Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

am si eu un mic rogue de lvl 60, si mi-am amintit vremurile alea nasoale cand il cresteam...si cum as dori sa scap de aceasta belea, as vrea sa stiu care e cel mai rentabil spec de lvling

eu sunt cutitar(mutilate)...si daca vin 2 mobi...dai cu vanish sau evasion...:|

Posted

am si eu un mic rogue de lvl 60, si mi-am amintit vremurile alea nasoale cand il cresteam...si cum as dori sa scap de aceasta belea, as vrea sa stiu care e cel mai rentabil spec de lvling

eu sunt cutitar(mutilate)...si daca vin 2 mobi...dai cu vanish sau evasion...:|

Combat e spec-ul ptr lvling la rogue.

Guest bobo1990
Posted

D`au cont de WOW pret 400 RON 2 caracter EPICE inteme din ICC 25 contact me 0749/058/185

Posted

In afara cazului in care nu ai banii, nu vad ce rost are sa te duci de 3 ori la magazin / sa platesti taxa de transport de 3 ori.

e drept si asta, dar eu unul asa am facut.. , e mai economic sa iti iei pe rand, de la level 1 la 59 e ceva timp, iar banii care ii dai pe TBC ii poti folosii in alte scopuri. Depinde si de unde iti iei jocul .. normal, eu am un hypermarket chiar langa mine

Guest DrAQ.n01
Posted

bun deci as vrea sa fac un server de WoW private Server 2.4.3 instant 70 TBC + MALL !!! de preferinta Ascent despre emulator vb pe mess !

Deci caut un host cat de cat minim 2-4GB RAM !! daca hostu nu poate tine nonstop nu e problema o sa fie dela ora 9 dimineata pana la vreo 12- 1 -2 noaptea ! .. vom vedea in functie de rezultate

sunt un foarte bun GM tocmai ca am nevoie doar de Host .... care sa stie si el cate ceva.. in rest... genurile Custom : climb event ... pvp event ... probleme cu playerii le lipsesc speluri ... + alte probleme (am eu grija de tot)!!!!!

ADD LA ID !!!!!!!!! draq_chaos

Aman2 vom fi GM RANK AZ..ca sa nu se inteleaga altceva ca eu sa fiu Adminu principal si hostu nu..

Posted

am si eu un cont de BC druid de 70 park :) daca e interesat cineva ... nu vreau decat banii pe joc gg_zarza@yahoo.com ptr detalii aloha

100 de ron si lam dat :D pachetu contine 2 dvduri + 2 carti :P

Posted

bun deci as vrea sa fac un server de WoW private Server 2.4.3 instant 70 TBC + MALL !!! de preferinta Ascent despre emulator vb pe mess !

Deci caut un host cat de cat minim 2-4GB RAM !! daca hostu nu poate tine nonstop nu e problema o sa fie dela ora 9 dimineata pana la vreo 12- 1 -2 noaptea ! .. vom vedea in functie de rezultate

sunt un foarte bun GM tocmai ca am nevoie doar de Host .... care sa stie si el cate ceva.. in rest... genurile Custom : climb event ... pvp event ... probleme cu playerii le lipsesc speluri ... + alte probleme (am eu grija de tot)!!!!!

ADD LA ID !!!!!!!!! draq_chaos

Aman2 vom fi GM RANK AZ..ca sa nu se inteleaga altceva ca eu sa fiu Adminu principal si hostu nu..

Imagine IPB

Posted

multam fain celor care mi-au zis " CHANGE TO COMBAT NAB !"

alta viata...blade fury + killing spree = omgwtfpwnd

cam asta e scopul pe rogue, sa treci ca prin unt prin mobi.

Guest erifeek
Posted

hm voi puteti sa intrati in instante ? Pe sylvanas se blocheaza char-ul si iti da disconnect, iar cand intrii .. same shit

No problems for me , chiar am facut ceva instante pe la ora aia cand ai postat . Maybe ur realm is fckd up^ ;d

Posted

s-a rezolvat intre timp :)

E misto acum sa-ti cresti un char de la zero, daca ai iteme BoA (cel putin care iti da experience +10%) , merge repede multumita Dungeon Finder-ului , am facut 2 lvls in 1 ora si ceva

Posted

Este posibil ca daca prietenul meu a lootat din VoA25 niste pants furios de druid (el e rogue ) si a trecut timpu' de trade sa ii recuperez ?cu un ticket la gm ? eu trebuia defapt sa ii am ;))

Posted

Este posibil ca daca prietenul meu a lootat din VoA25 niste pants furios de druid (el e rogue ) si a trecut timpu' de trade sa ii recuperez ?cu un ticket la gm ? eu trebuia defapt sa ii am ;))

inainte sa fie introdus timpu de trade,mergea doar daca faceau ticket la gm atat persoana cu itemu cat si persoana care ar fi trebuit sa aibe itemu.Acuma cu trade time nu stiu daca mai merge.