Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

come outland ally ... ma rog e acelasi lucru si la hoarda doar ca la ally mai suntem cativa romanasi. instant bg ques + cele mai tacticizate bg-uri ever. + o gramada de premades.

Misery mi s-a parut un Battlegroup foarte slab, cat despre BG'uri, numarul de clueless pe metru patrat din Misery nu cred ca mai exista nicaieri :) Dar poate am avut eu ghinion. Vorbesc de Alianta.

Posted

iara iti faci priest ?

da

Misery mi s-a parut un Battlegroup foarte slab, cat despre BG'uri, numarul de clueless pe metru patrat din Misery nu cred ca mai exista nicaieri :) Dar poate am avut eu ghinion. Vorbesc de Alianta.

cred ca ai avut ghinion. da, mai sunt uneori clueless peeps, dar zi-mi unde nu sunt?! sunt foarte multe bgs care le castigam/pierdem f rapid, ceea ce e bine pt ca nu pierzi mult timp.

Ally cred ca are coeficient putin mai mare de win/lose, dar e oricum relativ strans... Hoarda castiga majoritatea wsg-urilor totusi.

pe 4 realmuri am jucat pana acum (Outland, Al'akir, Trollbane, Karazhan) si clar outland respectiv misery merita cel mai mult.

Posted

M-am bagat pe Skullcrusher - Cyclone Bgrp :D

E vreo diferenta intre Arms si Fury la leveling? eu as merge pe arms :-? ( cu cateva dp fury ofc )

Si inca o chestie, inca nu am Wotlk pe acount, pana nu Il cumpar nu pot pune glyphe pe mine? ca am vazut ca profesia inscription am putut sa o invat :-S

Posted

M-am bagat pe Skullcrusher - Cyclone Bgrp :D

E vreo diferenta intre Arms si Fury la leveling? eu as merge pe arms :-? ( cu cateva dp fury ofc )

Si inca o chestie, inca nu am Wotlk pe acount, pana nu Il cumpar nu pot pune glyphe pe mine? ca am vazut ca profesia inscription am putut sa o invat :-S

poti sa ai parte de orice chestie mai putin lvl 70+, acces in northrend si cam atat :)

eu unu am jucat arms cu warr, de la lvl 1(bine am si boa pe el); fury mi se pare cam prea auto-attack...te duci cu charge, dai rend si auto attack...boring...mie imi place sa dau crituri din alea uriase cu overpower :)

http://www.wowhead.com/spell=56638 + http://www.wowhead.com/spell=12963 =

Posted

poti sa ai parte de orice chestie mai putin lvl 70+, acces in northrend si cam atat :)

eu unu am jucat arms cu warr, de la lvl 1(bine am si boa pe el); fury mi se pare cam prea auto-attack...te duci cu charge, dai rend si auto attack...boring...mie imi place sa dau crituri din alea uriase cu overpower :)

poti sa pui link la wariorul tau te rog?(armory)

Posted

Gresit, daca ai tbc account si faci lvl 70, bagi 15 days trial wotlk si o sa poti avea acces la northrend :P

Posted

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...d&cn=Quivun e doar 40 QQ

LE: da stiu ca am BoA de hantar, dar m-am gandit, ca daca iau BoA astea pot sa cresc orice melee class fara sa pierd prea multe stats :)

ty :P asa e :P mai economisesti din embleme btw daca pui enchent pe ele ( BoA) le mai poti transfera pe alt char?

"Gresit, daca ai tbc account si faci lvl 70, bagi 15 days trial wotlk si o sa poti avea acces la northrend" da si tot lvl 70 ramai o sa iti mai ai nevoie de un 1xp ca sa dai lvl 71 si o sa il poti face(xpu') doar dupa ce iti cumperi wotlk :P

Posted

as dori un sfat de la cineva care deja are titlul de kingslayer :)

sunt de cateva zile la LK cu guild si de fiecare data facem wipe in P2 cand LK casteaza aproape in acelasi timp defile si valkyr, pt ca toti dps normal alearga sa omoare valkyr si pe unul din ei lk casteaza defile - wipe rapid :P; poate fi evitata faza aceasta, e o chestie numai de noroc? ms :)

Posted

GNOMEEEEE! e cea mai tare rasa din oau!

Legat de LK, ideea e ca ai timp sa fugi... asa putin cand vezi ca iei Defile. Daca esti competent poti sa te misti de acolo. Dar nah, e si de bulan. Dar daca aveti wipefest, e clar ca nu e doar de bulan :)) .

Dar e manage-able. In felul urmator. Daca voi stati acolo, dati pewpew pe valkyr si:

- POC defile pe melee => toata lumea go away, asteptati sa iasa valkyrii din defile si resume pewpew.

- POC defile pe range => go away, continue as normal.

Ideea e ca ai timerul, stii cand vine defile-ul, DBM iti zice daca se duce undeva spre tine cu putin timp inainte. lumea are timp sa o ia la fuga... eventual unu care zbiara pe vent la defile, ajuta.

DBM zice cand esti tinta defile-ului si ai timp sa te cari. Le zice si celor din jurul tau sa se care.

Posted

GNOMEEEEE! e cea mai tare rasa din oau!

anoying actualy :) , turbam cand jucam cu retardinul si se lua de mine un gnome mage #-o , cat despre gnome rogue nu am avut ocazia sa-i pun numele la incercare :)

Posted

anoying actualy :) , turbam cand jucam cu retardinul si se lua de mine un gnome mage #-o , cat despre gnome rogue nu am avut ocazia sa-i pun numele la incercare :)

E funny... Rogue-ul meu era gnome... e fain cand rupi la PvP prin BG-uri ca gnom...e umilitor :D

Dar e boring... itemele se scaleaza naspa si se vad naspa... la fel si atacurile... La raiduri bagam in mine savory sa ma bad si eu mare, sa vad fiecare swing. :P .

Posted

btw daca pui enchent pe ele ( BoA) le mai poti transfera pe alt char?

poti, dar daca nu ai lvl 80 nu se activeaza enchu (vorbesc de sons of hodir shoulder ench)

am vazut pe multi cu 100+ hp la chest...ajuta f mult la lvl mic, dar deja la 30 incolo e cam irelevant

Posted

Cum pot sa joc si eu WoW?

1.De unde iau jocu?

2.Vreau un sv:

-populat

-cat mai multi romani

-FREE(

3.Cateva sfaturi :D

Multumesc! :))

1. te duci frumusel la magazin, iei wow, bagi in carucior si te duci la casa si il platesti

2. dupa ce ne confirmi ca ai cumparat jocu' te putem ajuta la :

-populat

-cat mai multi romani

-FREE

3. du-te si cumpara jocu', ca nu se compara blizzu cu privatele

Posted

Ravencrest:

- mega uber ... nu apuci sa citesti nimic pe trade channel. Numai puguri. Un priest din guilda a facut 12/12 icc10 pug total random. Acum vad spamuri pe trade channel de 9/12 in icc25.

- de PVP nu stiu, nu am apucat inca sa ma plictisesc incat sa dau prin BG-uri :)), plus ca acum sunt pe priest, nu mai am rogue... cam naspa. Insa alianta sta ceva mai bine decat hoarda in bg-uri din cate am auzit.

E foarte populat, uneori e lag... sa vezi wipe-uri la saurfang 25 hc dupa 20-30 de secunde doar ptr ca e lag si se pierde dps. Sau Gunship 25 terminata in 17-18 oameni tot din cauza lag-ului..lag de gen... 5 secunde :)) . Asta doar miercuri din fericire, cand e farmul :P .