calyn321 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Alonsus, lol.da mace vrei , am gresit si eu acuma , ce crezi :-j oricum jocu le super si imi placecare ar fi cea mai buna rasa pentru Rogue ??? VREAU un rogue foarte bun la PVE , pvp nu conteaza ...eu sunt Night Elf Rogue lvl 5 , si daca chiar e acum ar fi usor sa schimb charu :hail: Quote
Spiky2013 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ai putea sa-ti faci human. Pentru expertise pe swords/mageuri, every man for himself si rep bonus. Quote
Injured Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 M-am reapucat pe Al'Akir , vad ca majoritatea acolo jucati . ( Undead rogue, IGN : Urmydinner ) Momentan trial, maine sau probabil poimaine merg sa imi cumpar jocul .. le iau pe rand :) Quote
calyn321 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 alakir e ala cu 96% hoarda? ^_^spiky tu pe care joci realm joci ???eu joc pe alonsus , dar sunt doar level 5si daca chiar e m-as schimba sa joc cu cineva impreuna :) Quote
Spiky2013 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 lol :P eu joc pe Ravencrest. Dar fac numai raiduri :) .Dar daca nu ai alt realm si vrei sa joci ally, iti recomand un realm bun. Ravencrest e super tare la ally. Pug TogC25, 1 shot primii 3 bosi (DA! inclusiv faction champions). Problema ar fi ca e super populat si are momente de lag. Cand o sa iasa cataclysm for fi si queue-uri destul de lungi cred. :PDar e bun ptr inceput. Quote
Guest erifeek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 M-am reapucat pe Al'Akir , vad ca majoritatea acolo jucati . ( Undead rogue, IGN : Urmydinner ) Momentan trial, maine sau probabil poimaine merg sa imi cumpar jocul .. le iau pe rand :)Welcome at the board . /w me on Dilix =]alakir e ala cu 96% hoarda? ^_^kind that , nu stiu sigur daca asta e procentaju , dar stiu ca alianta e praf aici ^_^ Quote
Mamut Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 lol :P eu joc pe Ravencrest. Dar fac numai raiduri :) .Dar daca nu ai alt realm si vrei sa joci ally, iti recomand un realm bun. Ravencrest e super tare la ally. Pug TogC25, 1 shot primii 3 bosi (DA! inclusiv faction champions). Problema ar fi ca e super populat si are momente de lag. Cand o sa iasa cataclysm for fi si queue-uri destul de lungi cred. :PDar e bun ptr inceput.si eu am vrut sa-mi mut palacu pe ravencrest, numai din ce am vazut in queues la random dungeon/bg's + ca suna mai misto decat Shattered Hand(wtf mana rupta/sparta ?), mereu erau cam cate 1-2 la fiecare dungeon de pe ravencrest, si toti erau gearati/skillati...fffffff rar cand vedeam oameni de pe shattered hand cu mine in random dungeon :S Quote
Spiky2013 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dap. Cred ca am mai scris aici ca am facut primii 3 bosi in TogC25 1 shot. Quote
ChoWdeR Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 da mace vrei , am gresit si eu acuma , ce crezi :-j oricum jocu le super si imi placecare ar fi cea mai buna rasa pentru Rogue ??? VREAU un rogue foarte bun la PVE , pvp nu conteaza ...eu sunt Night Elf Rogue lvl 5 , si daca chiar e acum ar fi usor sa schimb charu :hail:ce esti asa ofticat ma ?de ce nu descoperi tu singur jocul cum am facut toti ? sa spui ca vrei doar pve de la lvl 5 e cam mult spus ... nici nu cred ca ai habar ce e aia pve dar whatevahdaca vrei un rogue bun, fate` Orc. (prietenii stiu de ce ) Quote
Xtreamus Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Salut am si eu o rugaminte cine imi poate trimite si mie un PM cu niste explicatii am jucat WoW numa trial pe oficial (activat d vreo 5-6 ori) si as vrea sa ma apuc d jucat calumea...si dak se poate un mic tutorial ce si cum tre sa fac deci am luat d p net lich king (7Gb+ uoff) il instalez si mai departe ce tre sa fac si d unde iau realm-ul ala sal bag p unde trebuie sper k intelegeti voi mz mult (dak aveti voi un ralm sami scrieti in pm ar fi super) vreau sa joc mai mult d fun nu sunt rupt dupa PvP mz anticipat ast un rasp Quote
Lasher_ro Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 (wtf mana rupta/sparta ?)The Shattered Hand clan was named for the practice of self-mutilation that every grunt in the clan must perform. :P Quote
Guest erifeek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Salut am si eu o rugaminte cine imi poate trimite si mie un PM cu niste explicatii am jucat WoW numa trial pe oficial (activat d vreo 5-6 ori) si as vrea sa ma apuc d jucat calumea...si dak se poate un mic tutorial ce si cum tre sa fac deci am luat d p net lich king (7Gb+ uoff) il instalez si mai departe ce tre sa fac si d unde iau realm-ul ala sal bag p unde trebuie sper k intelegeti voi mz mult (dak aveti voi un ralm sami scrieti in pm ar fi super) vreau sa joc mai mult d fun nu sunt rupt dupa PvP mz anticipat ast un rasp :blink: Quote
Spiky2013 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 aia cu bagatu' e ptr private, sau daca ai client de us sa joci pe eu. :lol: Quote
Xtreamus Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 aia cu bagatu' e ptr private, sau daca ai client de us sa joci pe eu. :lol:poi nu bree k nam bani sa joc p oficial era vb d piratat/privat dak se poate si un rasp la ce am intrebat eu mz mult (de preferat PM sa nu umplem forumul d geaba) Quote
Mamut Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 The Shattered Hand clan was named for the practice of self-mutilation that every grunt in the clan must perform. :PSELF MUTILATION ?!e clar....nu stiam eu de ce s-a "mutilat" serveru...cel putin la aliantapoi bree ai auzit de monsieur GooGLE ? da-i si tu un search acolo...n-o sa-ti zica nimeni niciun svr privat aici :) Quote
calyn321 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 poi nu bree k nam bani sa joc p oficial era vb d piratat/privat dak se poate si un rasp la ce am intrebat eu mz mult (de preferat PM sa nu umplem forumul d geaba)daca vrei servere private dami add la calyn_shox si te ajut eu Quote
DarkAngel Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Un build talente hunter PvP daca se poate? Ms Quote
calyn321 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Un build talente hunter PvP daca se poate? MsBuild aiciJust say "Thank's" Quote
Shuriken Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Build aiciJust say "Thank's"linku ala nu arata nimica poti citi aici ce spec ti-ar placea avand in vedere ca fiecare ofera altcevahttp://www.arenajunkies.com/talents/hunter/ enjoy Quote
ChoWdeR Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Build aiciJust say "Thank's"am crezut ca te bagi degeaba in seama ... dar chiar esti prost. Quote
calyn321 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 am crezut ca te bagi degeaba in seama ... dar chiar esti prost. prost esti tu ma eu il folosesc si imi merge , vrei si ss ??? Quote
Guest erifeek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 prost esti tu ma eu il folosesc si imi merge , vrei si ss ??? nu se referea ca e speccu' gresit sau altceva (desi nu merge) ... ROMEO FANTASTIK..RENE BOMBASTIK .. A BARLA BARLA RABLA Quote
calyn321 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 nu se referea ca e speccu' gresit sau altceva (desi nu merge) ...ROMEO FANTASTIK..RENE BOMBASTIK .. A BARLA BARLA RABLAce nu merge ??? Quote