Adrianussad Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 The Random Battleground system has been added! Similar to the Random Dungeon system in the Dungeon Finder, players can now queue for a random Battleground.Ce mai ziceti de asta :))) Quote
Stalk3r Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 good ideea pentru ca vei putea juca si cu oameni de pe alte realm-uri, si vei gasii mai rapid un joc Quote
Lasher_ro Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 In BG-uri oricum jucai cu oameni de pe alte realmuri :P Quote
Adrianussad Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 # Mining * Titansteel Bar: Creating this item no longer results in a cooldown.# Tailoring * Glacial Bag: Creating this item now invokes a 7-day cooldown. * The cooldown and location requirements have been removed from creating Moonshroud, Spellweave and Ebonweave.:)))...o sa explodeze piata :)))) Quote
jas2jas Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 # Mining * Titansteel Bar: Creating this item no longer results in a cooldown.# Tailoring * Glacial Bag: Creating this item now invokes a 7-day cooldown. * The cooldown and location requirements have been removed from creating Moonshroud, Spellweave and Ebonweave.:)))...o sa explodeze piata :))))ai dat si tu de patch notes ? sti ca astea ce ai scris tu sunt facute publice de vreo 30 de zile , nu ? Quote
Adrianussad Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Fireste ca stiu insa nu am citi mai amanuntit....si ma plictiseam cautam ceva de dezbatut pe forum dar daca nu vrei nu vrei asta e.... Quote
Mamut Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 good ideea pentru ca vei putea juca si cu oameni de pe alte realm-uri, si vei gasii mai rapid un jocar fi tare sa bage si o chestie care sa te intrebe daca dai join ca healer/dps :|; mie unul nu mi-ar place Quote
Spiky2013 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lasa ba sa mai scada preturile la alea de tailoring ca vreau sa-mi fac merlin's robe =)) Quote
logikal Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BuXkKBlsh48 ce addon sau ce trebuie sa slectez ca sa vad logou de la clasa cum e in acel video:D?multumesc Quote
jas2jas Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BuXkKBlsh48 ce addon sau ce trebuie sa slectez ca sa vad logou de la clasa cum e in acel video:D?multumeschttp://wow.curse.com/downloads/wow-addons/.../classicon.aspx Quote
Zeal Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 cel mai bun patch de cand joc wow 3.3.3-ul :D. traiasca 70k honor facut ieri in 4-5 ore ^^ Quote
Adrianussad Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pai in ritmul asta o sa poti sa iti faci gearu de pvp imediat....it is not fair...incepe sa devina prea usor....:( Quote
mmc Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gearul luat pe honor e slabut, 2 tier-uri in spate, exceptand itemele non-set dar din alea sunt cateva care cer un anumit rating personal in arena.Banuiesc ca acea valoare de honor s-a realizat si schimband Marks cu acele commendations care dau 185 honor fiecare. Quote
jas2jas Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pai in ritmul asta o sa poti sa iti faci gearu de pvp imediat....it is not fair...incepe sa devina prea usor....:(ce sad esti :( Quote
Guest Karir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Sal, m-am gandit sa ma apuc de wow, insa am niste intrebari nelamuriri. Deci am luat clientul de pe siteul oficial, am facut update la versiunea cea mai noua...acum mi-am facut un cont trial pe battle.net (pot sa joc cu contul numai pe wow trial client), acum daca hotarasc sa joc pe wow 'normal' (nu trial), trebuie sa cumpar un prepaid 60 zile wow( am vazut la un mag IT), sa ma duc pe siteul battle.net, dau acolo la manage game bag cd key-ul si ar trebui sa am acces la wrath lynch king expansion? Quote
mmc Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 In momentul in care introduci CD (DVD) - ul cu Burning Crusade o sa ai optiunea de a "upgrada" contul, optiune care te va duce pe site-ul oficial unde te vei loga in contul tau si vei introduce key-ul primului expansion, validare si gata, ai acces la expansion. La fel se procedeaza si cu al doilea - Wrath of the Lich King.Edit: pentru a accesa propriu-zis contentul Burning Crusade, trebuie sa fi level 58, la fel pentru Lich King iti trebuie 68. Quote
Guest Karir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 In momentul in care introduci CD (DVD) - ul cu Burning Crusade o sa ai optiunea de a "upgrada" contul, optiune care te va duce pe site-ul oficial unde te vei loga in contul tau si vei introduce key-ul primului expansion, validare si gata, ai acces la expansion. La fel se procedeaza si cu al doilea - Wrath of the Lich King.Edit: pentru a accesa propriu-zis contentul Burning Crusade, trebuie sa fi level 58, la fel pentru Lich King iti trebuie 68.Am auzit ca se poate lua si clientul de pe net ca sa nu mai dau bani pe dvd-uri, deci iau clientul fac update, dupa aceea fac un cont trial ma duc la un mag IT cumpar un prepaid 60 zile wow, ma duc pe siteul battle.net, dau acolo la manage game bag cd key-ul si ar trebui sa am acces la ultimul expansion? sau mai trebuie sa fac ceva? Quote
Adrianussad Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Am auzit ca se poate lua si clientul de pe net ca sa nu mai dau bani pe dvd-uri, deci iau clientul fac update, dupa aceea fac un cont trial ma duc la un mag IT cumpar un prepaid 60 zile wow, ma duc pe siteul battle.net, dau acolo la manage game bag cd key-ul si ar trebui sa am acces la ultimul expansion? sau mai trebuie sa fac ceva?Afirmatia ta este complet eronata :D...nu este free ci trebuie sa cumperi si jocul :D....altfel no game :).... Quote
mmc Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Aproximativ, mergi aici:https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/Poti juca trial 10 zile, dupa care iti trebuie key pentru upgrade, nu poti pune un prepaid daca nu faci operatia asta. Quote
Guest Karir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Aproximativ, mergi aici:https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/Poti juca trial 10 zile, dupa care iti trebuie key pentru upgrade, nu poti pune un prepaid daca nu faci operatia asta.Deci sa inteleg ca key ala pt. upgrade se gaseste in prepaid; deci dupa ce se termina cele 10 zile treb sa dau acolo la UPGRADE si treb sa bag key din prepaid, daca fac asa o sa am acces la ultimul,expansion wraith of lycnch king cand ajung lvl 68? Quote
mmc Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nu, lucrurile stau asa:- key pentru wow original- key pentru wow burning crusade- key pentru lich king- prepaid pentru asa zisul "timp de joc".Cand cumperi wow original ai o luna de joc gratis, asadar poti lua prepaid cand iti expira aceasta luna, sau poti sa platesti cu card bancar. Quote
Guest Karir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 aaa deci treb sa cumpar toate cele 3 `casete`, asta ma lamurit, ms. Quote