Stef Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Bai deci.. Mi-a lasat un amic, care a renuntat la WoW, un cont. Gol. Mi-am platit eu 2 luni pe el bla bla bla. Intrebarea mea este urmatoarea..Pot schimba secret answer-ul? Sau adresa/numele? Pt ca am vazut la nume ca field-urile sunt blocate.. Intreb pt ca momentan nu am avut timp sa ma uit peste site, am primit contul de dimineata.Si doi.. pe unde jucati, as vrea sa-mi fac un warlock. Ce realmz imi recomandati? Vreau sa am si yo cu cine sa lvl-ez.. ca o sa tampesc singur asa xD.Toate cele bune.. :DContul este full expansion adica: classic+tbc+lk?Daca este doar classic mai bine iti cumperi jocul si gasesti pe cnv sa iti dea Recruit a friend, faci lvl cu 300% mai mult xp, si alte avantaje. Quote
zazone#14 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 bai zazo, esti in tinta hackerilor =[nu ma fac ei pe mineZBK* sigur ca tampesti dupa ce lvlezi vreo 3 caractere.tu esti la primul de-abia la primul Quote
Luci Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 nu ma fac ei pe mineZBK* sigur ca tampesti dupa ce lvlezi vreo 3 caractere.tu esti la primul de-abia la primuljoc de 2 ani pe private blizzlike , deci lasa-ma cu d-astea ...desii tind sa cred ca tie chiar ti-a daunat Quote
Guest erifeek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 nu ma fac ei pe mineZBK* sigur ca tampesti dupa ce lvlezi vreo 3 caractere.tu esti la primul de-abia la primulmo' , da-mi idu tau de mess , sa mai vorbim , ca nu mi l-ai mai dat :( Quote
DarkAngel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Am intrat pe Sylvanas..ca am un amic lvl 80 druid resto. Contu este full expansions.. Am lvl 15 pe lock xD. Nu prea am avut timp sa joc. Acum fac lvl prin dungeons, right? Si ce build sa folosesc pt lvl? Affliction? Quote
ChoWdeR Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Am intrat pe Sylvanas..ca am un amic lvl 80 druid resto. Contu este full expansions.. Am lvl 15 pe lock xD. Nu prea am avut timp sa joc. Acum fac lvl prin dungeons, right? Si ce build sa folosesc pt lvl? Affliction?pai, avand in vedere ca nu faci questuri ( Demonology ) si mergi prin dungeons, poti sa mergi ca si Destro linistit Quote
Mamut Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 pai, avand in vedere ca nu faci questuri ( Demonology ) si mergi prin dungeons, poti sa mergi ca si Destro linistite aiurea destro la lvling, nu prea ai abilitati cu care sa te healezi spre deosebire de affliction care e dot dot and self'heal(siphon life) + fear ocazional...bati 4-5 mobi fara niciun stres (pe la lvl 40)tii voidwalkeru, cand vezi ca ai low hp sau ca vin multi pe tine pop shield(de la void) si dot everyone :) Quote
Stalk3r Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Am intrat pe Sylvanas..ca am un amic lvl 80 druid resto. Contu este full expansions.. Am lvl 15 pe lock xD. Nu prea am avut timp sa joc. Acum fac lvl prin dungeons, right? Si ce build sa folosesc pt lvl? Affliction?la hoarda ? Si eu sunt pe sylvanas Quote
Adrian_Mihaix Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nu inteleg ce e in neregula cu sistemul de raiding din cata. Din ce au anuntat, singura problema e cu badges. Inca fac greseala din wotlk.Pararea mea e ca o sa omoare majoritatea guildelor de 25. E aproape imposibil acum sa recrutezi lume decenta, sa vezi cum va fi atunci...Asta ca sa nu zic ca o sa fie voci in guildele de 25 care o sa ceara 10m heroic in loc de progress la 25 :PAm intrat pe Sylvanas..ca am un amic lvl 80 druid resto. Contu este full expansions.. Am lvl 15 pe lock xD. Nu prea am avut timp sa joc. Acum fac lvl prin dungeons, right? Si ce build sa folosesc pt lvl? Affliction?Affliction de la 10-50, Demo de la 50-80. Quote
Guest Anunnaki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Marduka, tu esti :)) ? Da, iubire, io s....iar tu esti..? :)) Na, ies sa fac daily, poate prind ceva pug de 10 ICC... , kiss.. ( tot uit sa intru aci, am vz ca esti din SM, plTa, si ca esti fff activ..hm, am o banuiala ) Quote
Spiky2013 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 sa faci lvl questuind (eventual folosind un leveling guide)... faci de 2 ori mai rpd decat grinduind in dungeon-uri. Eventual faci dungeonuri doar ptr dungeons quests. Quote
Stalk3r Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 sa faci lvl questuind (eventual folosind un leveling guide)... faci de 2 ori mai rpd decat grinduind in dungeon-uri. Eventual faci dungeonuri doar ptr dungeons quests.mie mii se pare exact invers mai rapid, adica .. eu de ieri pana azi am facut ~12 levels de la 26 la 38 cu rogue-ul , pana acum in total nu cred ca am facut 250-300 questuri Quote
Luci Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O intrebare ... La cat timp se updateaza sig-urile voastre? (cei care au la sig characterele ) odata cu schimbarile care le sufera char ? ori se face update la zi ? Quote
Excesiv* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 cel mai repede poti face lvl in Bg-uri(Call To Arms) doar in weekenduri, in aceste Bg-uri iti garanteaza 150k xp pe meci castigat..... :tiphat: Quote
DarkAngel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Thx de ponturi. Ca meserii m-am apucat de Enchanting si Tailoring. Am momentan 24/75 @ enchanting. Faci relativ repede cu disenchantu'. Quote
john™ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 imi poate spune cineva cum se numeste addonu asta http://i.thottbot.com/ss/o/40081.jpg de schimba action baru si look-u la viata mana tot aspectu astept :) Quote
Shuriken Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 imi poate spune cineva cum se numeste addonu asta http://i.thottbot.com/ss/o/40081.jpg de schimba action baru si look-u la viata mana tot aspectu astept :)tind sa cred ca este acesta http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/xperl.aspx Quote
Guest erifeek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Am intrat pe Sylvanas..ca am un amic lvl 80 druid resto. Contu este full expansions.. Am lvl 15 pe lock xD. Nu prea am avut timp sa joc. Acum fac lvl prin dungeons, right? Si ce build sa folosesc pt lvl? Affliction?Eu unul prefer quests . Anw , eu la leveling am jucat cu toate speccurile .. destro in niciun caz .. decat daca vei face DOAR dungeons . Ptr quests .. affi pana pe la lvl 35-40 , dupa demo pana la 80 . Cel mai ez mode specc @ demo :) .imi poate spune cineva cum se numeste addonu asta http://i.thottbot.com/ss/o/40081.jpg de schimba action baru si look-u la viata mana tot aspectu astept :)xPerl Quote
mmc Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 1-60 eu zic ca e mai rapid in instante, mai ales daca ai heirlooms si un char ce are spec de heal sau tank, queues fiind aproape instant, questurile in Azeroth presupun mult traveling si grind pe deasupra, dar se poate combina.Si BG-urile sunt o solutie buna in weekenduri insa doar daca factiunea respectiva are un procent ridicat de castigare a respectivelor. Quote
Stalk3r Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 1-60 eu zic ca e mai rapid in instante, mai ales daca ai heirlooms si un char ce are spec de heal sau tank, queues fiind aproape instant, questurile in Azeroth presupun mult traveling si grind pe deasupra, dar se poate combina.Si BG-urile sunt o solutie buna in weekenduri insa doar daca factiunea respectiva are un procent ridicat de castigare a respectivelor.wich... pe Sylvanas nu prea e Quote
Luci Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O intrebare ... La cat timp se updateaza sig-urile voastre? (cei care au la sig characterele ) odata cu schimbarile care le sufera char ? ori se face update la zi ?nu ma poate lamurii nimeni ? Quote
DarkAngel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Totusi, nu mi s-a raspuns la intrebare...Se pot schimba datele? Contact info din cont? Gen numele etc. ? Quote
Adrian_Mihaix Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Totusi, nu mi s-a raspuns la intrebare...Se pot schimba datele? Contact info din cont? Gen numele etc. ?Datele alea se schimba numai daca suni la Blizzard si le explici ca ai gresit o litera sau ceva. In nici un caz nu poti schimba numele complet. Cat timp posesorul original mai are cd-urile, iti poate lua contu oricand. Quote
Lasher_ro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pararea mea e ca o sa omoare majoritatea guildelor de 25.O sa " omoare " din guildele de 25 pentru ca multi din cei care au facut 25 mans in wotlk, prefera 10 man, myself included.E aproape imposibil acum sa recrutezi lume decenta, sa vezi cum va fi atunciGreu de spus daca o sa fie asa, ramane de vazutAsta ca sa nu zic ca o sa fie voci in guildele de 25 care o sa ceara 10m heroic in loc de progress la 25 :PPentru asta nu prea e de vina sistemul. Guilda alege, ori fac 10 ori fac 25, /end. Quote