Sparkys Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 daca sti sa joci,gearu e pe locu 2.in pve .. nu prea :( Quote
Sparkys Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 in pve .. nu prea :(mai nou nici in pvp .... :kar: Quote
Mamut Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 mai nou nici in pvp .... :kar:pai mi se pare cam normal...ca in pvp poti sa ai skeels fara gear, si vine unu cu full rele, cu o arma cat casa, iti da 2 lovituri si ala estianyway, am facut primul meu icc10 PUG ! FAKE ACHIV FTW !pacat ca n-a dropat nimic de mine...:(doar primii 4 bossi eu am fost OT; impresiile mele despre icc pana acumalord marrowgar : easy pie, too easy ca sa fie considerat 2.4.3 patchlady deathwhisper: e funny fightu' gunship: nici acuma nu prea am inteles ce se face acolo, eu doar am stat intr-o barca si am luat addssaurfang: prea lung fightu...mult prea lung, ori n-am avut noi dps bun :| Quote
Lasher_ro Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 lord marrowgar : easy pie, too easy ca sa fie considerat 2.4.3 patchDaca incerci sa compari ICC cu Sunwell, poti sa te opresti acum. Quote
mmc Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ICC in Heroic e mai dificil decat Sunwell, ICC in normal e la egalitate sau un pic peste BT.Oricum, nu se prea pot compara, erau altfel raidurile atunci, nu exista BiS si Buff wide. Quote
Stalk3r Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ar trebuii ca blizzard sa faca realm-uri cu WoW simplu si cu TBC doar,e pacat ca se duc de rapa toate de fiecare data cand apare un nou exp Quote
Shuriken Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ar trebuii ca blizzard sa faca realm-uri cu WoW simplu si cu TBC doar,e pacat ca se duc de rapa toate de fiecare data cand apare un nou expdaca sar face asta multi nu ar mai cumpara expansionurile,rezulta pierdere de bani ptr blizzard. Quote
Sparkys Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ar trebuii ca blizzard sa faca realm-uri cu WoW simplu si cu TBC doar,e pacat ca se duc de rapa toate de fiecare data cand apare un nou expla asta ma gandeam si eu acum cateva zile .. sau cum a zis un prieten .. ar fi trebuit sa ramana la wow normal , si sa bage doar patchuri , sa bage ICC varianta 60 , 40 mans raid .. si tot asa.. Quote
Zeal Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 stack resi si haste cat poti de mult, invata sa faci fake casts cand ai melee pe tine, planuieste-ti bine burstul odata cu coechipierul (presupunand ca joci setupuri de 2x dps) si nu iti irosi dispersionul, pe langa asta, obinuieste-te sa mai arunci si cate un heal atunci cand este necesar, si cand iti permiti.oh, si fa rost de un macro pt silence focus si disarm focus, si invata sa le folosesti. + invata-te sa folosesti fadeul la momentul oportundaca nu iti iese, go disc ^^ Quote
Sparkys Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 stack resi si haste cat poti de mult, invata sa faci fake casts cand ai melee pe tine, planuieste-ti bine burstul odata cu coechipierul (presupunand ca joci setupuri de 2x dps) si nu iti irosi dispersionul, pe langa asta, obinuieste-te sa mai arunci si cate un heal atunci cand este necesar, si cand iti permiti.oh, si fa rost de un macro pt silence focus si disarm focus, si invata sa le folosesti. + invata-te sa folosesti fadeul la momentul oportundaca nu iti iese, go disc ^^cresc un priest momentan :) .. asa ca ms pt tips :beer: Quote
mmc Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 la asta ma gandeam si eu acum cateva zile .. sau cum a zis un prieten .. ar fi trebuit sa ramana la wow normal , si sa bage doar patchuri , sa bage ICC varianta 60 , 40 mans raid .. si tot asa..Asa mai bine stam la level 1 si sarim direct in raiduri dupa ce invatam un anumit numar de speluri.Practic, nu te poti lupta cu un "boss" daca nu ai un anumit level si niste cunostinte care se traduc in spelluri si talente, de aici cresterea in nivel. Chiar daca am fi ramas la level 60 nu ar fi fost multi care sa viziteze raidurile de acolo, uite acum de exemplu, cati se mai duc prin naxx, ulduar sau toc? Quote
bukluk Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Blizzard FTW . sa nu imi zici ca nu dai bani pe el sau ca e prea scump ca vin si te omor ... stiu prieteni care zic ca e scump ... eu platesc din alocatie :))lol .. nu e scump ... dar nu am timp de blizz :) si ca sa ma joc odata la sap si sa il platesc nu prea imi convine :)) dar mersi de sfat :) Quote
Stalk3r Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 eu m-am referit sa fie anumite realm-uri unde jucatorii old-skool sa isi poata creste caractere doar pentru un anumit level, twink-urile sunt fix pix ca vine unu de 80 si isi baga tot ce vrea in tineideea e ca ar merita macar un realm cu TBC si un realm cu WoW simplu .. , good old times cu Black Wing Lair si Black temple .. etcAcu degeaba mergi .. "pt achivment" ca nu e la fel cand iti cad blades of azzinoth sau ce stiu eu ce alte iteme care pe vremuri erai sef daca le prindeai.Asta e singura chestie ce nu-mi place la wow , ca odata ce apare ceva nou .. restul ce e vechi devine oldskool si nimeni nu mai joaca doar pt ca toata lumea "progres progres progres :crazy: "Anyways , cu functia asta noua Dungeon Finder , au mai reglat putin gameplay-ul pana la level mare, gasesti destul de usor grup ca sa faci dungeon-uri si la level mic. Quote
Injured Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 stack resi si haste cat poti de mult, invata sa faci fake casts cand ai melee pe tine, planuieste-ti bine burstul odata cu coechipierul (presupunand ca joci setupuri de 2x dps) si nu iti irosi dispersionul, pe langa asta, obinuieste-te sa mai arunci si cate un heal atunci cand este necesar, si cand iti permiti.oh, si fa rost de un macro pt silence focus si disarm focus, si invata sa le folosesti. + invata-te sa folosesti fadeul la momentul oportundaca nu iti iese, go disc ^^Pentru ce stack haste ? Inafara de Mind Blaster toate sunt instante.. ce vrei sa spui prin fake casts ? Quote
Zeal Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pentru ce stack haste ? Inafara de Mind Blaster toate sunt instante.. ce vrei sa spui prin fake casts ?la faza cu mind-blaster m-ai spart.pentru ca asa e jmen fratzica! fake casts adica fake castz, intelegi? Quote
Stef Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Vorbiti degeaba T_T, prin definitie un MMO evolueaza dupe nevoile playerilor, in vanilla se vorbea despre siege weapons, inainte sa lanseze TBC multi erau plictisiti de anumite clase, si meh au bagat alte combinatii, simple same will happen with cataclysm too :P Quote
Injured Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 la faza cu mind-blaster m-ai spart.pentru ca asa e jmen fratzica! fake casts adica fake castz, intelegi?Am scris ' mind-blaster ' din greseala, si credema nu sunt genul.OK , acum poate putem vorbii civilizat si imi explici si mie ce te-am rugat..thx. Quote
Spiky2013 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 fake... adica te prefaci sa dea counter spell degeaba :> sau kick sau alte d-astea. Quote
Mamut Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Am scris ' mind-blaster ' din greseala, si credema nu sunt genul.OK , acum poate putem vorbii civilizat si imi explici si mie ce te-am rugat..thx.adica tu incepi castu, dar undeva prin inceputul/mijlocul castului te misti/sari/apesi escape, ca sa intrerupi castu, iar rogue ar trebui sa-ti dea kick, dk mind freeze etc.haste se pune ptr vamp touch, mind blast, mind flay, SW:P(dmg intre dot'uri, daca nu ma insel), intrucat tu nu ai timp sa castezi in arena, tre sa fugi mai mereu cu popa, ca ai low armor, bula ti se sparge intr-un final si *_* sau x_x daca nu te misti :P Quote
Lasher_ro Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 sau cum a zis un prieten .. ar fi trebuit sa ramana la wow normal , si sa bage doar patchuri , sa bage ICC varianta 60 , 40 mans raid .. si tot asa..Si casuals ce fac ? Si povestea cum evolueaza ? Doar in raiduri ? Quote
Sparkys Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Si casuals ce fac ? Si povestea cum evolueaza ? Doar in raiduri ?ziceam mai mult pt pvp sa ramanem la wow normal , sau cel putin la tbc , atunci era totul balansat .. acumaaa.... Quote
Adrianussad Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Si eu vreau mag sa poarte plate :sef: ...si un naga war :cool2: ..daca tot suntem la capitolul request :D....Asta e nu putem avea tot ce ne dorim :D..... Quote
mmc Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ziceam mai mult pt pvp sa ramanem la wow normal , sau cel putin la tbc , atunci era totul balansat .. acumaaa....Niciodata nu a fost jocul "balansat" nici nu are cum avand in vedere cate clase si speluri sunt in joc. Quote