jas2jas Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 adica doar wow clasic fara tbc and wotlk ?yup Quote
Mamut Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 adica doar wow clasic fara tbc and wotlk ?+ 90 zile non played ... fck blizz Quote
Guest pendragonwow Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wotlk Fun 3.3.2 Click !!! 10-15 Day Free t10 Vote Reward No Lag , Friendly Gm ! Join Us Now! http://spirit-wow.zapto.org/ Quote
Sayajin Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ziceti-mi si mie niste soketuri bune ca sa pun pe pally(retri) si cam ce ar trebui sa bag in el mai mult? :tiphat: Quote
Lancelot Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :-j o nu rene se apuca din nou :Dwell si eu am reinceput..sa vad si cum e pe alianta :P oricum asa sa ne adunam noi ce de pe LM..a cam fost un faillure :P Quote
Guest erifeek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :-j o nu rene se apuca din nou :Dwell si eu am reinceput..sa vad si cum e pe alianta :P oricum asa sa ne adunam noi ce de pe LM..a cam fost un faillure :PYep.. dar din cati au venit.. cam toti au plecat pe alt realm / fostu' realm.da, pt ca al'akir sucks hard hard hard.yea..toti romanasii d'alde ciordelu :rofl2: Quote
Mamut Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 eu nu m-as fi lasat de al'akir daca n-as fi avut char de 80 +cativa prieteni acolo; ar fi insemnat sa las balta realmu ala si sa ma bag pe al'akir... +dk e naspa rau...am mai intrat pe el si nu-mi place deloc, chiar daca e OP la lvling/dmg/etc, e aiurea cu runele alea...dupa ce am tankat cu paladinu, am incercat sa vad cum e si cu dk...si e f aiurea, nu simti ca ai control asuprea tintei, iti iei dmg la greu...oricum am auzit ca pe al'akir se fac puguri de icc10 8/12 sau 10/12 nu mai stiu exact, oricum mi se pare un realm bun, dar prea populat :| Quote
Sparkys Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 da, pt ca al'akir sucks hard hard hard.nu mi se pare...dar dc spui asta? Quote
Spiky2013 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ziceti-mi si mie niste soketuri bune ca sa pun pe pally(retri) si cam ce ar trebui sa bag in el mai mult? :tiphat: la paladin e simplu: retri: str holy: int tank: sta Quote
Stef Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 la paladin e simplu:retri: strholy: inttank: sta+1 pt ret stackeaza striar pt holy go for INTELECT + http://www.wowhead.com/?spell=31841 Quote
logikal Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 rene te reapuci pe al'akir ?eu inca joc pe al'akir imi da si mie cineva PM sau imi lasa aici un nickname sa vorbim si in joc ?^^ eventual facem ceva hc/raids:p Quote
Zeal Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 nu mi se pare...dar dc spui asta?din toate punctele de vedere, e naspa.1. La ore de varf eu unul treceam de 400ms, laggy server ... uneori se sta si la coada pt login2. Toata lumea cere 5k gs+ pt orice raid, fie el naxx/os/ulduar. iar pt toc/icc se cere 5.4k lejer. gs killed the game3. sunt aproximativ 10 mesaje/secunda in trade chat => nu se poate comunica acolo.4. Toata lumea e praf in domeniul pvp, 99% pve nerds.5. BG ques de 15-20 min?da, e foarte tare serverul... Quote
Sparkys Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 din toate punctele de vedere, e naspa.1. La ore de varf eu unul treceam de 400ms, laggy server ... uneori se sta si la coada pt login2. Toata lumea cere 5k gs+ pt orice raid, fie el naxx/os/ulduar. iar pt toc/icc se cere 5.4k lejer. gs killed the game3. sunt aproximativ 10 mesaje/secunda in trade chat => nu se poate comunica acolo.4. Toata lumea e praf in domeniul pvp, 99% pve nerds.5. BG ques de 15-20 min?da, e foarte tare serverul...deci am dat peste un alt realm de caca. Quote
Mamut Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 +1 pt ret stackeaza striar pt holy go for INTELECT + http://www.wowhead.com/?spell=31841++ http://www.wowhead.com/?spell=20261ptr tanking ai putea sa incerci sa nu crapi socket bonus, ca uneori chiar e decent bonusu :P (aka bagi stamina=blue, stamina + dodge = purple, stamina + def rate = green)dar bagi ptr socket bonus doar daca e bun bonusu' Quote
mmc Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eu am jucat pe Al'Akir in 2009 la inceput cu un alt si serverul era ok, mai putin societatea de Ninja care era foarte mare, la momentul respectiv exista doar naxx/voa/os/eoe si nu se cerea GS, pvp-ul era de asemenea bine pus la punct, intre timp am observat ca multe guilde bune au parasit serverul si probabil a ramas acea zisa pleava :PNu inteleg de ce queue la BG e asa de mare, din acelasi group face parte si Bladefist si am instant in mai toate bg-urile. Quote
Zeal Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eu am jucat pe Al'Akir in 2009 la inceput cu un alt si serverul era ok, mai putin societatea de Ninja care era foarte mare, la momentul respectiv exista doar naxx/voa/os/eoe si nu se cerea GS, pvp-ul era de asemenea bine pus la punct, intre timp am observat ca multe guilde bune au parasit serverul si probabil a ramas acea zisa pleava :PNu inteleg de ce queue la BG e asa de mare, din acelasi group face parte si Bladefist si am instant in mai toate bg-urile.cred sincer ca n-am stat niciodata mai putin de 10 min ca sa intru intr-un bg. ma rog, asta fiind inanite de random bgs. acum sunt pe trollbane de vreo 3 saptamani, am dat free character migration. Quote
Lancelot Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 logikal i r Goldenlance..inca sunt pe acolo daca nu-l mut pe alt server unde sa gasesc niste amici :) Quote
Sparkys Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 cred sincer ca n-am stat niciodata mai putin de 10 min ca sa intru intr-un bg. ma rog, asta fiind inanite de random bgs. acum sunt pe trollbane de vreo 3 saptamani, am dat free character migration.si cum e acolo ? Quote
Zeal Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 e mai slab populat serverul, no lag or high gs req ... problema ramane tot cu pvpul, bgs 7-8 min pt random, coechipieri arena sunt destul de putini. pve-ul este ok. wintergraspul este destul de echilibrat.e foarte posibil ca lunile urmatoare sa ma intorc pe outland, cu faction change la ally ... pt simplul motiv ca outland rules. din toate punctele de vedere. Quote
Guest DirigX Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Am si eu o rugaminte.Am facut cam acu 1 saptamana 80 cu un mage->realm Aszune si sunt confuz rau.Au bagat prea multe epice blizzu,cu prea multe embleme.Puteti sa imi spuneti si mie ce iteme ar trebui sa iau ca sa incep stiu eu naxx/malygos si alte raiduri de 10?Deocamdata fac doar heroice si chiar nu stiu pt ce sa strang embleme...de nervi am dat ieri 80 pe iteme heriloom macar sa ma mai distrez cu un rogue . Uitati armory link: Click ...am cam 2.5k dps in heroice,uneori aproape de 3k,cateodata mai putin. Quote
Sparkys Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Am si eu o rugaminte.Am facut cam acu 1 saptamana 80 cu un mage->realm Aszune si sunt confuz rau.Au bagat prea multe epice blizzu,cu prea multe embleme.Puteti sa imi spuneti si mie ce iteme ar trebui sa iau ca sa incep stiu eu naxx/malygos si alte raiduri de 10?Deocamdata fac doar heroice si chiar nu stiu pt ce sa strang embleme...de nervi am dat ieri 80 pe iteme heriloom macar sa ma mai distrez cu un rogue . Uitati armory link: Click ...am cam 2.5k dps in heroice,uneori aproape de 3k,cateodata mai putin. pei de embleme alea pe care le`ai dat la schimb .. hmm sa zicem ca puteai sa iti iei tier 9 ... sau itemele din dalaran care le dai la schimb tot cu embleme :) faci set t9 full , si deja poti sa treci peste naxx si malygos .. te duci direct in totc .. bla bla :) Quote
Guest erifeek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 eu nu m-as fi lasat de al'akir daca n-as fi avut char de 80 +cativa prieteni acolo; ar fi insemnat sa las balta realmu ala si sa ma bag pe al'akir... +dk e naspa rau...am mai intrat pe el si nu-mi place deloc, chiar daca e OP la lvling/dmg/etc, e aiurea cu runele alea...dupa ce am tankat cu paladinu, am incercat sa vad cum e si cu dk...si e f aiurea, nu simti ca ai control asuprea tintei, iti iei dmg la greu...oricum am auzit ca pe al'akir se fac puguri de icc10 8/12 sau 10/12 nu mai stiu exact, oricum mi se pare un realm bun, dar prea populat :|Yea, DK e chiar penal , adica mie unu chiar nu mi-l place , nu am inteles faza cu runele :rofl2: .Al'Akir e un realm bun.Are un prieten (Taofik , daca il mai stii blacka :P) a prins un grup de PuG pentru ICC10 in care au facut 11/12 , mai repede ca unele guilde . yeah .. dar toti sunt din top guilds : Apex , Requiem , Rapture etc .. .. Poti zice ca e ceva gen Sylvanas .. adica romani MULTI .. si stii cum sunt majoritatea romanilor. Mai demult am facut Weekly raid si era Ulduar 25 primu boss , si spama cineva general chatu si am scris "stfu" , la care unu (nu stia ca sunt roman) a inceput sa ma injure in romana de tot ce a apucat :rofl2: . Anyway , multi tarani pe Al'Akir.rene te reapuci pe al'akir ?eu inca joc pe al'akir imi da si mie cineva PM sau imi lasa aici un nickname sa vorbim si in joc ?^^ eventual facem ceva hc/raids:pYep , ma reapuc iarasi de WoW . Nicku' cre'ca il mai stii , DilixEu am jucat pe Al'Akir in 2009 la inceput cu un alt si serverul era ok, mai putin societatea de Ninja care era foarte mare, la momentul respectiv exista doar naxx/voa/os/eoe si nu se cerea GS, pvp-ul era de asemenea bine pus la punct, intre timp am observat ca multe guilde bune au parasit serverul si probabil a ramas acea zisa pleava :PNu inteleg de ce queue la BG e asa de mare, din acelasi group face parte si Bladefist si am instant in mai toate bg-urile.Si acuma e plin de ninja. Din cate stiu doar DarkStorm s-au mutat pe alt ream din top guilds @ Al'Akir .Anw , acuma astept cardu :)) , nu am gasit niciunde in Timisoara un card la un magazin -.- Quote
mmc Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Are un prieten (Taofik , daca il mai stii blacka :P) a prins un grup de PuG pentru ICC10 in care au facut 11/12Zomg, Taofik mai joaca? Quote