Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Very true .. ,apropo .. sunt putin in urma cu ultimele chestii din ultimul patch, tot vad lumea ca cere 4.5-5k GS etc .. , ce vrea sa fie GS ?

Eventual stiti un site unde pot vedea toate prescurtarile astea ce vor sa insemne ?

Posted

e un addon pe curse.com care inspecteaza un caracter si iti zice ce gearscore are (nu stiu pe ce se bazeaza). IMO e de kkt; atat timp cat nu evalueaza si skill-ul e degeaba + ca si inainte te puteai uita la gearul cuiva sa vezi daca e ok sau nu.

Eu am aproape 5.7k gs. mi-a zis cineva :D

Sa nu mai zic de:

"inv m 2 guild, 4.5k gs. exp"

wtf?! /ignore

Posted

pai achivs sunt deja outdated...ar fi tare sa zica unu LFM ICC10 whisp epic...:|

itemele au devenit mult prea bune sa fie comparate cu epic, si d-aia se folosesc de gear score...not that hard

Posted

a nu, eu ma refer achivment pentru diferite instante\raiduri

PS: Are rost sa-mi dau respec la paladin si sa-l fac pe Protection ? Al doilea spec fiind pe holy. Am adunat jumate din tanking gear cu itme peste ilvl 219 si ma gandeam sa las balta retribution-ul

Posted

depinde ce iti place mai mult, ca tank ai mai multe sanse de a gasi un grup decat un dps, plus ca iei que in randoms foarte repede/instant si dupa parerea mea gearul de tank se obtine cel mai usor

Posted

zici tu ca gearul de tank se obtine mai usor? Asta daca poti sa ai 90%+ attendance intr-o guilda de raiding, ca altfel nu te ia nicio guilda serioasa de raiding ca tank.

Daca e doar ptr random hcs poti sa tii prot ca 2nd spec.

Posted

Pt heroics probabil ca e ok ( desi daca esti healer putin probabil sa ai probleme cu queue. ). In raids nu e ok, e mult mai probabil sa ai nevoie de un healer sau de un tank sa dps decat de un healer sa tank sau invers.

Guest adi.chere
Posted

Eu am fost dk tank,si este foarte greu,mie asa mi se parea. Intr-un fel e logic ca tancii sa isi faca cel mai repede gearu pentru ca este 1 in grup de 5,2 la 10 si 2-3 la 25,pe cand dps 8-12 pe grup de 25. Am trecut de la tanking la dps,si ca plate dps faci un gear decent din Toc hc si normal(instanta). Mai departe e destul de greu as gasesti un guild in care sa devi MT,fiecare isi au tancii lor si daca nu ai hp destul nici nu te baga in seama. Incearca sa gasesti o guilda in care sa fi OT(off-tank,other-tank) si sa iei lootu ce il lasa celalalt. Si apoi ii iei si locu :D . Bafta,daca aveti nevoie de ajutor pt un dk dps scrieti

Posted

Am inteles

PS: am vazut ca apare un nou patch saptamana asta parca , 3.3.2 , are cineva patch notes ? De la birou nu am acces peste tot si as fii curios ce se schimba

ba nush detaliile...la rougi nu se umbla ( :D ), dar incepe noul sezon de arena cred :P Se baga Toravon in voa