Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest erifeek
Posted

Zomg, Taofik mai joaca?

Yea lol , a venit cu mine si thade pe al'akir de la inceput :))

Omg .. nu stie nimeni un magazin din TM care sa aibe carduri ffs ? Am cautat azi la Diverta si Altex , none .. Am dat comanda la eMag , nu au nici acolo .. :(

Guest erifeek
Posted

good , taofik ce nume are in joc? eu sunt Hyuz

Shinra

nu mai joci pe shamy ?

Posted

Yep , ma reapuc iarasi de WoW . Nicku' cre'ca il mai stii , Dilix

tocmai mi-a expirat gc'u...q_q

as fi vrut sa ma apuc de o popa ceva, si n-as mai fi vrut sa fie pe shattered hand ptr ca realmu ala sucks hard la alianta, n-avem wg'u decat de 3 ori pe sapt, pug'uri nu se prea fac/daca se fac faileaza, la btg's hoarda bate mai mereu si altele...

app: imi esti dator un boost in juma' de WC daca nu ma insel :D

app2: cu gearu' de pe "My 1st toon :>" as putea sa merg icc10 ? sau e la mustata ?

Posted

Omg .. nu stie nimeni un magazin din TM care sa aibe carduri ffs ? Am cautat azi la Diverta si Altex , none .. Am dat comanda la eMag , nu au nici acolo .. :(

incearca si la depozitu de calculatoare eu am ramas surprins sa vad ca au carduri,sau www.gameshop.ro

Guest erifeek
Posted

incearca si la depozitu de calculatoare eu am ramas surprins sa vad ca au carduri,sau www.gameshop.ro

Oh , nice , nici nu stiam ca DC au asa ceva =/ . Anw , am dat comanda la Diverta .. sa vedem daca il primesc -.-

Ms inca odata Shuri

Guest erifeek
Posted

Astazi ding 80 + vreo 6 epice ^_^

gz ;d

btw , ce clasa ai ?

Posted

Am si eu o intrebare. Mi-am uitat parola la cont si acum cand ii dau sa o recupereze imi zice ca nu este bun contul sau e-mail-ul.. niste sfaturi ? Nu am mai jucat de 1 an si ceva.

Posted

rog pe cine poate sa-mi lase informatii despre Stormscale sa le lase tot ce stie legat de lag,populatie,BG'uri,pvp,pve etc etc.

se zice Lagscale si logic ca are lag mare cam tot timpul ... multi s-au mutat pe Trollbane cand era FCM.

PvP am auzit ca e foarte foarte bun dar pve nu la fel de bun.

Posted

gz ;d

btw , ce clasa ai ?

DK -_- , am vazut pe multi ca nu suporta clasa deoarece nu se descurca cu runele, un prieten imi zicea "dau 2 spelluri si dupa astept 5 secunde sa imi revina runele" amg, cu o rotatie buna merge perfect.

Guest erifeek
Posted

back in WoW ^_^ Mi-am luat card de la unu dupe CG

Posted

Am si eu o intrebare. Mi-am uitat parola la cont si acum cand ii dau sa o recupereze imi zice ca nu este bun contul sau e-mail-ul.. niste sfaturi ? Nu am mai jucat de 1 an si ceva.

Am rezolvat, mersi oricum :)