Injured Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hai salut ,Vreau si eu cateva sfaturi pentru resto shaman ( PvP ) pentru arena.Nu joc pe oficial, joc pe unu server decent PvP .. de fun. Thx. Quote
jas2jas Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hai salut ,Vreau si eu cateva sfaturi pentru resto shaman ( PvP ) pentru arena.Nu joc pe oficial, joc pe unu server decent PvP .. de fun. Thx.mult haste :D Quote
mmc Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nu ai nevoie de haste in pvp ca shaman, avand in vedere ca folosesti doar Riptide si LHW. Spell power si Resilience.Sfaturi nu prea sunt pentru serverele neoficiale considerand ca sunt buguite mai nimic nefunctionand asa cum ar trebui. Quote
Guest hyppa'reneGade Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 @mmc, cand se dau alea 7 zile ? =)S-au dat (sau cred ca in 25) . Not sure 'bout that . Quote
Lasher_ro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Te duci la Account management , si sub Account Status : Frozen ar trebui sa ai un buton care zice Claim 7 days of free play time ( sau ceva de genul ) Quote
cretean Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Da si tu un click aici ca sa ma ajuti sa castig un Dell Intel Atom N270: http://e-castig.com/index.php?r=EaNc Quote
Life Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 well, eu nu am primit alea 7 zile ... poate deaia ca n-am intrat din : 19 February 08 22:28 CET ? Quote
TwentyTwo Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Un warlock skillat sa imi spuna si mie ce spec merge acum pe blizz pentru 2v2 . Destro ori Afl ? Quote
ady rider Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Salut..niste prieteni au server de wow..vreau sh eu sa ma bag dar nush de unde sa iau un torrent k sal down..ce miau dat ei nu am seederi...ma poate ajuta si pe mn cnva? va rog:d Quote
Guest Axo Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 cumparati jocul si jucati pe oficial, o sa aveti mai multe satisfactii Quote
Deadman007 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Azi am primit mail de la blizzard cica, nush sigur daca e de la ei...cu titlul "Worldofwarcraft-Account Seaech"From:"donotreply@blizzard.com" <donotreply@blizzard.com>Cu urmatorul text:"Greetings!It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account(s).As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.If this proves to be true, your account can and will be disabled.It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:Use the following template below to verify your account and information via email.* First and Surname* Date of birth* Address* Zip code* Phone number* Country* Account e-mail* Account name* Account password* Secret Question and AnswerIf you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.Regards,Account Administration TeamBlizzard Entertainment"Deci in adresa de mail scrie "do not reply" iar in continut scrie sa raspund la acel mail cu datele cerute. Nu as vrea sa trimit datele la vre-un impostor...stiti voi vreun mail care sigur ii de la blizz?Multumesc anticipat pentru ajutorLE: am gasit ceva despre asta pe Blizzard supportDeci e un fake e-mail acela...nu?LLE: Dap, fake as hell "@mail-blizzard.com", cand dau reply...apare acolo To:.....@mail-blizzard.com Quote
Lasher_ro Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Iti cere parola = fake. Pe viitor, e mai simplu sa verifici asa :P Quote
Deadman007 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Mai demult stiam...dar noah...e omeneste sa uitam :crazy: Quote
Potyike Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 SCAAAAM!! :)Ieri am obosit la "bone collection from ICC" (Marrowgar). Dupa al 2 lea Wipe, l-am dus la vreo 50k HP, cand a murit si al 3 lea healer, tankul si eu. Iar ca de obicei, cu un pug frustrat nu poti face multe lucruri.Am mai facut ToC10 dar a fost usor, am luat un wipe la Twins pt ca healeru era acolo prima data dar in rest a mers ca si uns. Quote
Shuriken Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Un warlock skillat sa imi spuna si mie ce spec merge acum pe blizz pentru 2v2 . Destro ori Afl ?depinde cu ce partener vei juca,daca o sa joci cu discipline priest cel mai bun dintre cele 2 specuri va fi Affliction,la fel si cu resto druid/resto shaman.Cu rogue/retri paladin etc etc va fi Destro deoarece va trebuii sa terminati meciu cat mai rapid neavand healer.Prima oara iti sugerez sa le incerci pe ambele vezi care iti place mai mult si apoi alegeti parteneru :).P.S nu joc warlock Craciun fericit tuturor :tiphat: Quote
TwentyTwo Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 aham ms . :) in caz ca vine si un warlock sa imi spuna si el in functie de partener :D . Quote
Potyike Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 In sfarsit! Downed Marrowgar. La Lady mai avem de cautat oameni care nu stau cu ochii in nori. :) Quote
Guest StrikerBoy Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 stie cineva un srv ceva gen Official ca nu vreau sa platesc ca nu ma tin de el deaia vreau sa incerc unu ca official dar sa nu platesc:D :hail: :pray: :pray: Quote
Stef Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ZBK* stie, btw aici nu se discuta despre servere private blabla... Quote
Guest erifeek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 I have a question 'bout locksAsa . M-am uitat pe armory la warlocii astia bunicei , d-alde ensidia , EX ( :> ) . Si am vazut ca cei pe destro , au gemuri epice cu SP (mi se pare si logic) . Ok..acuma vine problema . M-am uitat si pe maxdps si am vazut ca cel mai bun e sa ai gemuri epice cu HIT RATING ? Adica... toate cu hit . Niciunu cu spell . Putin ajutor ? Cum ar trebuii sa fie @ gemuri un lock pe destro ? Multsam :) Quote
Aldguth Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Atingi hit cap-ul dupa care bagi sp. Hit capul este de 446. Quote
Guest Holdeer Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Warlock here :> :>.In primul rand nu prea ai nevoie de hit daca ai sa zicem gear de toc 25/ICC .Si gems sa pui unu de 12sp &10 spirit pt a merge metaul.Eu personal mai gemuiesc 12sp+10haste daca socket bonusu merita .http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=Holdeerasta e armory-ul meu poate te ajuta Quote
Guest erifeek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Warlock here :> :>.In primul rand nu prea ai nevoie de hit daca ai sa zicem gear de toc 25/ICC .Si gems sa pui unu de 12sp &10 spirit pt a merge metaul.Eu personal mai gemuiesc 12sp+10haste daca socket bonusu merita .http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=Holdeerasta e armory-ul meu poate te ajutaYea,sure ! Thanx papi ! Quote