DarkAngel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Datele alea se schimba numai daca suni la Blizzard si le explici ca ai gresit o litera sau ceva. In nici un caz nu poti schimba numele complet. Cat timp posesorul original mai are cd-urile, iti poate lua contu oricand.Pai si gen, daca-i modific adresa ce rezolv?Sa trec datele mele si sa las numele lui...mai poate atunci sa-l recupereze? Quote
Adrian_Mihaix Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pai si gen, daca-i modific adresa ce rezolv?Sa trec datele mele si sa las numele lui...mai poate atunci sa-l recupereze?Dap. Cat timp are un document international valabil(pasaport/carnet de sofer) va putea sa-l recupereze oricand.Edit @ Lasher. Nu poti sa zici: Guilda alege, ori fac 10 ori fac 25, /end. O guilda de 25 are in jur de 35 de oameni, ca sa nu zic ca si daca blizzard tuneaza perfect encounturile 10 man va fi mai usor(mai putin adds, mai putine abilitati la bossi). Mai corect e lumea individual alege pentru sine...si asta va duce la colapsul la guildele de 25. Quote
DarkAngel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cand apare Cataclysm? Ca ma gandeam sa imi iau atunci WoW+TBC+Lk+Cataclysm si sa-mi mut caracterul dupa contul asta pe ala nou... ;\. E 20 de euro sa-l mut. Quote
Adrian_Mihaix Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cand apare Cataclysm? Ca ma gandeam sa imi iau atunci WoW+TBC+Lk+Cataclysm si sa-mi mut caracterul dupa contul asta pe ala nou... ;\. E 20 de euro sa-l mut.Noiembrie.Nu poti sa muti caractere de pe un cont pe altul decat daca au last name identic. Quote
zazone#14 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 nu se stie inca cand apare,dar e posibil noiembrie daca ne uitam si Wotlk tot atunci a fost lansat.Wotlk beta a inceput prin iulie parca,anu asta cata beta cred ca incepe in iunie. Quote
Lasher_ro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O guilda de 25 are in jur de 35 de oameni,Si probabil toti o sa incapa cel putin intr-un raid pe saptamana, iar daca nu, sunt sigur ca nu o sa se intample constant, si o sa aiba voie sa-l pug.ca sa nu zic ca si daca blizzard tuneaza perfect encounturile 10 man va fi mai usor(mai putin adds, mai putine abilitati la bossi). Daca blizz tuneaza perfect encounterurile, 10 man va fi la fel de greu ca 25. O sa fie mai greu de organizat 25, dar bossi in sine in nici un caz nu ar tb sa fie mai usori.Mai corect e lumea individual alege pentru sine...si asta va duce la colapsul la guildele de 25.La multe guilde ? Da, poate. Asta si e idea, intr-un fel, fiecare sa faca ce doreste, nu ce da reward mai mare. Quote
Sayajin Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ca sa faci faza cu recruit a friend pt racheta pacii trebuie sa ai accontu vechi de nu stiu cat timp sa fii veteran nu? :tiphat: Quote
Guest erifeek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ca sa faci faza cu recruit a friend pt racheta pacii trebuie sa ai accontu vechi de nu stiu cat timp sa fii veteran nu? :tiphat:not rly..poti oricand Quote
Spiky2013 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 not rly..poti oricandpai nu e disponibil ptr RO, nu? Quote
Luci Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 pai nu e disponibil ptr RO, nu?da , nu este disponibil pentru RO Quote
Stef Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Inainte nu puteai pur si simplu sa schimbi tara la cont, acum poti schimba informatiile la battle.net account, si poti accesa RAF etc, fara nicio grija. Quote
Guest erifeek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 se poate schimba tara . Cand si-a facut Blaidy contu am vrut sa ii dau SoR la contul lui , si am schimbat tara cu Swe , am pus nume de ceva suedez de pe google si ceva oras de pe acolo :)) . Quote
logikal Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 am nevoie de un macro "/cast Shadow Dance ;/cast Chep Shot;si inca unu /cast Shadow Dance;/cast Ambush;(vreau spam la ambushpe cel cu garote cred ca il fac singur daca ma ajuta cineva multumesc :X Quote
Stalk3r Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 chiar acu vrea si un amic de-al meu sa intre, am incercat sa-i dau cu recruit a friend dar pauza.. :\, totusi de ce nu putem ? Apropo vrem sa venim pe Al'Akir :) Quote
zazone#14 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 si eu am de gand sa ma imi fac un char nou dar nu cred ca pe Al AkirRaF nu merge pentru Romania. Quote
morTy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 https://eu.battle.net > login > Change contact info > in coltu din dreapta in casuta cu adresa aveti Edit , bagati la country Suedia, Anglia etc, una din tarile care merg si aveti RaF Quote
logikal Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 https://eu.battle.net > login > Change contact info > in coltu din dreapta in casuta cu adresa aveti Edit , bagati la country Suedia, Anglia etc, una din tarile care merg si aveti RaFtu ai incercat raffu?chiar acu vrea si un amic de-al meu sa intre, am incercat sa-i dau cu recruit a friend dar pauza.. :\, totusi de ce nu putem ? Apropo vrem sa venim pe Al'Akir smile.gifhorde ? hyuz Quote
morTy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 tu ai incercat raffu?Daca nu incercam nu mai spuneam... da, merge. Quote
Guest Blaidy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nu puteti pentru ca-i Marele Shawarma Lover Hyuz pe Al'Akir si nah, cum sa va zic eu ... realm-ul nu mai accepta new players. Quote
Stalk3r Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 horde ? hyuzDa in principiu :). Si tu esti pe acolo ? Quote
born2be1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 o intrebare mai ciudata are rost sa ma apuc de WoW acuma? adica sa joc pe srv oficial? Quote
Sparkys Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nu puteti pentru ca-i Marele Shawarma Lover Hyuz pe Al'Akir si nah, cum sa va zic eu ... realm-ul nu mai accepta new players.=)auzi , dar tu mai revi ? Quote
Luci Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 o intrebare mai ciudata are rost sa ma apuc de WoW acuma? adica sa joc pe srv oficial?de ce nu ? normal ca are rost daca iti place jocul Quote
Guest erifeek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nu puteti pentru ca-i Marele Shawarma Lover Hyuz pe Al'Akir si nah, cum sa va zic eu ... realm-ul nu mai accepta new players.:rofl2:Da in principiu :). Si tu esti pe acolo ?sunt si eu cu thade acolo b-) Quote