Guest erifeek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zomg, Taofik mai joaca?Yea lol , a venit cu mine si thade pe al'akir de la inceput :))Omg .. nu stie nimeni un magazin din TM care sa aibe carduri ffs ? Am cautat azi la Diverta si Altex , none .. Am dat comanda la eMag , nu au nici acolo .. :( Quote
logikal Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 good , taofik ce nume are in joc? eu sunt Hyuz Quote
Guest erifeek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 good , taofik ce nume are in joc? eu sunt HyuzShinranu mai joci pe shamy ? Quote
logikal Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 sunt suparat pe shamanul ala ;d am ales rogueul ^^ sa frecventez des sw, if, darnasus gakningz;d Quote
Mamut Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Yep , ma reapuc iarasi de WoW . Nicku' cre'ca il mai stii , Dilixtocmai mi-a expirat gc'u...q_qas fi vrut sa ma apuc de o popa ceva, si n-as mai fi vrut sa fie pe shattered hand ptr ca realmu ala sucks hard la alianta, n-avem wg'u decat de 3 ori pe sapt, pug'uri nu se prea fac/daca se fac faileaza, la btg's hoarda bate mai mereu si altele...app: imi esti dator un boost in juma' de WC daca nu ma insel :Dapp2: cu gearu' de pe "My 1st toon :>" as putea sa merg icc10 ? sau e la mustata ? Quote
Shuriken Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Omg .. nu stie nimeni un magazin din TM care sa aibe carduri ffs ? Am cautat azi la Diverta si Altex , none .. Am dat comanda la eMag , nu au nici acolo .. :(incearca si la depozitu de calculatoare eu am ramas surprins sa vad ca au carduri,sau www.gameshop.ro Quote
Guest erifeek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 incearca si la depozitu de calculatoare eu am ramas surprins sa vad ca au carduri,sau www.gameshop.roOh , nice , nici nu stiam ca DC au asa ceva =/ . Anw , am dat comanda la Diverta .. sa vedem daca il primesc -.-Ms inca odata Shuri Quote
Shuriken Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 rog pe cine poate sa-mi lase informatii despre Stormscale sa le lase tot ce stie legat de lag,populatie,BG'uri,pvp,pve etc etc. Quote
Guest erifeek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Astazi ding 80 + vreo 6 epice ^_^gz ;dbtw , ce clasa ai ? Quote
forT Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Am si eu o intrebare. Mi-am uitat parola la cont si acum cand ii dau sa o recupereze imi zice ca nu este bun contul sau e-mail-ul.. niste sfaturi ? Nu am mai jucat de 1 an si ceva. Quote
ChoWdeR Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 rog pe cine poate sa-mi lase informatii despre Stormscale sa le lase tot ce stie legat de lag,populatie,BG'uri,pvp,pve etc etc.se zice Lagscale si logic ca are lag mare cam tot timpul ... multi s-au mutat pe Trollbane cand era FCM.PvP am auzit ca e foarte foarte bun dar pve nu la fel de bun. Quote
Stef Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 gz ;dbtw , ce clasa ai ?DK -_- , am vazut pe multi ca nu suporta clasa deoarece nu se descurca cu runele, un prieten imi zicea "dau 2 spelluri si dupa astept 5 secunde sa imi revina runele" amg, cu o rotatie buna merge perfect. Quote
Guest erifeek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 back in WoW ^_^ Mi-am luat card de la unu dupe CG Quote
forT Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am si eu o intrebare. Mi-am uitat parola la cont si acum cand ii dau sa o recupereze imi zice ca nu este bun contul sau e-mail-ul.. niste sfaturi ? Nu am mai jucat de 1 an si ceva.Am rezolvat, mersi oricum :) Quote
Life Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nu mai gasesc ensidia pe armory .. s-a intamplat ceva?asa.. de curiozitate Quote
Spiky2013 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=L...e&n=Ensidia switched realm Quote
martianu86 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 sal, careva de pe Burning Steppes pe aici ? Quote
Guest erifeek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 un spec bun pt holy paly cineva?:) :tiphat:pve i supposehttp://www.wowhead.com/talent#sxAztM0sVu0tgdxMphbh Quote
Mamut Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 pve i supposehttp://www.wowhead.com/talent#sxAztM0sVu0tgdxMphbhce ai dat tu e mai mult pvp orientat, ca are talentele pe prot;un spec holy pala pve arata cam asa Quote
Adrianussad Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Vreau sa imi fac os de resto...stie cineva un build de "copac" ok si pe ce ar trebuii sa ma bazez...multam mult... Quote