Guest erifeek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ce trebuie sa fac ca sa imi cresc dpsu` ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...kir&cn=Hyuzsfaturi va rog! multumesctrinket nu stiu ce sa folosesc: mark of supermacy(item 245) sau needle-encrusted scorpion(item 232)needleul e mai bun ca markul . NU te lua dupa gs/ilvl .. in special la trinkete.vad ca pe pantaloni n-ai gemuri .. ce astepti ? :) Nici pe chest n-ai enchant , go enchant it ! Quote
Spiky2013 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Vezi ca esti undercapped la hit si expertise. Tre sa ai in jur de 315 hit rating si 26 expertise (sa zicem ca se accepta si 20+.Apoi full gem Arp, haste pe cloak, pune zerk pe OH si ia-ti un MH mai bun. (dupa cum s-a zis si mai sus) Quote
Stef Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 De ceva timp tot vad persoane care vand gold (nu ca asta nu s-ar intampla de ani intregi..) am vazut pe computergames (sper sa nu se considere reclama) persoane care vand sume de 50k + acum nelamurirea mea ar fi, cum fac ei atat gold in asa de putin timp, eu am incercat playin' AH, profesii daily'uri si totusi nici nu ma apropii de 3-5k pe saptamana. Quote
jas2jas Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 De ceva timp tot vad persoane care vand gold (nu ca asta nu s-ar intampla de ani intregi..) am vazut pe computergames (sper sa nu se considere reclama) persoane care vand sume de 50k + acum nelamurirea mea ar fi, cum fac ei atat gold in asa de putin timp, eu am incercat playin' AH, profesii daily'uri si totusi nici nu ma apropii de 3-5k pe saptamana.il cumpara de la chinezi cu 2 lei mia :( Quote
mmc Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 De ceva timp tot vad persoane care vand gold (nu ca asta nu s-ar intampla de ani intregi..) am vazut pe computergames (sper sa nu se considere reclama) persoane care vand sume de 50k + acum nelamurirea mea ar fi, cum fac ei atat gold in asa de putin timp, eu am incercat playin' AH, profesii daily'uri si totusi nici nu ma apropii de 3-5k pe saptamana.Unii sunt reseleri daca au gold pe mai multe servere, daca au doar pe un server, e simplu: JC+Inscription. Quote
BobyIS Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 cine poate sa mi spuna cum se numeste addonu asta de la action bar, l-am cautat peste tot si nu l-am gasit. http://i.thottbot.com/ss/o/71261.jpg Quote
morTy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Daca te referi la tot ce se afla in partea de jos , e Spartan Ui http://www.wowinterface.com/downloads/info...-SpartanUI.html Quote
Animosity Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 is there a rather experienced Hunter in da house ? plis PM =P Quote
Spiky2013 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 is there a rather experienced Hunter in da house ? plis PM =Pjoci wow? o,0 blasfemie Quote
Animosity Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 joci wow? o,0 blasfemie:rofl1: Nu joc pe official :P mie frica de microb ... imi pierd vremea pe un privat ... as not to get bored :P Quote
Sayajin Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 gata`i tot m`am mutat in sfarsit pe Ravencrest :D :beer: Quote
Sly Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 http://img121.imageshack.us/img121/2051/35353895.jpgŞtie cineva cum pot ieşi din această situaţie?Ţin să aduc la cunoştinţă că ban-ul e numai pe forum, fără să ştiu de ce, de unde, de când, pentru ce, ş.a.m.d. Quote
Stef Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 http://img121.imageshack.us/img121/2051/35353895.jpgŞtie cineva cum pot ieşi din această situaţie?Ţin să aduc la cunoştinţă că ban-ul e numai pe forum, fără să ştiu de ce, de unde, de când, pentru ce, ş.a.m.d.Trimiti mail la blizz, o sa iti raspunda cu "Please delete your WTF, Cache and interface folder" if the problem persist please reinstall world of ...blabla sau te vor ajuta. Quote
Mamut Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Trimiti mail la blizz, o sa iti raspunda cu "Please delete your WTF, Cache and interface folder" if the problem persist please reinstall world of ...blabla sau te vor ajuta.tipu a zis ca banu' e doar pe forum, nu vad legatura intre WTF, Cache, interface folder cu forumu...anyway, la ce iti trebe cont pe forum ? eu n-am dat acolo decat de max 2-3 ori sa vad daca e PTR on si cam atat :| Quote
Stef Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 tipu a zis ca banu' e doar pe forum, nu vad legatura intre WTF, Cache, interface folder cu forumu...anyway, la ce iti trebe cont pe forum ? eu n-am dat acolo decat de max 2-3 ori sa vad daca e PTR on si cam atat :|Eram sarcastic, erm sau macar incercam, eu am luat ban si ei asa mi-au raspuns... :-j Quote
Sly Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Trimiti mail la blizz, o sa iti raspunda cu "Please delete your WTF, Cache and interface folder" if the problem persist please reinstall world of ...blabla sau te vor ajuta.Problema e pe forum. Mulţumesc de răspuns.tipu a zis ca banu' e doar pe forum, nu vad legatura intre WTF, Cache, interface folder cu forumu...anyway, la ce iti trebe cont pe forum ? eu n-am dat acolo decat de max 2-3 ori sa vad daca e PTR on si cam atat :|Nu am nevoie, dar nu e normal să am contul banat. Am vorbit acum o săptămână cu un admin (în joc) şi mi-a spus să trimit un mail catre alt admin, cică ăla se ocupa de forum. Am trimis mail-ul, dar nu am primit niciun răspuns. Problema e că nu ştiu cum se poate rezolva problema şi care sunt formalităţile. Quote
mmc Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Problema e pe forum. Mulţumesc de răspuns.Nu am nevoie, dar nu e normal să am contul banat. Am vorbit acum o săptămână cu un admin (în joc) şi mi-a spus să trimit un mail catre alt admin, cică ăla se ocupa de forum. Am trimis mail-ul, dar nu am primit niciun răspuns. Problema e că nu ştiu cum se poate rezolva problema şi care sunt formalităţile.Mergi aici:https://eu.blizzard.com/support/webform.xml?locale=en_GBSelectezi Other la categorie, completezi datele necesare si scrii problema, nu te astepta sa-ti raspunda imediat. Quote
Life Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 mi-am reinstalat jocul, iar acum primesc eroarea The file "C:\world of warcraft\World of Warcraft.temp" could not be renamed to "C:\world of warcraft\World of Warcraft". (ConflictManager::ResolveConflicts/1)am mai avut ceva asemanator, si s-a rezolvat prin schimbarea locului de instalaaream facut asta de vreo 3-4 ori, am schimbat numele folderului, toate combinatiile, dar nu mergementionez : cd originalesi da, sunt pe admin account Quote
Guest erifeek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Stiu ca Thade a avut ceva asemanator . Incearca sa pui WoW in alt folder (C:\WoW\xxxxxx) sau alta partie (D:\WoW\xxX) Quote
Life Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 am mai dat sa se instaleze o data dupa modelul tau, dar ma indoiesc sa functioneze, pt ca acest lucru l-am mai facut de vreo 3 ori, dar de data asta am schimbat numele folderuluilater: nu merge.. Quote
Stalk3r Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 eventual pe alta partitie ? si eu am patit o singura data asa dar nu cu cel original, cand jucam pe private. La mine insa s-a rezolvat prin instalarea lui pe o alta partitie (D:\ in cazul meu), eu incercam pe C:\ unde e si win-ul Quote
Life Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ma tot joc cu partitiile de 3 ore.. am reinstalat deja de 7 ori, tot erori.. what the hell.. Quote
Stalk3r Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pai eventual cauta pe forum la wow europa, ca sigur mai is care au eroarea asta, sau scrie pe google exact eroarea , sau o parte din ea si vei gasii alte forumuri unde se discuta pe tema respectiva Quote