Mew2 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nu vad ce ar putea fi atat de ilegal la download-ul wow de pe pagina oficiala/free trial atata timp cat joci pe oficiale... Quote
sp33d_man Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dap, au aceea oferta de itzi dau 10 zile gratis, si potzi downloada jocul de pe pagina oficiala a wowului, care este www.wow-europe.com/en (si eu inainte credeam ca www.worldofwarcraft.com este oficiala :P dar aceea e cea din US). Nu sunt foarte sigur btw, cand am vrut sa dloadeze un prieten jocul, linkul nu mergea :/, si dupa mine la internetul nostru din romania, 4 giga sai dai jos de pe internet... potzi astepta mult si bine... mai bine buy the game in store, il instalezi in 1 hora maxim.. (5 cds..) si have fun. Quote
Nightbox Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 o sa incerc trial si o sal crackez ca de cumparat nu se discuta Quote
blk Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 o sa incerc trial si o sal crackez bv. esti as.du-te si crackeaza mu si lasa-ne Quote
Axle23 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Am si yo o problema cu jocu'. Cand vreau sa il instalez ma lasa doar 1 cd si la al 2-lea Cd se blocheaza ce sa fac cum sa rezolv problema. ca vreau foarte mult sa joc WoW Quote
mad_eye Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Am si yo o problema cu jocu'. Cand vreau sa il instalez ma lasa doar 1 cd si la al 2-lea Cd se blocheaza ce sa fac cum sa rezolv problema. ca vreau foarte mult sa joc WoWVerififca daca ai cel putin 10gb de harddisk liber chiar daca jocu ocupa doar 6 si verifica dac cd2 nu e cumva zgariat sau ceva. Quote
sp33d_man Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dap, cd'urile pot veni deteriorate din fabricatie... desi si mie mi sa intamplat la fel ca tzie... cand am vrut sa instalez jocul dupa vreo 3 luni de la cumparare (reinstall) si nu imi functziona decat cd1, noroc ca si fratele meu are wow, si am incercat cd'urile lui si am avut noroc :D Quote
Guest adytzu Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Fratior...stiti cumva daca in patchu' de 2.0.1 lvl max e 70? sau e tot 60... intreb pt ca vad ca sau adaugat multe talente... va rog mult sa ma scuzati in caz ca sa mai vb despre asta, dar sincer va zic nu prea am avut timp sa ma uit pe toate paginile... acum downloadez si eu patchu' 2.0.1 si din cate am citit este foarte complex, sa zic asa... si o data cu acest patch intru si in lumea serverlor oficiale :) , ca un sfat jucatorilor de wow, nu mai jucati pe serverele ''emulate'', stiu ca multi au zis asta, si poate ati auzit vorba asta de nenumarate ori :P, dar chiar diferenta este de la cer la pamant, va garantez asta......OFF TOPIC: sper sa nu supar pe nimeni cu acest off topic dar am o mica problema si acesta este primul meu mesaj de il scriu asa ca am sa zic aici : stie careva de ce nu pot sa pun avatar??? adica eu am avut un cont la care am luat ban :), si recunosc ca a fost vina mea, a trecut perioada de ban, dar sincer sa va zic miam uitat parola, si miam facut alt cont...adica acesta :P , si nush de ce nu mai pot sami pun avatar, imi da aceeasi eroare ca atunci cand aveam ban, oare sa aiba legatura cu contul acela???Multumesc pentru tot ... Quote
blk Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 70 o sa fie doar dupa burning crusade. pana atunci levelul maxim e 60 Quote
Guest adytzu Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ma, pe ce server sunteti un guild de romani la hoarda ... ca am inteles ca guild de alianta sunt pe mai multe servere... nici nush ce clasa sa-mi aleg, o sa fiu undead, ori mage ori warlock, ma descurc binisor in ambele clase, mie imi place mult locku, mai ales pe un build de demology destruction, dar acum sau schimbat multe, si am vazut ca majoritatea playeriolor sunt bazati numai pe un singur tip de guild, ex la warlock, ori demology ori destruction ori afflication( asta nu cred ca am sa vad in viata mea un lock full afflication) , dar am vazut la mage, a crescut f mult sanesle de crit pe buildul de ice, si in plus mai are o vraja de summon water elemetal, si buildul de fire este f reusit, dar tot ca pana acum se axeasza cea mai mare parte numai si numai pe dmg, asa ca mas face ori un mage de ice, ori un lock pe full demology(adevaru' e ca putini sunt pe demology, dar daca stii sa joci bine cu petu, sai stii pe fiecare in parte si toate vrajile lor, atunci e altceva , sunt tare curios sa vad ce vraji si abilitati are felguard...) Quote
Vegeta ssj4 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 phai d mine cand ma uit la ce-o sa fie be...but wtf u can do.. ma rog mie-mi plak mai mult be decat draenei la alliance cause they r the MYGHTY ELVES .. oh god i love that dance be girl :Dsi hapropo cand apare? Quote
Hyadum Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Lol invata sa vorbesti romaneste ca sa intelegem si noi ce zici.Pt cei interesati de un clan exclusiv de romani pot sa ma caute pe:Air? - NE druid 51 full feral Nordrassil (Normal)Meldon - NE rogue 42 combat Outland (PVP) Quote
Bavanai Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Caut si eu un clan de romani dispus sa invete un newbie sa joace, pe Executus (PvP)... Am un night elf rogue lvl 12. Quote
sp33d_man Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 nu recomand guildele de romani, din propiile experientze... romanii tot romani raman... lol >.<dar as always : "it's up 2 you". :tiphat: Quote
[Anti-AntiSpam]black Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 nu recomand guildele de romani, din propiile experientze... romanii tot romani raman... lol >.<dar as always : "it's up 2 you". :tiphat:/agreedaca vezi unu` ca tzipa in SW "dati-mi si mie un gold" stati departe de omul ala. de obicei cei care cer moka sunt romani in orice limba ar vorbi. Quote
Guest adytzu Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mah...am o problema, ma poate ajuta cineva??? am instalat jocul ( original ) am bagat patchul 1.12.0 , apoi patchul 1.12.1, merge f bine, adica eu am jucat pana acum numai pe serverele "emulate" ... acu, mam gandit ca tot am autentification key , sa intru si eu pe oficiale, toate bune si frumoase... imi fac cont... imi cere patchul 2.0.1 ... si acum vine problema... cu patchul acesta nu pot intra in joc, imi arata eroarea(sai zic asa) ca si cand ai baga parola gresit ... ( si am intrat pe wow-europe, la manage account si merge perfect, scrie active la el si ca poate fi folosit pt play...)... si asa ca mam gandit sa mai joc umpic pe serverele private... dar imi da aceeasi eroare... si nu pot intra nici pe servere care cer patchul 2.0.1 , deci e de la mine... in joc imi arata ca am 2.0.1, dar nu ma conecteaza la servere, stie careva de ce??? tre sa mai descarc ceva??? apropo patchul lam descarcat si de pe wow-europe si de pe un torent, adica nu cred ca e din patch... PLZZZZ HELP .... multumesc anticipat... am asteptat atat sa intru pe oficiale...si ce sa vad ... :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Stai linistit ca sunt destui si de alte natii care cer bani si obiecte, sau care fac scandal cand nu reusesc sa ia un obiect care le trebuie. Problema cu guildul de romani e alta treaba, mai greu gasesti 40 de romani seriosi (minim) care sa nu aiba impresii ca ei sunt cei mai buni si ca li se cuvine totul, care sa joace impreuna si sa nu se certe la fiecare 10 minute. Nu ca altii ar fi mai buni neaparat dar macar is mult mai multi in joc si au de unde alege.@adytzu : incearca un restart la conexiune (reseteaza modemul daca ai net prin cablu), am avut aceeasi problema, totul ok in decembrie iar cand am revenit acasa in ianuarie nu am mai putut intra (avand in vedere ca am jucat dupa noul patch nu avea de ce sa nu mearga). Quote
Onutz Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 adytzu instaleaza jocu din nou pune pachu care cere serveru original Quote
sp33d_man Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 sp33dy /agree with you in totalitate, totzi romanii au cateva figuri in cap, ca vai de noi.. cine am fii, dar infine, sunt si unii seriosi, care chiar stiu.. adica veteranii, si cam greu gasesti vreu'n roman "veteran" intr-o guilda de romani, intra pe oficiale, pe totzi romanasii "bazatzi" iam vazut in guilde de suedezi, sau olandezi, englezi, etc... am avut si eu un guild de romani, pe oficial.. gandestete ca nu erau in stare sa faca primul boss la ZG fara 4 wipes... si cica mau invitat si pe mine in guilda.. vai de capu lor.. infine... play->learn->keep walking. Cam asa merge chestia.. incepe de mic lvl, intr-o guilda care sa te ajuta, sau cu altzii incepatori, sa ai si tu fun... eu asa am inceput intr-o guilda de spanioli (noroc ca vorbeam cu ei pe spaniola) ca nu stiu o dara de engleza... si eram chiar fericit, intotdeauna aveam grup de 3 persoane pentru q's si imi mergea cat de binisor... pe cealalta parte.. romanii nu te ajuta decat.. /alege din urmatoare optziuni/ : - vrea si el sa faca questul ala - ii iasa ceva la afacerea asta - esti prieten real cu el - crede ca esti fata :) Quote
blk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 guildele NU ar trebui facute dupa nationalitati ci dupa SKILL si level (evident si prieteni) Quote
Guest adytzu Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mda... multam celor care ati incercat sa ma ajutati... dar rezultatul e acelasi ... imi da eroarea aia ca cica nu as fii bagat parola, sau nu am scris contul bine... acum singura solutie bag sistemu' din nou, si imi bag net de la clicknet, de ala de 19 usd, va dati seama ce naspa e cand ai doar o luna de jucat ( o luna fara carduri wow, doar prima luna, aia de o ai gratis :) ) si vezi cum trece timpu' si tu nu poti juca :) ,eee... sper ca maine sa rezolv... ms inca odat' celor care m-ati ajutat... Quote
mmc Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pana la 60 nu ai nevoie de guild, eu am facut lvl fara ajutorul celor din guild, doar cu lfg, lfg, sau solo, poti sa sari peste instante, poti sa faci lvl doar din grind, asa am facut de la 59-60 omorand yeti in winterde la 60 intr-adevar ai nevoie de un guild pt raidurile maricat despre romani.... toate natiile au renagatii lor, eu am fost intr-un guild care la fel lua wipe la snake boss din zg de 4 pana la kill si nu erau romani, erau noobi ce pot sa zic si romanii bazati de care zici tu nu ajuns asa peste noapte, e un joc care cere mult timeplay pt rezultate serioase Quote
Bavanai Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Am ajuns si eu lvl 13 pe night elf rogue-ul meu si sunt curios... Pe ce ar trebui sa-mi consum talent points? Intentionez sa joc cu daggere. Pana acum am bagat un punct in backstab si unul in eviscerate si mai am doua. In ce sa le bag? Quote
sp33d_man Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 eu la rogul meu as pune buildul asta.. daca as folosi daggers ofc..http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...303321010500000 Quote