Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Dupa cum am zis nu mai abera, 2 rogue, 2x ambush=bye bye mage. Zii in ce bground esti, unde ai ajuns in PVE sau da un link la echipament ca vad ca din taste esti tare ca majoritatea romanilor, le stiu ei pe toate. Demnitate? Stii macar ce inseamna cuvantul? Ce vrei sa faca un rogue sau warrior sa iti faca cu mana de la 40 de yards de unde dai tu cu pyroblast? Ideea in spatele roguelui e de asasin, normal ca nu o sa il vezi venind ar trebuie sa fie stupid sa nu se foloseasca de stealth . Faptul ca tu bati niste rogue desculti cu echipament verde si care de cand cu noul patch au pus pe ei o arma de GM si niste shoulders cam nu prea iti da dreptul sa generalizezi la nivelul unei clase.

"shadowstep = varza. rogii adevarati prefera mutilate " iar nu ai treaba cu clasa macar nu mai abera. Mutilate e o alternativa, dar nu iti ofera control, doar iti ofera un burst dmg mare, un pvp rogue o sa fie pe subtlety, nu cred ca unbuffed sau single buffed ca mag ai mai mult de 5k-6k dmg cat da un rogue echipat din Naxx.

Ca idee shadowstep+ambush = 2000-3500 dmg. Asta one hit, fara sa consideri ca are premeditation si tu ai deja pe tine cel putin 3 combo points, si iti mai iei un eviscerate intre 1000-3000 dmg, totul in o secunda.

Cat despre warrior ai auzit de notiunea de kiting? Sau inca nu ai ajuns cu cititul pe forumuri pana acolo?

Inca astept un link cu un echipament si un build , desi ma indoiesc ca ai ceva gear cat de cat, probabil ce ai putut aduna de cand a venit patchu si a dat la toti de pomana gear.

Edit : Cand editezi un post macar ai decenta sa scrii asta. Si nu ma lua cu copile ca probabil am de 2 ori varsta ta.

Posted

' date='Jan 15 2007, 12:37' post='1678215']

Mutilate e o alternativa, dar nu iti ofera control, doar iti ofera un burst dmg mare,

pai si nu asta vrea rogue`u? ca daca mai traieste ala dupa burst damage`u tau clar ai luat-o pe coaja :rofl1:

Edit : Cand editaezi un post macar ai decenta sa scrii asta. Si nu ma lua cu copile ca probabil am de 2 ori varsta ta.

ai facut 13 ani si ai inceput sa folosesti si tu replica asta? cam varsta asta ti-o dau dupa modul de gandire si felul in care aperi demnitatea rogului.

sa stii si tu ca majoritatea claselor care stiu sa joace (si unii warriori) pot sa imi faca cum mana de la 40 metrii si sa vina sa ma bata de ma usuca. druidul e o astfel de clasa, warlock-ul, hunterul (are range mai mare ca mine) shadow priestul etc. sa stii ca magii au pierdut multe cu ultimele patchuri dar rogues si warriori tot pot bate fara probleme.

pyroblastu` meu? :rofl1: daca vezi tu un mag ca foloseste pyro in bg atunci e newb rau. pyro il folosesti in PvP doar foarte rar ( cast time de 6 secunde ) decat cand e o lupta corecta 1 on 1 (si tzinta e sheepuita) SAU daca esti pe arcane si ai Presence of Mind.

uite asta e considerat unul dintre cei mai buni rogi "out-there" cel putin asta se vrea la ce echipamente are..

el este clazzi unul dintre cei mai buni magi pe care i-am vazut vreodata. rog lumea sa se uite si sa-mi spuna care ar avea mai multe sanse intr-un duel :rofl1:

Posted

Nu, rogue nu castiga prin burst damage, rogue castiga prin controlul luptei, prin faptul ca el decide cand sa atace si cum si prin faptul ca oponentul e 90% sau 100% din timp in stun.

Nu are rost sa mai iti raspund, parerea mea deja e formata nu ai treaba cu jocul asta, tot ce zici e luat de pe thottbot , allakhazam sau alte forumuri , nici macar nu iti stii clasa si mai incerci sa dai sfaturi la altii. Scoate-ti capul din forumuri si nu te mai uita la filme facute de x sau y, tu nu ai skilul sau echipamentul lor, plus ca multe filme sunt aranjate, iar faptul ca in film iti arata un super kill nu inseamna ca nu si-a luat-o de la respectivul de n ori pana sa faca killul ala, doar ca alea nu le arata nimeni ca nu ar da bine in film.

Am 30 de ani, dupa cum ziceam probabil de 2 ori varsta ta, cat despre modul de gandire pana acum nu ai aratat nici macar ca esti capabil sa gandesti, doar sa reproduci ce scrie pe forumuri.

PS. Vad ca nu ai curaj sa postezi un link cu echipamentul sau serverul pe care joci , s-ar putea vedea de acolo cam ce "skill" ai, macar joci pe serverele oficiale sau te bagi in seama sa aberezi ca nu ai ce face?

Posted

Dupa cum (nu) ai observat eu pana acum am vorbit frumos, nu am zis ca "aberezi" ca esti "habarnist" ca sunt "mai bun" decat tine sau alte chestii.

Tu te-ai trezit sa te ataci cand am facut o remarca la adresa unei clase dintr-un joc. Mi se pare extrem de pueril.

Sa-ti dau build-ul meu? poftim.

Iti recomand pe de alta parte sa te mai uiti si pe forumuri nu sa campezi in BG`uri toata ziua.. nu asa se invata skillurile asteptand sa gasesti unu` sau altu nepregatit sau chiar afk.

Treaba ta oricum. Link cu echipamentul nu pot sa iti dau pentru ca nu imi recunoaste cartea de credit de pe care vroiam sa platesc si ma duc azi sa imi cumpar un card pre-paid. (in caz ca nu ai inteles, imi este inghetzat contul).

Daca vrei iti spun ce am pe caracter. 90% sunt iteme albastre (rare) cu +dmg pe ele. Unul singur are si +crit iar un trinket are spell penetration 20. Singurul item verde pe care il am e Inquisitor's Shawl care il tin pana fac level de altceva mai bun.

Si mai am un item epic ( cumparat cu wsg marks ).

Pacat ca ai 30 ani si nu stii sa te exprimi mai matur totusi.

Posted

Adresandu-te cu "copile" unui om pe care nu il cunosti inseamna o lipsa de respect, cam departe de vorbitul tau frumos. Si nu m-am atacat, nu am sustinut ca o clasa sau alta e mai buna sau nu, doar am incercat sa iti demonstrez ca nu cunosti clasa rogue si ca in ce o priveste aberezi, punct de vedere pe care il mentin. Din buildul tau rezulta ca esti lvl 48, nu prea cred ca poti sa dai lectii unora care au 3-4 caractere de lvl 60 si care au cam trecut prin high end content si stiu cam ce poate o clasa sau alta.

Referitor la campatul BG , chiar acolo inveti sa joci, ceea ce vezi tu pe forumuri sunt chestii pur teoretice, care nu tin cont de resist, de dodge de crit/non crit sau alte variabile care pot influenta o situatie, faptul ca pe hartie pare perfect nu prea se aplica cand esti in joc. Ca exemplu la rogue daca un warlock iti resista un stun poate fi diferenta dintre a castiga sau a pierde. Nu zic ca nu sunt folositoare filmele, poti sa vezi cam cum trebuie sa actionezi in o situatie sau alta, dar ca sa fi un jucator bun in PvP trebuie sa testezi singur.

Guest Ares_THe_goD
Posted

Vreau sa incep sa joc si eu jocul asta care rasa ii mai buna ??

Posted

Nu exista o rasa mai buna.

Sunt 10 rase si 9 clase. Pentru fiecare clasa exista unele rase care au anumite avantaje si unele rase care nu au access la clasa respectiva. In primul rand trebuie sa iti alegi ce factiune vrei sa joci (Alliance sau Horde) apoi ce clasa vrei sa joci si o sa ai de ales apoi rasa.

Posted

ieri faceam zg cu un pug, ce credeti ca am vazut la un mage, avea un staff albastru si pe el enchant +5 dam :D

am zis ca o sa-mi pun crusader pe cutitul de skining sa-mi mareasca ap-ul si astfel sa skinez mai bine :D

ares, orice clasa e buna, poti sa incepi cu oricare

Posted

Referitor la discutia despre rogue. Eu cu paladinul in general in BG, nu am probleme cu rogue. Nu esti stunned toata lupta asa ca la prima ocazie un hammer of justice + judgment of comands+crusader strike + consecration, heal si pe urma repentance, iar judgement of comands + (cum se termina cooldown`ul la crusader strike) crusader strike. Plus ca daca e vreo pb folosesc Divine Shield! :P Oricum nu intotdeauna iese scenariul asta! Sa zicem ca e o lupta echilibrata. Singurii rogue cu care am bataie de cap si sunt periculori sunt subtlety!

Aici a aparut TBC in magazine de Vineri! Nu m-am grabit sa-l iau ca eu am facut rezervare din Septembrie si-l iau Marti 16 Ianuarie dimineata.

Posted

Aici a aparut TBC in magazine de Vineri! Nu m-am grabit sa-l iau ca eu am facut rezervare din Septembrie si-l iau Marti 16 Ianuarie dimineata.

Aici unde?

In bucuresti peste tot e sold-out.

Oameni de la mine din guilda se plang ca si-au comandat din august la unele magazine si au primit acum telefon ca nu i se mai poate onora comanda :|

Eu inca nu-s 60 deci nu ma afecteaza (avand in vedere ca tBC este 95% pentru lvl 60+) si desi as PUTEA sa bag o pila sa-l am in momentul in care apare.. stiu ca nu are rost.

Mai bine sa se bucure de el unu` care are level 60. Eu mai pot sa astept.

Posted

ieri faceam zg cu un pug, ce credeti ca am vazut la un mage, avea un staff albastru si pe el enchant +5 dam :D

am zis ca o sa-mi pun crusader pe cutitul de skining sa-mi mareasca ap-ul si astfel sa skinez mai bine :D

ares, orice clasa e buna, poti sa incepi cu oricare

lasama frate ca am vazut si yo un mag cu staff of jordan, lifestealing pe el xDDDD dai 100g pe enchantul ala fiind mag.. or esti retardat, ori habar nai de WoW

Posted

@blueenergy - imo pala e cel mai greu de batut, mai ales cu bubble si heal, ce sa-i mai faci si e adevarat m-a tinut 1 pala numa in stun :D

.cum sa apara la tine in magazin de vineri cand lansarea e pe 16, nu cred ca se poate asa.

sp33d_man - eu cred ca ei se gandesc ca mai dau din cand in cand cu staffu ala, altfel nu-mi explic

Posted

am fost la magazin (aici in spania) si nu or vrut sami vanda TBC'ul :banghead:

ca cica numai dupa ora 00:00 :gun::gun::gun::hair: :error:

acuma tre sa ajtept pana maine :P :yum:

ow.. and i'm gonna miss these :'< .. atleast for a while :P

http://img329.imageshack.us/my.php?image=tibiuo2.jpghttp://img70.imageshack.us/my.php?image=tibanutzbn1.jpghttp://img171.imageshack.us/my.php?image=giginx8.jpghttp://img394.imageshack.us/my.php?image=tibanuff3.jpg

:cool2:

Posted

Ops... imi cer scuze eu stau de 3 ani in Paris. Duminica merg de obicei la fotbal cu prietenii si ieri am vazut TBC, cele 4 cd-uri. Vineri seara mi l-a aratat la webcam si credeam ca rade de mine iar Duminica l-am vazut cu ochii mei. In magazine e intrat de saptamana trecuta in stocuri insa nu au voie sa-l scoata pe piata decat pe data de 16 Ianuarie. In Carrefour l-au scos la vanzare cu cateva zile mai devreme... de ce si cum nu stiu. Oricum doar de Marti 16 Ianuarie ora 00:01 puteai sa joci asa ca nu era prea mare lucru!

Luni am zis ca e ultima zi de BG. Adica cand mai stau multe ore ca vine BC si incep sa imi fac char lvl 70. Am reusit sa-mi iau pantalonii din setul GM, nu am cine stie ce gear insa sansa la crit e 16%! Am omorat un warlock cu hammer of justice + critical 1200 + judgement of comands crit 1200+crusader strike crit 1000 si am dat un consecration. Dupa 6 secunde cand a expirat stunnul lock`ul era mort!:) Bine... recunosc ca sansa de a face asa un player e mica. De cele mai multe ori nu ajung in melee cu locku sau mage`ul! :banghead:

S-au dus chiar dupa miezul noptii 2 din guild in Hellfire si spuneau ca omorau elitele de lvl 61 usor. Cam toti care isi fac draenei isi fac shamani... is curios in hoarda blood efli vor fi cam toti paladini? :D

Posted

Evident ca acum 80-90% din BE vor fi paladini si la fel la draenei pentru ca e ceva nou, au posibilitatea sa aleaga o clasa noua pentru factiunea respectiva si in plus cam toate guildele serioase o sa aiba 2-4 oameni care o sa faca power lvl sa ajunga la 70 cu ei pentru raiduri. Dupa ce trece noutatea normal ca o sa apara si BE mage/rogue etc.

Posted

Imi cer scuze pt. postul asta stiu ca este off-topic total dar am si eu o intrebare :

Guide-urile alea cu lvl 60 in mai putin de o saptamana sunt chiar pe bune sau marketing ? :P cu toate ca era si dovedit (dar ce fac aia e alta treaba) ...

Posted

sunt pe bune..

daca ai mai dus cel putin 2 caractere la 60, stii foarte bine sa joci, stii sa faci questuri eficient si joci ca NEBUNU faci si fara ghiduri de-ala lvl 60 in 10 zile.

da` vezi ca sunt si ghiduri moka pe net. nu faci asa repede cum zic aia dar pe mine m-au dus la 30-40 k exp / ora

Posted

Bai am fost la 5 magazine in Bucuresti azi:Flamingo,media galaxy,best,depozitu de calculatoare si ink 1 si nam gasit la nici unu BC-ul!In ce tara de rahat traim!Poate sa-mi zica cineva care la luat si mie de unde sal iau,

Posted

Bai am fost la 5 magazine in Bucuresti azi:Flamingo,media galaxy,best,depozitu de calculatoare si ink 1 si nam gasit la nici unu BC-ul!In ce tara de rahat traim!Poate sa-mi zica cineva care la luat si mie de unde sal iau,

hai sa omor ultima farama de sperantza din tine (ca-mi place sa fac asta) :

un prieten a facut pre-comanda din august. ieri l-au sunat sa-i spuna ca nu mai pot sa ii onoreze comanda si ca ii vine in martie..

deci ai de asteptat nene =))