Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

folosesc card :\

Dar daca setez tara doar cat sa ii dau RaF la tipu asta si dupa ce am intrat in joc si jucam o schimb inapoi cu romania .. (iar inainte de astea sa am platit deja o luna macar) , ar mai fii probleme ?

Posted

Cat timp tu esti vaca lor de muls si prin raf inseamna sa le aduci +playeri nu cred ca o sa patesti ceva, eventual daca se intampla ceva le dai mail precum ca ti-ai facut contul in tara respectiva si ca platesti cu cardul parintilor care sunt in romania, or shit like this.

Posted

inteleg, okey atunci .. mersi de info. Oricum ca sa fie sigur probabil vom cumpara gamecard-uri amandoi si cu asta basta, in 60 zile sigur ajungem la level 80 iar dupa nu mai avem treaba

Posted

cu 300% xp? :) pai eu am facut in 2 saptamani max lvl 80 (primul char) voi intr-o saptamana ati fii gata :)

Da dar eu lucrez, de jucat doar seara cateva ore :)

Posted

nu cred ca ai avea ceva probleme cu plata cu cardul...findca eu cand miam facut acc eram in germania..adresa etc ..de pe acc meu e trecut pe germania, si acum sunt in tara si nu am probleme cu plata cu cardul :tiphat:

Posted

depinde de nivelul in care mergi in battlegroundul respectiv, de obiectivele realizate de catre sideul tau si de numarul de HK pe care le primesti acolo.

HK parca nu se contorizeaza, doar ce faci(capturezi baze/flags/turnuri etc.)

anyway, orice ai face nu incerca sa te duci WSG, acolo se ia prea putin xp fata de questing; AB dupa lvl 21 si cand ai dat 51 go go AV :)

Posted

cauti un engineer :))

PS: nu stiam ca au prof requirement :P nu prea le-am folosit. sry :)

Ideea e ca e de kko ca tre sa leveluiesti efectiv lockpickingul, ca o profesie. e o prostie. Mai bine rogu un engineer/blacksmith sa ti-l deschida.

Posted

Cum sa ai Rogue fara lockpick, e ca si cand nu ai folosi poison, e invalid.

E simplu, mergi in locatiile alea si deschizi cufere.

Posted

Cum sa ai Rogue fara lockpick, e ca si cand nu ai folosi poison, e invalid.

E simplu, mergi in locatiile alea si deschizi cufere.

sunt rogue pro fara LP ptr ca l-am considerat TOTAL useless si am preferat sa ajung mult mai repede la 80 decat sa pierd timp aiurea lvluind LP :/ .

PS: nu-s farmer sa fac nush ce instante dubioase & shit la care as avea nevoie deschid usi si alte chestii mult prea 'complexe' si 'complicate' create de blizzard. Eu unul daca m-as pune sa farmez nush ce instante si as avea nevoie de LP, as baga powerlevel la blacksmith/engineering intr-o ora si gata (engineering oricum e o profesie PRO sa o ai pe rogue). :lol:

Posted

sunt rogue pro fara LP ptr ca l-am considerat TOTAL useless si am preferat sa ajung mult mai repede la 80 decat sa pierd timp aiurea lvluind LP :/ .

PS: nu-s farmer sa fac nush ce instante dubioase & shit la care as avea nevoie deschid usi si alte chestii mult prea 'complexe' si 'complicate' create de blizzard. Eu unul daca m-as pune sa farmez nush ce instante si as avea nevoie de LP, as baga powerlevel la blacksmith/engineering intr-o ora si gata (engineering oricum e o profesie PRO sa o ai pe rogue). :lol:

da ce folosesti ca engi ca sa poti deschide usi/chesti ?