calyn321 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 13 euro pe luna.Prin cc sau prepaid time card.mersi multas vrea sa incerc si eue vreun server privat mai bun pe care as putea incerca ??? ca daca numi place sa nu stric banii aiurea :)daca este vreunu datimi un PM cu adresa sau postatil aici , mersi mult :tiphat: Quote
mmc Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ai trial 20 de zile de la Blizzard, poti incerca chiar pe original. Quote
Guest erifeek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dudes... wtf .. nu are nimeni probleme cu logarea ? "The servers are too busy , please try again" .etc.. ? -_- Quote
Sparkys Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dudes... wtf .. nu are nimeni probleme cu logarea ? "The servers are too busy , please try again" .etc.. ? -_-nu =)) Quote
logikal Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ce au ma astia nu puteau sa zica , nu domne avem probleme etc. ei o sa bage d'alea netu e de vina ^^ Quote
calyn321 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 si voi pe ce servere jucam ???poate il iau si eu astazi :)apropo poate sa imi faca cineva o mica introducere ??? in joc sau pe forum :P , ca e prima data cand joc si am auzit c ac e foarte complex jocul :DAs vrea sa ma fac ROGUE , e vreun guild bun ??? vreo opinie despre rogues ceva ???Astept cat de mult ajutor posibil :P Quote
WhiteWolf Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 palacilor le da cumva ceva aoe healing spell ? daca nu le dau deja fac urat de totStai putin sa ne intelegem. Fiecare clas din WoW isi are propriul specific. Fiecare clasa e buna in anumite situatii si useless in altele.Daca se tot omogenizeaza clasele, or sa difere prin nume si look, vrei asta? Holydinii au fost dintotdeauna burst healeri, care stau pe MT, nu la raid healing. Quote
Denzel_Lsd Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 cu un build bun pentru paladin poate sa ma ajute cineva ??? Quote
calyn321 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 mai am o intrebare , trebe sa donwloadez tot jocul ??? adica 15 GIGA ???? Quote
Stef Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 This account has been temporarily suspended from accessing World of Warcraft. Please note, if your account is under Final Review the duration below is subject to change (up to permanent). Duration: 3 Hours[...]Okay au trecut vreo 3 zile si mie tot 3 ore imi arata -_- Quote
calyn321 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 This account has been temporarily suspended from accessing World of Warcraft. Please note, if your account is under Final Review the duration below is subject to change (up to permanent). Duration: 3 Hours[...]Okay au trecut vreo 3 zile si mie tot 3 ore imi arata -_-UP TO PERMANENT #-o Quote
Mamut Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Stai putin sa ne intelegem. Fiecare clas din WoW isi are propriul specific. Fiecare clasa e buna in anumite situatii si useless in altele.Daca se tot omogenizeaza clasele, or sa difere prin nume si look, vrei asta? Holydinii au fost dintotdeauna burst healeri, care stau pe MT, nu la raid healing.tru...totusi popii pot sa fie si tank healers si raid healers(disc/holy), druizii pot sa fie si raid si tank healer fara talente majore schimbate fata de specu de raid healer, doar de shaman pot sa zic ca sunt raid healeri mai "puri" This account has been temporarily suspended from accessing World of Warcraft. Please note, if your account is under Final Review the duration below is subject to change (up to permanent). Duration: 3 Hours[...]Okay au trecut vreo 3 zile si mie tot 3 ore imi arata -_-roflpwnd - data viitoare IGNORE, asta daca o sa mai existe o data viitoare :( Quote
mmc Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 tru...totusi popii pot sa fie si tank healers si raid healers(disc/holy), druizii pot sa fie si raid si tank healer fara talente majore schimbate fata de specu de raid healer, doar de shaman pot sa zic ca sunt raid healeri mai "puri"Backup toate clasele pot sta pe tanci si singure pe un OT care nu ia cine stie ce damage, insa pe MT doar un Paladin poate fi, asta vorbesc in 25 men si in progres. Quote
calyn321 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 joc si eu :))level 5 si jumate , night elf roguema ajuta si pe mine careva cu un build ceva ? Quote
Mamut Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Backup toate clasele pot sta pe tanci si singure pe un OT care nu ia cine stie ce damage, insa pe MT doar un Paladin poate fi, asta vorbesc in 25 men si in progres.aha, acuma inteleg si eu de ce chiar au nevoie aia din guilda mea de holy pala, ei jucau cu 1xholy popa si 2x resto druizi, si mai mereu ajung oom pe la sfarsitu fight'urilor(vorbesc din cele auzite de la niste prieteni); ma gandesc ca cu 2x innervate nu cred ca ai sanse asa de mari sa ajungi oom :| , totusi daca as fi fost in raiduri i-as fi "ajutat" cumva sa nu mai ajunga oom ?o intamplare : o data a murit 1 dps bun intr'un raid de 25 la lady deathwhisper(dupa ce au spart mana shieldu) si i-a zis "combat ress me" la care druidu a zis "WASTE OF MANA !" :)) Quote
WhiteWolf Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 aha, acuma inteleg si eu de ce chiar au nevoie aia din guilda mea de holy pala, ei jucau cu 1xholy popa si 2x resto druizi, si mai mereu ajung oom pe la sfarsitu fight'urilor(vorbesc din cele auzite de la niste prieteni); ma gandesc ca cu 2x innervate nu cred ca ai sanse asa de mari sa ajungi oom :| , totusi daca as fi fost in raiduri i-as fi "ajutat" cumva sa nu mai ajunga oom ?Daca copacii erau oom, sau era DPS'ul slab, sau ei nu stiau sa stackeze spirit.Poate mai intru si eu acuma putin sa mai vad ce content au bagat, ca n-am vazut nimic din ICC. Quote
Spiky2013 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 icc10, lk normal: resto druid, resto shaman, disci priest: shaman + druid aproape oom dupa p1, disci priest la 50% :D Quote
Spiky2013 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 si dupa 1 an de frecusi pe rogue, am luat kingslayer pe popa din lk25 :)) am pe popa... primii 4 bosi, putricide, marrowgar hc, si lk :lol: Quote
calyn321 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pe ce realm calyn321 ?joc pe alonso , numele Darkjoker Quote
2ndAldguth Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 joc pe alonso , numele DarkjokerAlonsus, lol. Quote
Guest Blaidy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Alonsus, lol.Schumacher, lol.Cum iti permiti sa postezi aici, bai aldguth ? ;( Quote