Adrianussad Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 man, vad ca nu te decizi :) Nu este cel mai bun tank si gata.Si ursu poate sa tankeze....si sincer dansul m-a impresionat :)))...drodu este bun la toate heal/dps/tank la fel si paladinu...dar druidu e cel mai fun :De o placere sa lvl-uiesti un drod :D...si poti fi ce vrei tu...:D... Quote
Excesiv* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 daca tot veni vorba de mount-uri faceti acest qThey Grow Up So Fast. si veti primi un mount zic eu destul de frumos Quote
mmc Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Depinde de situatie si de ce anume se takeaza, vorbesc de raiduri aici. Quote
Mamut Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 daca tot veni vorba de mount-uri faceti acest qThey Grow Up So Fast. si veti primi un mount zic eu destul de frumosSide: horde.../cryabout druid tanks: mie unu mi se pare extrem de aiurea druid tanks...eu unu simt ca n-am niciun control asupra mobilor, si daca vine un mage sa dea blizzard mie ca ia toti mobii pe el...:Ssi me sa par /lol ptr ca ei au doar dodge...nu tu parry, nu tu block...de unde iau astia avoidance ? si inca o chestie: cum devin ei def cap astfel incat sa nu ia crituri ? ca eu din cate imi amintesc dau crituri la ursi in pvpConcluzie: mi se par cei mai naspa tanks, ei doar ajung hp mare si armura multa, in rest nu ma prea impresioneaza... Quote
Guest wowoptimus Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Vreau sa ma apuc de WoW :| am instalat jocul , am pus ultimul pach si akuma unde imi fac cont :| plz help me ! Un server bun ar fi wowoptimus...eu joc acolo si sunt mai mult decat multumit... http://www.wowoptimus.com Quote
Lasher_ro Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 cum devin ei def cap astfel incat sa nu ia crituriTalent.de unde iau astia avoidanceDodge. Quote
Mamut Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Talent.Dodge.mersi :)si tot nu mi-am schimbat parerea...or avea ei 55% dodge sau in jur de cifra asta dar, cu palacu meu am 41% block mereu(holy shield powerz), 30% dodge si 20% parry...asta inseamna ca am 90% sansa sa nu fiu lovit...nu stiu cat de des ajung druizii la 90% dodge... Quote
morTy Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Druizii nu au cum sa ajunga la 90% avoidance si nu prea cred ca ai tu 90% avoidance pe parcursul a unui fight incontinuu, avoidance loss la druizii se recompenseaza cu hp`ul foarte mare, mie mi se pare foarte simplu tanking in icc25 pe druid chiar daca imi scade 20% dodge.Si apropo de aoe, cu un maul glyph si swipe spam nu prea cred ca are cine sa iti ia aggro, dupa mine druidul e al 2lea dupa pala la aoe ca tank.Defence merge doar impotriva la NPC, in pvp def iti da doar parry/block nu si crit immune :) Quote
Adrianussad Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 La DPS drod ce e mai bine sa fiu balance sau feral?....si este posibil ca in urs pe dps sa ai dps-ul mai mare ca pisica?.... Quote
martianu86 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 La DPS drod ce e mai bine sa fiu balance sau feral?....si este posibil ca in urs pe dps sa ai dps-ul mai mare ca pisica?....in momentul asta druidul feral da foarte bine , am unul in guild care pe festergut da 9-11k.eu am druid balance si destul de rar trec de 9 k Quote
Adrianussad Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 problema asta o am si eu am un druid destul de bine geruit si pe balance fac dps foarte slab (in comparatie cu alte clase) dar adevarul este ca druidul pe balance este mai mult de suport nu este pure dps...am sa incerc si pe cat dar ma uitam pe talente si vad ca si ursu are o gramada de bonus dps...si ma gandeam daca poate bate pisica la dps....am sa fac probe si am sa vad...:D.... Quote
martianu86 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ursul este tank nu ai cum sa dai mai mult dps decat o pisica. totusi daca o sa incerci sa dai dps in urs nu ai cum face suficient rage ceea ce inseamna ca nu vei putea folosi toate skilurile, iar daca vrei reusi sa faci rage ai sanse f mari sa iei agro. pana acum nu am vazut nici un druid sa incerce sa faca dps in urs Quote
Mamut Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ursu' nu e facut ptr dps...n-ai cum sa faci rage...n-ai cum sa dai cu spelluri...n-ai ce sa faci :|feralu' da tare, dar tre sa fii f atent la rotatie, in timp ce la balance e wrath wrath wrath pana ti se activeaza eclipse => starfire starfire starfire pana ti se activeaza eclipse din nou => wrath wrath etc...(desigur cu moonfire si insect swarm pe boss) Quote
Adrianussad Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Cine stie un add-on care sa ma avertizeze at can imi proceduiesc abilitatile....gen eclipse :D...aveam unu dar nu mai stiu cum ii zice...arata can a proceduit si arata cooldownu la debufuri (ferie fire, moonfire....).... Quote
Spiky2013 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Poti folosi:Rogue Power Bars - tre configurat putin ptr druidNeedToKnow - http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/...ed-to-know.aspxForteXorcist http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/...rtexorcist.aspxEu iti recomand NeedToKnow dar ForteXorcist e putin mai heavy dare are alte chestii foarte dragute :) Quote
Adrianussad Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mc mult am bagat ForteXorcist si e foarte tare..:D..din pacate nu am avut timp sa il configurez dar are mult potential...:D...si am vazut ca este pentru toate clasele....l-am bagat si pe mag si e super :D.... Quote
Sparkys Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Si ursu poate sa tankeze....si sincer dansul m-a impresionat :)))...drodu este bun la toate heal/dps/tank la fel si paladinu...dar druidu e cel mai fun :De o placere sa lvl-uiesti un drod :D...si poti fi ce vrei tu...:D...druidu are si range dps :) B) Quote
Adrianussad Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 druidu are si range dps :) B)Am lamurit asta :))..dar din pacate un balance drod nu o sa ajunga sa fie primul la DPS....e mai mult de suport si oricat l-ai stoarce saracu nu ai sa ajungi un hunter, mag sau warlock sau alte clase de pur DPS...Bine parere este personala si imi apartine...dar asta nu inseamna ca Moonkinu nu are ce cauta in raid ci dimpotriva ar fi cel mai bine sa ai unu "castorii" or sa il iubeasca...:D... Quote
HidaN Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Stie cineva daca are rost sa imi fac iteme de pvp pe hunter?Multa lume zice ca hunteru e slab in arena/pvp voi ce parere aveti? Quote
Adrianussad Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Stie cineva daca are rost sa imi fac iteme de pvp pe hunter?Multa lume zice ca hunteru e slab in arena/pvp voi ce parere aveti?Nici un caracter nu e slab in arena atata timp cat iti joci clasa si iti sti skilurile...poti sa ai super gear daca nu sti sa joci...eu am intalnit in arena multi hunteri si ce iti pot spune este ca sunt destul de buni si ce mai pui ca daca ai un pet care da stun sau daze sau....Incearca si nu te mai lua dupa altii daca vezi ca nu te descurci asta e :D.... Quote
WhiteWolf Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Stie cineva daca are rost sa imi fac iteme de pvp pe hunter?Multa lume zice ca hunteru e slab in arena/pvp voi ce parere aveti?Daca esti dispus sa ai 50 de butoane bindate, si sa ai nevoie de toate, poti sa joci. Mai ales ca acuma au pus 100% resilience la pet si au imbunatatit deterrence. Inainte era horror. Quote
jas2jas Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 care pet e bun la pvp?dude, tu vrei sa faci pvp si nu sti ce pet sa iti iei ? parca crabu e cel mai folosit Quote
Sayajin Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 As vrea sa ma mut de pe Magtheridon pe un alt server pentru ca aici crek ally sunt sub 10% ii penibil ...ceva sfaturi? caut ceva sa fie cat de cat egal horde cu ally :beer: Quote