Mamut Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Mage pe arcane + frost / Warlock pe destruction / Paladin pe retribution ... etc. :Pmagu nu poti sa zici ca e high hp...anyway cel mai bun char e ala pe care vrei tu sa-l joci...adica daca tie iti plac casterii go for casters...nu te face melee daca nu-ti place...:| Quote
Stalk3r Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salut, ma ajuta cineva si pe mine cu un dps rotation pentru retribution paladin? Am tot cautat pe net dar m-au bagat astia in ceata rau de tot cu macro-ul lor Quote
Mamut Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salut, ma ajuta cineva si pe mine cu un dps rotation pentru retribution paladin? Am tot cautat pe net dar m-au bagat astia in ceata rau de tot cu macro-ul lorJudge of Widom -> DS -> CS -> consecration -> exorcism...not that hard...poti sa inlocuiesti CS cu DS daca vrei...anyway,consecration tre sa fie mereu pe jos :) Quote
Spiky2013 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salut, ma ajuta cineva si pe mine cu un dps rotation pentru retribution paladin? Am tot cautat pe net dar m-au bagat astia in ceata rau de tot cu macro-ul lorhttp://wow.curse.com/downloads/wow-addons/...ils/clcret.aspx rotatie de palac. addon. iti arata urmatoarele 2 miscari..le aproximeaza in functie de diferite chestii. Quote
Stalk3r Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 chiar instalasem si eu unul de pe wowmatrix , am scos 2.7k dps in 261 secunde la un training dummy, doar cu blessing of might , retri aura si seal of corruption.Asta e .. relativ ok ? Avand in vedere itemele astea :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;cn=Earthtalon Quote
jas2jas Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salut, ma ajuta cineva si pe mine cu un dps rotation pentru retribution paladin? Am tot cautat pe net dar m-au bagat astia in ceata rau de tot cu macro-ul lorCS-JoL-Exorcism-DS , si ti mereu consecration jos , daca ti se termina 2 cooldownuri in acelasi timp dai prioritate la cs , exo , jol si restu .. :D Quote
Spiky2013 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 l-ai testat inainte ?1 retri paladin care face filmuletele de pe tankspot il foloseste :) acolo l-am vazut prima oara.Mi se pare ok DPS-ul care l-ai scos pe dummy. Ah, si mai bine ignori socket bonus-ul decat sa pui gem-uri cu stamina :) Daca are socket blue, tranteste pe el un +20 str.http://www.retpaladin.com/ Quote
m4R10 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Salut la toti ! Ma chinui de 2 zile sa imi fac un cont si nu reusesc, chestia cu battle.net si wow association si chestiile astea, nu reusesc sa le fac. Acolo unde trebuie sa il asociez zice ca nu e bun acc si chesti de genul. Poate ma puteti ajuta.Mersi Quote
Mamut Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 chiar instalasem si eu unul de pe wowmatrix , am scos 2.7k dps in 261 secunde la un training dummy, doar cu blessing of might , retri aura si seal of corruption.Asta e .. relativ ok ? Avand in vedere itemele astea :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;cn=Earthtalonscapa de maciuca si trinketele alea si o sa scoti mai mult dps :)my advice: baga-te tank, farmeaza random hc pana iti sar capacele si dupa iti iei iteme cu emblem of triumph :) Quote
Dragos Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 scapa de maciuca si trinketele alea si o sa scoti mai mult dps :)my advice: baga-te tank, farmeaza random hc pana iti sar capacele si dupa iti iei iteme cu emblem of triumph :)dureaza pana reuseste sa faca full furious/relentless :) 75+75+50+50+50@si cu emblem of conquest isi poate lua niste iteme bune :D pana ajunge la set :) Quote
Shuriken Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Greetings!When we carry out a routine check when the account, we have evidence to show that your account has been involved in the disputed transactions.So we have to inform you visit our website(http://www.wow-accountsecurity.com) fill out some information to facilitate our investigation.If you can not tie in with our soon we will have to temporarily lock your account.Sincerely,Blizzard, Inc.Copyright @ 2010 Blizzard, Inc. All rights reserved.asta e noua metoda de a fura accounturi oare:P? Quote
Stalk3r Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 am inceput sa schimb pe ele ,dar prima oara am schimbat un inel, un neck si wrist Quote
Legacy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 am primit si eu mailuri de la : noreply@blizzard.com wowaccountadminca au avut loc modificari in cont bla bla. e scam ?daca va zice sa intrati pe worldofwarcraft.com , sigur e scam , ptr ca maj joaca pe eu Quote
Potyike Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dureaza pana reuseste sa faca full furious/relentless :) 75+75+50+50+50@si cu emblem of conquest isi poate lua niste iteme bune :D pana ajunge la set :)cu triumph isi poate luat T9 ceea ce zic ca e veritabil :) Quote
Excesiv* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 salutare,as avea o intrabare,miam cumparat toate 3 jocuri ,instalat frumos ,cont platit,intrebarea ce server imi puteti recomanda?eu pt inceput mas orienta la un server unde sunt mai multi romani...daca stiti vreun srv hellp pls :tiphat: Quote
Shuriken Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 salutare,as avea o intrabare,miam cumparat toate 3 jocuri ,instalat frumos ,cont platit,intrebarea ce server imi puteti recomanda?eu pt inceput mas orienta la un server unde sunt mai multi romani...daca stiti vreun srv hellp pls :tiphat:evitai pe romani.... Quote
Stalk3r Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 evitai pe romani....mi-e rusine sa zic, dar are dreptate :) . Eu sunt pe sylvanas si e full de romani la hoarda cel putin, daca vii acolo te pot ajuta cu una cu doua just don't spamm me :) . Dar nu ti-as recomanda .. e un pic prea enervant cateodata atitudinea unora .. Quote
Spiky2013 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Eu joc cu f multi romani, iar 80% din ei sunt super ok :). Quote
Mamut Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cu triumph isi poate luat T9 ceea ce zic ca e veritabil :)exact.eu la t9 m-am referit, si sincer sa fiu merge destul de repede avand in vedere ca esti tank(queue extrem de instant) + ca mai iei 2 embleme pe de-a moaca ca e random si nu stii la ce te astepti :)+ daca ai gear, poti sa mergi voa10/25 toc10/25 si faci si de acolo embleme :) Quote
jas2jas Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Eu sunt in guilda de romani , peste 60-70 de insi peste 100 caractere , icc 10 in 4 grupe :P sunt cei mai de treaba :P Quote
Alvin Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Si eu am char pe Emeriss si va spun ca am fost in niste guilde de romani dar au fost aiurea, se injurau prea mult.P.S:Ajutati un Wow player pls:P http://www.xfire.com/video/1ee0af/ vote cool. Quote
Stalk3r Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 woh cu noul addon pt rotation in ultimele instante facute acu seara am fost primul, for the 1st time :)), nice! Quote