Mamut Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 meine rogue arata asa http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;cn=Sylarianp.s: oare de ce toata lumea isi face rogue ? o_Op.s2: asta a fost primu meu char !LE:@stalker: la 26 faci cheap shot(stunu) o sa te folosesti de ala + ca daca esti combat nu e nevoie neaparata sa incepi din stealthLE2: stiu ca specu meu e CRAP, nu pot sa sufar combatu', e cam lame...spam sinister strike si rupture/slice and dice... Quote
Stalk3r Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ok, am inteles , dar cu sword in main hand ce rotatie voi putea folosii ? Ca si ambush si backstab au nevoie de dagger in main hand Quote
Spiky2013 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ok, am inteles , dar cu sword in main hand ce rotatie voi putea folosii ? Ca si ambush si backstab au nevoie de dagger in main handcheap shot ss ss ss kidney shot ss ss ss evis Quote
Stalk3r Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mersi, cand ajung acasa o sa incerc sa vad, doar ca la levelul meu nu am cheap shot si kidney shot Quote
mmc Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 La levelul tau nu ai nevoie de rotatii, just hit the mob as hard as you can :P Quote
Stalk3r Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Very true .. ,apropo .. sunt putin in urma cu ultimele chestii din ultimul patch, tot vad lumea ca cere 4.5-5k GS etc .. , ce vrea sa fie GS ?Eventual stiti un site unde pot vedea toate prescurtarile astea ce vor sa insemne ? Quote
Spiky2013 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 e un addon pe curse.com care inspecteaza un caracter si iti zice ce gearscore are (nu stiu pe ce se bazeaza). IMO e de kkt; atat timp cat nu evalueaza si skill-ul e degeaba + ca si inainte te puteai uita la gearul cuiva sa vezi daca e ok sau nu.Eu am aproape 5.7k gs. mi-a zis cineva :DSa nu mai zic de:"inv m 2 guild, 4.5k gs. exp"wtf?! /ignore Quote
Stalk3r Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ok, now im confused .. astia o iau razna , prima oara cu achivments, acu vin cu gear score 8-\ omg Quote
Mamut Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pai achivs sunt deja outdated...ar fi tare sa zica unu LFM ICC10 whisp epic...:|itemele au devenit mult prea bune sa fie comparate cu epic, si d-aia se folosesc de gear score...not that hard Quote
Stalk3r Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a nu, eu ma refer achivment pentru diferite instante\raiduriPS: Are rost sa-mi dau respec la paladin si sa-l fac pe Protection ? Al doilea spec fiind pe holy. Am adunat jumate din tanking gear cu itme peste ilvl 219 si ma gandeam sa las balta retribution-ul Quote
morTy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 depinde ce iti place mai mult, ca tank ai mai multe sanse de a gasi un grup decat un dps, plus ca iei que in randoms foarte repede/instant si dupa parerea mea gearul de tank se obtine cel mai usor Quote
Stalk3r Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pai da, de aia vreau, da de ce zici nu Lasher ? Quote
Spiky2013 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zici tu ca gearul de tank se obtine mai usor? Asta daca poti sa ai 90%+ attendance intr-o guilda de raiding, ca altfel nu te ia nicio guilda serioasa de raiding ca tank.Daca e doar ptr random hcs poti sa tii prot ca 2nd spec. Quote
Lasher_ro Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pt heroics probabil ca e ok ( desi daca esti healer putin probabil sa ai probleme cu queue. ). In raids nu e ok, e mult mai probabil sa ai nevoie de un healer sau de un tank sa dps decat de un healer sa tank sau invers. Quote
Spiky2013 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 + ca healingul si tankingul sunt ambele pozitii super importante si in principiu in raiduri serioase nu tii oameni pe offspec pe ele. Quote
Stalk3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Am intelesPS: am vazut ca apare un nou patch saptamana asta parca , 3.3.2 , are cineva patch notes ? De la birou nu am acces peste tot si as fii curios ce se schimba Quote
Guest adi.chere Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Eu am fost dk tank,si este foarte greu,mie asa mi se parea. Intr-un fel e logic ca tancii sa isi faca cel mai repede gearu pentru ca este 1 in grup de 5,2 la 10 si 2-3 la 25,pe cand dps 8-12 pe grup de 25. Am trecut de la tanking la dps,si ca plate dps faci un gear decent din Toc hc si normal(instanta). Mai departe e destul de greu as gasesti un guild in care sa devi MT,fiecare isi au tancii lor si daca nu ai hp destul nici nu te baga in seama. Incearca sa gasesti o guilda in care sa fi OT(off-tank,other-tank) si sa iei lootu ce il lasa celalalt. Si apoi ii iei si locu :D . Bafta,daca aveti nevoie de ajutor pt un dk dps scrieti Quote
Spiky2013 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Am intelesPS: am vazut ca apare un nou patch saptamana asta parca , 3.3.2 , are cineva patch notes ? De la birou nu am acces peste tot si as fii curios ce se schimbaba nush detaliile...la rougi nu se umbla ( :D ), dar incepe noul sezon de arena cred :P Se baga Toravon in voa Quote
Stef Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.mmo-champion.com/ US First Lich King-10 Kill by Blood Legion Quote
Stalk3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 felicitari lor :), nici nu stiam ca se poate yet ^^ Quote
Potyike Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 True. Nici eu nu stiam ca se poate deja. Quote
ChoWdeR Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.mmo-champion.com/ US First Lich King-10 Kill by Blood Legionaia nu`s normali ...Toravon e preaaaaaaaaaa usor! 1 shotted :|... mai greu e Koralon ( flame shit ) decat asta.patchu` asta e de .... au nerfuit PREA tare heroicele, shame! Quote
Lasher_ro Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trebuie sa incepem discutia asta si aici ? :P Nu sunt mai usoare heroicele, doar sunt mai putin enervante. Quote
cavaleru_luminii Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 puteti sa mi spuneti si mie cum fac cu account merge ? ca nu imi ia parola ... si nu pot juca...X( Quote