Adrianussad Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 aaa deci treb sa cumpar toate cele 3 `casete`, asta ma lamurit, ms.Blizzard is the devil :readthis: ......they got my soul....:D....:D....Ai grija cand iti alegi clasa de joc ca daca vrei alta clasa tre sa o iei de la capat :)))...asa ca gandestete bine....si vezi realmu pe care te bagi...daca te bagi pe unu low pop nu ai sa reusesti sa faci multe :D....;) Quote
Guest Karir Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Apropo mi-ati sugera un build pve/pvp de mage? am cautat pe net dar nush cat de eficiente sunt.Ar fi bine sa aleg un realm unde e mod sau high pop? Quote
Stef Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Alege un realm cu populatie pe medium...cauta cateva pagini in urma si vezi mai multe sfaturi pt mage. Quote
Mamut Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 btw, a incercat cineva hemmo spec ? ca am vazut ca a luat buff major in patchu asta, ca tare sunt curios daca e mai bun decat mutilate :Dp.s: am facut un dps test acuma, combat vs mutilate...cu muti tineam 1.6k dps, cu combat ma chinuiam sa ajung 1.1k :S, oricum nu am armele adecvate ptr spec dar totusi...nu credeam ca e asa OP muti Quote
Loki Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Apropo mi-ati sugera un build pve/pvp de mage? am cautat pe net dar nush cat de eficiente sunt.Ar fi bine sa aleg un realm unde e mod sau high pop?ciudat, pt unul care abia acum se apuca de wow, cum sustii, cunosti destul de multe ..... genul care isi face sute de conturi numai ca sa posteze aceleasi tampenii si sa se bage in seama ... Quote
ChoWdeR Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nimeni nu joaca pe Ghostlands??Parosul aici :).. is in ghild cu tine :) Quote
Spiky2013 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 btw, a incercat cineva hemmo spec ? ca am vazut ca a luat buff major in patchu asta, ca tare sunt curios daca e mai bun decat mutilate :Dp.s: am facut un dps test acuma, combat vs mutilate...cu muti tineam 1.6k dps, cu combat ma chinuiam sa ajung 1.1k :S, oricum nu am armele adecvate ptr spec dar totusi...nu credeam ca e asa OP mutiCombat e aproximativ egal cu mutilate. Poate combat e peste mutilate overall.La mutilate daca nu tre sa te misti sau sa schimbi tinta, este perfect. De exemplu la un fight ca putricide, ldw, blood prince sau lk combat scoate peste mutilate lejer.La saurfang/festegut inca nu m-a luat nimeni din guilda la dps. desi ceilalti rougi pe combat sunt mai bine gearuiti ca mine. De altfel ,mutilate e foarte dependent de haste. Fara bufful de 20% haste (imp windfury. imp icytalons) scade dps-ul cu 2k (de la 11 la 9-8k).Despte subtlety... nu l-am incercat, buff-urile au fost date mai mult pe pvp. Am vazut pe EJ o groaza de theorycrafting.... rezultate cred ca e... se poate apropia cat de cat de combat/muti, dar e destul de complexa 'rotatia'. Si asemanator cu combatul, merge pe fighturi in care tre sa schimbi tinta des. Quote
Stef Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ofer RaF (recruit a friend)...gratis ^_^ primiti 3x la xp si free game time. vrea cineva? Quote
ChoWdeR Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ofer RaF (recruit a friend)...gratis ^_^ primiti 3x la xp si free game time. vrea cineva?Legislatia din Romania cica nu permite asa ceva .. Quote
Stef Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 doh T_T , daca iti schimbi datele de pe b.net account si pui de ex suedia la tari, vei putea sa accesezi raf and others. :P inainte nu mergea dar acuma cica merge. Quote
jas2jas Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ofer RaF (recruit a friend)...gratis ^_^ primiti 3x la xp si free game time. vrea cineva?nu primesti free game time :) decat tu care dai raf Quote
logikal Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a incercat cineva RaF ? ca cica daca platesti cu card bancar si vede ca esti din romania iti iei adio del a cont Quote
jas2jas Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 a incercat cineva RaF ? ca cica daca platesti cu card bancar si vede ca esti din romania iti iei adio del a contnu prea cred ca iti iei adio , dar daca nu vrei sa lasi urme de cont romanesc , foloseste si tu serviciu asta http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000110 si daca te ia cineva la intrebari zici ca ai primit keyurile de la o rude indepartata ^_^ Quote
Guest pupu92 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Defapt faza cu RaF merge daca alegi alta tara. Free game time nu primeste ddecat cel care da RaF... Quote
Guest erifeek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uhm , guys , SoR (scroll of ress.) merge ?Daca merge RaF nu vad de ce sa nu mearga si ressu'. Daca da , cine vrea o luna gratis , tell me :) , vreau zilele astea sa iau un card si sa ma reapuc . Quote
Guest pupu92 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uhm , guys , SoR (scroll of ress.) merge ?Daca merge RaF nu vad de ce sa nu mearga si ressu'. Daca da , cine vrea o luna gratis , tell me :) , vreau zilele astea sa iau un card si sa ma reapuc .din cate am auzit merge. Quote
ChoWdeR Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nu mai tot vorbiti din auzite, daca tot postati presupun ca aveti cont pe bnet si puteti incerca sa vedeti daca merge ...Scroll of Ressurection nu merge in Romania, la fel ca multe alte "chestii" Quote
jas2jas Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Eu am pus Uk la bascau , si merge orice serviciu :) Quote
Stef Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uhm , guys , SoR (scroll of ress.) merge ?Daca merge RaF nu vad de ce sa nu mearga si ressu'. Daca da , cine vrea o luna gratis , tell me :) , vreau zilele astea sa iau un card si sa ma reapuc .Hmm daca am cont full classic+tbc+LK dar nu am jucat de ceva timp, si imi da cnv SoR merge? Quote
Mamut Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hmm daca am cont full classic+tbc+LK dar nu am jucat de ceva timp, si imi da cnv SoR merge?tre sa nu mai fi jucat de vro 3 luni sau ceva genu, doar atunci poti sa primesti SoR Quote
jas2jas Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hmm daca am cont full classic+tbc+LK dar nu am jucat de ceva timp, si imi da cnv SoR merge?nu merge decat daca ai wow clasic Quote
Guest erifeek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nu merge decat daca ai wow clasicYep ... o porcarie mai mare ca asta nu am auzit . A vrut sa-mi dea astazi jas2jas SoR -->This account is ineligible for Scroll of Resurrection. This is generally due to one or more of the following conditions:This is not a World of Warcraft Classic account. Only World of Warcraft Classic accounts can be resurrected.This account has not been inactive for more than 90 days Quote