nu e vorba doar de reinforced leather, desi e o chestie inutila dpv pve. Problema e ca esti fortat sa folosesti talent points la tier mic pe chestii absolut inutile (sprint, evasion, reinforced leather sau depinde ce altceva alegi de acolo)si apoi mai trebuie sa folosesti talent points pentru chestii utile la tier mare dar care nu ai putut sa le iei pentru ca nu aveai destule puncte in respectivul tree.

Cel mai bun exemplu e gouge. E talent de tier 7 iar pe live e de tier 1 si 99.99 % din rogues nu il folosesc pentru ca in pve e inutil iar in pvp desi e ok sunt alte talente mai bune care pot fi luate asa ca e folosit mai mult in dueluri.

Pe assasination e aceasi treaba, nu poti face un spec decent de pve fara sa folosesti puncte aiurea in talente care nu iti folosesc de loc.

Oricum inca nu e o problema, pana o sa fie live vor mai fi destule schimbari.

Posted

de fapt nu a fost viabila din mai multe motive. 31 de talent points,0 sp wep,fara earth shield/riptide, etc

S-a vrut doar mindless spam de CH cu 100% uptime pentru Earthliving, asta in conditiile in care Priestul avea CoH fara CD la fel si Druidul pentru WG, ambele clase facand un raid healing cu mult deasupra shamanului.

Si ratez ca nu am hit rating deloc.

IDD, la fel nu inteleg de ce au bagat Focused Insight, castez un shcok spell sa-mi creasca healingul, il ratez, bye bye, probabil vom avea gear cu hit rating.

Posted

IDD, la fel nu inteleg de ce au bagat Focused Insight, castez un shcok spell sa-mi creasca healingul, il ratez, bye bye, probabil vom avea gear cu hit rating.

Tot gearul de mail destinat casterilor va avea doar spirit, iar elemental shamani au un talent care convertesc spirit-->hit rating.

Posted

ce pot face daca tembelu asta care trebuia sa-i dau Recruit A Friend si-a adaugat jocul deja in contul bnet si a primit cele 30 zile gratuite, dar nu a jucat inca ?

Posted

De parca acum nu e, sau priestul n-ar fi OP in expansionul de fata.

priestul nu e OP. Nici pe shadow nici pe holy. Nici in pve nici in pvp. Pe disci este... daca esti rapid de mana sa pui shielduri :)) Altfel... druizii mi se par mai op la pve raid healing. Iar la tank healing... pot sa tin un tank, dar doar un tank; nu pot 2 ca palacii... Deci imo este 2nd raid healer acum. Dar faptul ca de fapt e vorba de absorburi..asta e pro! :D

Adica nah... paragon face in general bosii cu 2 holy priets.

Posted

Adica nah... paragon face in general bosii cu 2 holy priets.

Multi raideri de la paragon sunt in vacanta pana vine Ruby Sanctum si Cataclysm Beta asa ca setupul lor folosit nu e exact dovada.In plus, cu bufful de 20% pentru ei nu conteaza setupul. Am citit insa ca setupul lor normal de healing e asa: 2xpala,2xdruid,1disc,1holy,1shaman si de aici schimba in functie de encounter.

Cat despre OP.

Am si un resto druid si sincer e o tampenie.Iti trebuie un anumit fel de damage ca sa excelezi(raid aura damage)si vindeci in felul urmator: Rej Rej Rej Rej Rej WG repeat. Cele 5 rejuvenations mergand pe un grup dupa cum il vezi pe grid.Avantajul e ca Blizzard s-a conformat si multi bossi au o mechanica de genul raid aura damage. Dezavantajul e ca daca ai in fata un boss greu(LK heroic) si nu are o mecanica de genul aura damage==> fara resto druid. Sper sa schimbe Blizzard asta drastic.

Disc e OP in PvE doar deoarece ei spameaza Power Word Shield pe raid. Daca ar fi un maxim de 5-10 persoane cu Power Word Shield specul ar fi patetic(mult sub paladini la tank heal si fara rost la raid heal)

Paladinul e OP. Cel putin Holy si Prot sunt cu mult in fata altor healeri/respectiv tanks. Beacon of Light(care practic dubleaza healingul celui mai puternic single target healer)+ Ardent Defender sunt lucruri care nu ar fi trebuit implementate.

Posted

In pvp mi se pare Shadow destul de op, haste + ceva spr dot+dot+dot + MF, aoe fear, disarm la melee si target dead.

oarecum iti dau dreptate dots care dor ca dracu,dispell,disarm 10 sec,dispersion,fear etc.Dar e foarte bine asa inainte priests erau toti Disc acuma macar au si ei 2 specs bune ptr pvp.

Guest Jayceon_Rollson
Posted

si Wow am jucat pe offical - 13 euro pe luna lawl. Acuma nu mai joc

Am avut Hunter de 70...joaca un pr acuma