Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Alonsus, lol.

da ma

ce vrei , am gresit si eu acuma , ce crezi :-j

oricum jocu le super si imi place

care ar fi cea mai buna rasa pentru Rogue ??? VREAU un rogue foarte bun la PVE , pvp nu conteaza ...

eu sunt Night Elf Rogue lvl 5 , si daca chiar e acum ar fi usor sa schimb charu :hail:

Posted

M-am reapucat pe Al'Akir , vad ca majoritatea acolo jucati . ( Undead rogue, IGN : Urmydinner )

Momentan trial, maine sau probabil poimaine merg sa imi cumpar jocul .. le iau pe rand :)

Posted

lol :P eu joc pe Ravencrest. Dar fac numai raiduri :) .

Dar daca nu ai alt realm si vrei sa joci ally, iti recomand un realm bun. Ravencrest e super tare la ally. Pug TogC25, 1 shot primii 3 bosi (DA! inclusiv faction champions). Problema ar fi ca e super populat si are momente de lag. Cand o sa iasa cataclysm for fi si queue-uri destul de lungi cred. :P

Dar e bun ptr inceput.

Guest erifeek
Posted

M-am reapucat pe Al'Akir , vad ca majoritatea acolo jucati . ( Undead rogue, IGN : Urmydinner )

Momentan trial, maine sau probabil poimaine merg sa imi cumpar jocul .. le iau pe rand :)

Welcome at the board . /w me on Dilix =]

alakir e ala cu 96% hoarda? ^_^

kind that , nu stiu sigur daca asta e procentaju , dar stiu ca alianta e praf aici ^_^

Posted

lol :P eu joc pe Ravencrest. Dar fac numai raiduri :) .

Dar daca nu ai alt realm si vrei sa joci ally, iti recomand un realm bun. Ravencrest e super tare la ally. Pug TogC25, 1 shot primii 3 bosi (DA! inclusiv faction champions). Problema ar fi ca e super populat si are momente de lag. Cand o sa iasa cataclysm for fi si queue-uri destul de lungi cred. :P

Dar e bun ptr inceput.

si eu am vrut sa-mi mut palacu pe ravencrest, numai din ce am vazut in queues la random dungeon/bg's + ca suna mai misto decat Shattered Hand(wtf mana rupta/sparta ?), mereu erau cam cate 1-2 la fiecare dungeon de pe ravencrest, si toti erau gearati/skillati...fffffff rar cand vedeam oameni de pe shattered hand cu mine in random dungeon :S

Posted

da ma

ce vrei , am gresit si eu acuma , ce crezi :-j

oricum jocu le super si imi place

care ar fi cea mai buna rasa pentru Rogue ??? VREAU un rogue foarte bun la PVE , pvp nu conteaza ...

eu sunt Night Elf Rogue lvl 5 , si daca chiar e acum ar fi usor sa schimb charu :hail:

ce esti asa ofticat ma ?

de ce nu descoperi tu singur jocul cum am facut toti ? sa spui ca vrei doar pve de la lvl 5 e cam mult spus ... nici nu cred ca ai habar ce e aia pve dar whatevah

daca vrei un rogue bun, fate` Orc. (prietenii stiu de ce )

Posted

Salut am si eu o rugaminte cine imi poate trimite si mie un PM cu niste explicatii am jucat WoW numa trial pe oficial (activat d vreo 5-6 ori) si as vrea sa ma apuc d jucat calumea...si dak se poate un mic tutorial ce si cum tre sa fac deci am luat d p net lich king (7Gb+ uoff) il instalez si mai departe ce tre sa fac si d unde iau realm-ul ala sal bag p unde trebuie sper k intelegeti voi mz mult (dak aveti voi un ralm sami scrieti in pm ar fi super) vreau sa joc mai mult d fun nu sunt rupt dupa PvP mz anticipat ast un rasp

Guest erifeek
Posted

Salut am si eu o rugaminte cine imi poate trimite si mie un PM cu niste explicatii am jucat WoW numa trial pe oficial (activat d vreo 5-6 ori) si as vrea sa ma apuc d jucat calumea...si dak se poate un mic tutorial ce si cum tre sa fac deci am luat d p net lich king (7Gb+ uoff) il instalez si mai departe ce tre sa fac si d unde iau realm-ul ala sal bag p unde trebuie sper k intelegeti voi mz mult (dak aveti voi un ralm sami scrieti in pm ar fi super) vreau sa joc mai mult d fun nu sunt rupt dupa PvP mz anticipat ast un rasp

:blink:

Posted

aia cu bagatu' e ptr private, sau daca ai client de us sa joci pe eu. :lol:

poi nu bree k nam bani sa joc p oficial era vb d piratat/privat dak se poate si un rasp la ce am intrebat eu mz mult (de preferat PM sa nu umplem forumul d geaba)

Posted

The Shattered Hand clan was named for the practice of self-mutilation that every grunt in the clan must perform. :P

SELF MUTILATION ?!

e clar....nu stiam eu de ce s-a "mutilat" serveru...cel putin la alianta

poi bree ai auzit de monsieur GooGLE ? da-i si tu un search acolo...n-o sa-ti zica nimeni niciun svr privat aici :)

Posted

poi nu bree k nam bani sa joc p oficial era vb d piratat/privat dak se poate si un rasp la ce am intrebat eu mz mult (de preferat PM sa nu umplem forumul d geaba)

daca vrei servere private dami add la calyn_shox si te ajut eu

Guest erifeek
Posted

prost esti tu ma

eu il folosesc si imi merge , vrei si ss ??? :banghead:

nu se referea ca e speccu' gresit sau altceva (desi nu merge) ...

ROMEO FANTASTIK..RENE BOMBASTIK .. A BARLA BARLA RABLA