Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

muti e cel mai tare..

That's what I said ... doar ca diferente nu e foarte mare. E mai mare decat in 3.2 cand era vreo 5%, dar nu e destul de mare cat sa fie busit combat.

Mi-am pus toti rougii din guild sa dea respec pe muti si crede-ma niciunul nu a regretat. :P

Dar restul din raid nu au regretat-o ? Sau aveti vreun arms warrior ratacit ?

Doar din crit rating pe gear ajungi la 700+ crit rating (ajungi la cap)

Ce gear ? Eu in 232-245 , fully buffed, mai am lejer vreo 10 % pana la cap.

Posted

in 3.2 era 5%+ dar invers. pentru combat; acum e 10%+ pentru muti. deci diferenta de 15%. eu zic ca merita.

Poate tu, daca verifici linkurile alea, ai sa vezi ca Goldbadger are 48% totally UB. Cu un feral are 53%. Crezi ca la 48% crit se mai merita sa pui gemuri pe agi?

N-am inteles a 2-a intrebare. Te referi la raid buff-uri sau la ce? Din cate stiu, arms warriorul are doar shout-uri si atat ca raid buff. Te referi la bleed effect? Orice warr poate sa puna bleed effect sau orice feral, mai ales daca e tank.

Quote from EJ:

Q: Which stats are good for Mutilate?

A: AP and Haste are the money stats; these are what you want to be stacking. Making the spell hit cap and the expertise cap are also highly advisable. At high gear levels, it is common to run into crit cap issues - sometimes quite severely. Hence, it is very common to need a lot of hit both on gear and in sockets to mitigate this problem; it also makes crit (and to a lesser extent, agi) somewhat less desirable as a stat (as it means you need to socket more hit to cover it). None of the usual rogue stats are truly awful for Mutilate, but ArPen is the weakest.

Q: Okay, which of those specs does the most damage?

A: For sustained DPS, Mutilate, by 5-10%. However, for interrupted fights and fights with target switching, Combat will be competitive if not superior. At this point both specs are pretty much viable.

Despre crit cap:

Q: What's this crit cap thing you keep talking about?

A: Based on your current miss and dodged rates, there is a limit on how much your white attacks can theoretically crit. With the low amount of hit on 3.3 pieces, it turns out that this become an issue for us - particularly if you're using a trinket that gives a boost to your crit rate (Death's Verdict/Choice, Dark Matter, Darkmoon Card). The exact mechanics are complicated, but, as a general rule, if you're crit capped, the solution is to try to trade out crit and agility for hit on gear. I highly recommend consulting a spreadsheet in this case - there really *isn't* an easy way to tell whether this is an issue for you or not just by looking.

Bla bla bla. Crede-ma ca inainte sa respec-uiesc m-am gandit si analizat bine. Nu stiu cum poti sa te contrazici fara niciun argument.

@LE:

Ai iteme de ilvl226 mai degraba. Si esti pe rotatie cu rupture de 4xt8.5 . Esti cu 2 BiS-uri in urma: ruptureless combat in totc si acum mutilate.

Posted

Poate tu, daca verifici linkurile alea

Dupa cum am zis, cand am incercat linkul, nu a mers. Zicea character unavailable.

N-am inteles a 2-a intrebare.

Ma refer la Savage Combat/Blood Frenzy

Ai iteme de ilvl226 mai degraba.

Am NISTE iteme de 226, off the top of my head, media este pe la 232.

Si esti pe rotatie cu rupture de 4xt8.5.

Best option pt mine ATM, cel putin pe combat.

Nu stiu cum poti sa te contrazici fara niciun argument.

Cu ce anume ma contrazic ?

Posted

iti recomand sa iei trinketul pe embleme de frost (hekumi war totem = 340Ap all time + 100+ haste). De bracers nu stiu daca-s un upgrade asa de mare, dar daca ai g e ok.

PS: eu nu as fi luat mark of supremacy ala niciodata :P . Si ce daca e on use? iti da 128 hit si ajungi la ~550 :/

Si esti exp undercapped. ai nevoie de 26. Nu stiu daca e dezastru f mare.. si eu am scazut pe la 19 dar chiar nu am avut probleme.

Cat despre agi, crede-ma ca este mult mai bine AP pentru muti. Ar fi ok sa incepi sa pui gem-uri de ap pe chestiile pe care nu planuiesti sa le schimbi f repede.

Posted

Frate, e usor, Mutilate se baseaza pe poison damage Instant si Deadly respectiv, iar acel damage se scaleaza prin AP, cu cat mai mult AP ai, cu atat damage-ul e mai mare.

Posted

Buna :).Am achizitionat si eu de curand wow,toate versiunile,si mi-am facut cont pe server private.Am un Blood Elf-Rogue lv 37...armele le am din magazinul dp site...in total +50 agility si +23 Stamina...atacul intre 170-250 fiecare.Ma intrebam daca ati putea sa imi dai niste sfaturi pt Rogue,ca eu sunt incepatoare,si nu stiu prea multa..Multumesc in avans :)

Posted

multi multi frustrati pe lm asta din ce in ce mai multi :( .. steff tu marite zeu in wow ... nu te-a obligat nimeni sa imi raspunzi e un forum si pot posta ce vreau atata timp cat are legatura cu topic-ul ..... eu talentele stiu sa le pun dar vroiam ceva nou sa incerc .... fiindca pe net am tot gasit numai porcarii .... nu te gandi ca persoanele care joaca pe serv private nustiu sa joace wow fiindca si eu am jucat pe blizz si m-am lasat dupa fiindca tot mai bine e pe un serv privat blizz like unde e plin de romani .... in fine imi pare rau ca m-am bagat in topic-ul vostru de blizari bft cum sunt in CS suferinte se pare ca asa e si la wow numai ca astia ca stef sufera fara sa te cunoasca e un specimen mai special ..

Posted

Deadly poti cumpara pe emblem of conquest, honor dar si h/ap

embleme si ap din dalaran honor cred ca din ogg/sw

PS:FeNo ti-am raspuns asa deoarece in 3.1.3 paladinul retri e super faceroll, sa mai ceri si spec pentru ... este culmea ipocriziei (asa cred eu)

Posted

eu zic ca nu mai merita sa iei deadly cu honor...te bagi tank, dai que la random dungeon si iti apare in max 5 secunde...faci un farm masiv de hc, si iei furioase cu 50 si 75 de embleme.

cu honoru iti iei accesorii(neck, ring, wrist etc) sau sockete pe care le iei cu 10k honor...

Posted

erm :D mai am sa-mi cumpar sapca de la Deadly Gladiator set :P o pot lua doa rpe Honour Points?:) si de unde ?:D

Ps am 50 k Honour sper sa ajunga

nu iti mai lua nimica honoru nu se reseteaza odata cu noul sezon asteapta inca 1-2 saptamani farmeaza honor si medalii si apoi probabil iti poti lua setu de furious doar cu honor.

Posted

Buna :).Am achizitionat si eu de curand wow,toate versiunile,si mi-am facut cont pe server private.Am un Blood Elf-Rogue lv 37...armele le am din magazinul dp site...in total +50 agility si +23 Stamina...atacul intre 170-250 fiecare.Ma intrebam daca ati putea sa imi dai niste sfaturi pt Rogue,ca eu sunt incepatoare,si nu stiu prea multa..Multumesc in avans :)

macar nu mintii ca le-ai cumparat, te rog :)

multi multi frustrati pe lm asta din ce in ce mai multi :( .. steff tu marite zeu in wow ... nu te-a obligat nimeni sa imi raspunzi e un forum si pot posta ce vreau atata timp cat are legatura cu topic-ul ..... eu talentele stiu sa le pun dar vroiam ceva nou sa incerc .... fiindca pe net am tot gasit numai porcarii .... nu te gandi ca persoanele care joaca pe serv private nustiu sa joace wow fiindca si eu am jucat pe blizz si m-am lasat dupa fiindca tot mai bine e pe un serv privat blizz like unde e plin de romani .... in fine imi pare rau ca m-am bagat in topic-ul vostru de blizari bft cum sunt in CS suferinte se pare ca asa e si la wow numai ca astia ca stef sufera fara sa te cunoasca e un specimen mai special ..

si tu, mare Badr Hari, atata nu ai stiut ca aici nu se vorbeste de servere private SI NIMIC CE TINE DE ELE ? impuscati`l careva.

Posted

macar nu mintii ca le-ai cumparat, te rog :)

si tu, mare Badr Hari, atata nu ai stiut ca aici nu se vorbeste de servere private SI NIMIC CE TINE DE ELE ? impuscati`l careva.

Tu nu esti ala care joaca pe contul lui taicasu? =)

Inca nu au bagat ultimul boss din voa? Lame!

Posted

@ChoWdeR:Nu am spus ca l-am cumparat nici o clipa :)).L-am achizitionat adica am facut rost de el.NU am vreo 6,poate chiar mai multe milioane :).Oricum,eu doream niste sfaturi pt rogue...daca nu doresti sa imi raspunzi,nu trebuie...Oricum,faci ce vrei...Nu cred ca am loc pe topicul asta,daca nu primesc nitel ajutor...Sper sa no luati neaparat ca pe ceva personal,dar fiti mai politicosi cu incepatorii,de fapt cu toti...