Mamut Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trebuie sa incepem discutia asta si aici ? :P Nu sunt mai usoare heroicele, doar sunt mai putin enervante.asta ar fi termenu cel mai potrivit...cand o vedeai pe tarfa aia din nexus care se desparte(imi pare rau de termen dar nu mai tin minte numele), ca se desparte cand mai avea 6k hp iti venea sa-ti tai venele...:\la fel si cu anomalus, tot in nexus, cu rifturile alea...uraa buffuiesc shamanii ! si chiar vreau sa ma apuc de unul :>@lich king world first: aia sunt nebuni...nebuni...nebuni...GRAV Quote
Spiky2013 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 eroicele sunt ok acum. Au fost putin adaptate. Imi aduc aminte doar de anub care la % fix din hp dadea burrrow. dadeai in el 2 lovituri si poc burrow. Quote
Stalk3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 eroicele sunt ok acum. Au fost putin adaptate. Imi aduc aminte doar de anub care la % fix din hp dadea burrrow. dadeai in el 2 lovituri si poc burrow.cat am injurat si eu fazele alea... Quote
jas2jas Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 aia nu`s normali ...Toravon e preaaaaaaaaaa usor! 1 shotted :|... mai greu e Koralon ( flame shit ) decat asta.patchu` asta e de .... au nerfuit PREA tare heroicele, shame!lasa-te de wow^_^btw tovaron dead 1st try ( 10 zic , pe 25 n-am incercat )edit : toravon down 1st try pe 25 Quote
Spiky2013 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 toravon 25man 1 shot, nici nu stiam tacticile, si nu a fost uber grup/a fost pug...eu 1st dpser cu 9.6k, apoi 1 feral cu 7.1k... deci nu cine stie ce grup :P Quote
Stef Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.xfire.com/live_video/zechaos/ live stream, imi plac tipi au facut pe la amiaza vreo 20 de wipeuri acuma incearca iarasi. Quote
yazid Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 mama ce loot la arthas :o abia astept sa`l incalec si eu Quote
Stalk3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 stie cineva niste addons folositoare la DeathKnight ? Pentru leveling mostly Quote
Spiky2013 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 mama ce loot la arthas :o abia astept sa`l incalec si eu"ce loot de kkt". arata la fel ca in 10man normal mode. WoW!!!BTW, legat de stealth-buff-ul de la saurfang. Cel mai mare kkt ever de cand joc eu WoW. Au vrut oamenii sa faca o smecherie... Sa zicem ca deh, nu au anuntat-o, desi unii se duc in 3 healeri acolo iar acum aveai nevoie de 6... dar sa mai fie si facut asa asa hal... pffss. Quote
morTy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hmm cam cat credeti ca valoreaza un cont cu: hunter 80http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...;cn=Mortyhunter druid 80http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&cn=Kathis dk 80http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;cn=Twinkishytoti 3 au epic flying, toti 3 sunt in primul guild de pe server momentan + vreo 37k gold in total pe cont si platit pana in aprilie + cd'urile cu jocul , vreau sa ma las neaparat si sa scap de joc :) Quote
Stalk3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 eu iti dau 100 ron pe cont daca vrei :)) , stiu ca merita mai mult dar eu nu as da mai mult pe un cont la un joc, deci daca nu-ti ofera nimeni mai mult si nu reusesti sa il dai si te decizi sa mi-l dai .. ma gasesti oricand pe aici :-))ps: pot sa intreb de ce il vinzi ? Quote
Potyike Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nu le am la preturi, dar eu zic ca lejer peste 1000 de RON Quote
morTy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 pur si simplu nu mai am timp asa mult ca inainte :) , ms Potyike Quote
Stalk3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 la ce iteme ai pe caractere .. ai avut timp nu gluma :)Iti spun sincer eu ma joc 2-3 ore seara dupa ce vine de la serviciu, dar nu in fiecare seara .. , poate maxim de 2-3 ori pe saptamana numai .. in rest ba sunt cu prietena ba cu alte treburi prin oras.Deci sa inteleg ca in ritmul asta , voi ajunge la gear-ul tau pe cand apare si Cataclysm :) Quote
Spiky2013 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 3 ore, 3 zile pe saptamana = progress raiding fain. Quote
Stalk3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Da, dar problema mea e ca nu am gear bun pentru progres, nici guild .. iar cu pug .. mai bine tac :) Quote
Spiky2013 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Da, dar problema mea e ca nu am gear bun pentru progres, nici guild .. iar cu pug .. mai bine tac :)Pai... doar nu te bagi intr-un top guild din prima :P iar daca iei gearul de pe embleme & shit, and faci in fiecare zi macar 1 random hc, strangi gear acceptabil ptr puguri. Quote
Guest erifeek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 In Romania nu o sa iei mai mult de 1300 de RON pe el . Incearca sa faci topid pe CG . Quote
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/2788/34884327.jpgany help ? n-am mai avut niciodata problema asta, am cd original, tot ce se poate, acelasi comp, dar nu merge sa instalez :| Quote
Stalk3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 esti pe contul de administrare ? Ai acces la toate minunile cu contul actual (contul de la windows) Quote
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 da, sunt pe admin, e singurul user ... a 4-a oara incerc sa il instalez, am cautat pe forumu de la ei, am gasit ceva rezolvari, dar vad ca nu prea merg .. acum incerc sa-l instalez direct pe D .. nu mai ma bag la jocuriedit: am reusit. Quote
Sayajin Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/2788/34884327.jpgany help ? n-am mai avut niciodata problema asta, am cd original, tot ce se poate, acelasi comp, dar nu merge sa instalez am avut si eu problema asta...am reinstalat windows si a mers :-? am incercat o gramada de metode de pe net cu adimistrator toate astea :-? dar pana nu am bagat windows nu mi`a mers :beer: Quote
Potyike Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 am avut si eu problema asta...am reinstalat windows si a mers :-? am incercat o gramada de metode de pe net cu adimistrator toate astea :-? dar pana nu am bagat windows nu mi`a mers :beer:el tocmai a dat edit ca a rezolvat problema. Quote
Sparkys Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 vai tata in ce hal au putut da nerf la rogue!!! si e si singura clasa cu care imi place sa joc ... acuma .. :(( Quote