Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest mata.com
Posted

imi zice si mie cineva cum ma connectez pe un srv de wow ca imi fac cont pe site-ul srv-urului si nu inteleg cum ma connectez plz ziceti-mi careva ca mi se pare un joc interesant :D

Thank you !!

si care este cel mai bun srv cu multi juktori :D

Thank you !!!

Guest mata.com
Posted

si siteu de la srv :D

si cum ma connectez pe srv ?:D pzl

Thank you !!!

Guest mata.com
Posted

game play-ul e misto pakt de grafica o sa raman tot la lineage...ceva warcfraft 5 nu se anunta :D sa aiba grafica misto si gameplay-ul de la wow :D ar fi super misto ;)

Posted

game play-ul e misto pakt de grafica o sa raman tot la lineage...ceva warcfraft 5 nu se anunta :D sa aiba grafica misto si gameplay-ul de la wow :D ar fi super misto ;)

cu riscu de a lua ban nu pot sa ma abtin: esti tampit? din 3 posturi scrise de tine imi strica-si ziua :comp2:

Posted

haha misto ! Daca intrii cu mount-ul in masina aia te face si pe tine pitic si iti face mount-ul ren..sau cum ai facut? Super ss! :cool2: ...

Pentru mount am folosit [Fresh Holly],iar eu am intrat in masina aia,dar e misto si reindeerul ala mic din poza a2a.

Posted

du-te tare si joaca quake 17 sau ce mai vrei tu cu grafica misto.. lasa gamerii sa joace jocurile care au si un gameplay adevarat, mmk?

banuiesc ca pentru tine baldur's gate e naspa.. sau planescape torment..

nici nu stiu de ce vorbesc despre jocurile astea cu tine.. probabil vroiam sa vad daca mai imi aduc aminte de ele..

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

Vreau , pentru cei care abia asteapta cu sufletul la gura TBC , sa lae fac o schita cu noile raiduri si instante:

INSTANTE DE 5 MAN ( dupa nivelul de dificultate ):

Hellfire Citadel - Ramparts - Level 60-62

Hellfire Citadel - Blood Furnace - Level 61-63

Coilfang Reservoir - The Slave Pens - Level 62-64

Coilfang Reservoir - The Underbog - Level 63-65

Auchindoun - The Mana Tombs - Level 64-66

Auchindoun - Auchenai Crypts - Level 65-67

Caverns of Time - Escape from Durnholde - Level 66-68

Auchindoun - Sethekk Halls - Level 67-69

Coilfang Reservoir - The Steam Vault - Level 68-70

Hellfire Citadel - The Shattered Halls - Level 70

Caverns of Time - Opening the Dark Portal - Level 70

Tempest Keep - The Mechanar - Level 69-70

Tempest Keep - The Botanica - Level 70

Auchindoun - The Shadow Labyrinth - Level 70

Tempset Keep - The Arcatraz - Level 70

10 MAN INSTANCE :

Karazhan - Level 70

25 MAN INSTANCE ( inca nu sunt sigur de nivelul de dificultate ) :

Blade's Edge Mountains - Gruul's Lair - Level 70

Hellfire Citadel - Magtheridon's Lair - Level 70

Coilfang Reservoir - Serpentshrine Cavern - Level 70

Tempest Keep - The Eye - Level 70

Caverns of Time - Battle for Mount Hyjal - Level 70

Shadowmoon Valley - The Black Temple - Level 70

KEy pentru a face instante in modo HEROIC:

Auchenai Key

Requires Lower City - Revered

"Unlocks access to Heroic mode for Auchindoun dungeons."

Sells in: Shattrath City, Lower City

Flamewrought Key

Requires Honor Hold - Revered

"Unlocks Heroic Difficulty for Hellfire Citadel dungeons."

Sells in: Hellfire Peninsula, Honor Hold (Alliance)

Key of Time

Requires Keepers of Time - Revered

"Unlocks Heroic Difficulty for Caverns of Time dungeons."

Sells in: Tanaris, Caverns of Time

Reservoir Key

Requires Cenarion Expedition - Revered

"Unlocks Heroic Difficulty for Coilfang Reservoir dungeons."

Sells in: Zangarmarsh, Cenarion Refuge

Warpforged Key

Requires The Sha'tar - Revered

"Unlocks Heroic Difficulty for Tempest Keep dungeons."

Sells in: Shattrath City, Terrace of Light

ATTUNNED

Unkown Instance-keys/pre-quests

Shadowmoon Valley, Black Temple

Sunteti PREPARATI?

Guest m!rc3@
Posted

Pai nu stiu ... voi jucati pe servere reale sau pe servere fake ( sunt un fan wow ) :beer:

Posted

M-am inregistrat pe forumul asta doar ptr. ca nu m-am putut aptine sa nu-l bag in seama pe NoName. Frate esti jalnic, pesoane ca tine imi fac greata, asa ca dute si mai fa o laba, mai lasa wow in pla mea si dute si tu la fete ca nu musca. Esti un dobitoc si ma doare in pla de un kkat ca tine.

Posted

Pai nu stiu ... voi jucati pe servere reale sau pe servere fake ( sunt un fan wow ) :beer:

noi jucam pe niste iluzii..

habar nu am care e farmecul sa joci pe un server emulat.. am jucat si eu anul trecut o gramada si vreau sa spun ca diferenta dintre un server emulat si unu` oficial e de la cer la pamant.

NU e mult 500 mii pe luna pentru un joc atat de bine-facut si atat de bine intretinut..

Posted

M-am inregistrat pe forumul asta doar ptr. ca nu m-am putut aptine sa nu-l bag in seama pe NoName. Frate esti jalnic, pesoane ca tine imi fac greata, asa ca dute si mai fa o laba, mai lasa wow in pla mea si dute si tu la fete ca nu musca. Esti un dobitoc si ma doare in pla de un kkat ca tine.

lol deci :D :D :D :D :D :D :D

Nu ma cunosti,nu stii cine sunt,nu stii ce am facut si partea cu fetele CHIAR nu ai nimerito..si dak nu ai nimerito cu fetele de laba ce sa mai zic.

Poate te doare pe tine in pla de mine da eu nici nu observ existenta ta,de durut ce sa mai zic.Lasa-te ma de d-astea si dak esti asa tare in gura trebuie sa mi le zici in fata nu pe internet fraere

Posted

Ce cauti in topicul wow cu discutii diferite de WoW?

Dute sa injuri in alta parte.

noi jucam pe niste iluzii..

habar nu am care e farmecul sa joci pe un server emulat.. am jucat si eu anul trecut o gramada si vreau sa spun ca diferenta dintre un server emulat si unu` oficial e de la cer la pamant.

NU e mult 500 mii pe luna pentru un joc atat de bine-facut si atat de bine intretinut..

Mda,am sa te contrazic aici, e scump 500 de mii pe luna ,dar merita.

Cat despre TBC va fi marfa ,insa asta e o noua tentativa Blizzard de a recuceri jucatorii care joaca de mult si sau plictisit.

lol deci :D :D :D :D :D :D :D

Nu ma cunosti,nu stii cine sunt,nu stii ce am facut si partea cu fetele CHIAR nu ai nimerito..si dak nu ai nimerito cu fetele de laba ce sa mai zic.

Poate te doare pe tine in pla de mine da eu nici nu observ existenta ta,de durut ce sa mai zic.Lasa-te ma de d-astea si dak esti asa tare in gura trebuie sa mi le zici in fata nu pe internet fraere

Ce cauti in topicul wow cu discutii diferite de WoW?

Posted

Mda,am sa te contrazic aici, e scump 500 de mii pe luna ,dar merita.

Cat despre TBC va fi marfa ,insa asta e o noua tentativa Blizzard de a recuceri jucatorii care joaca de mult si

Si ce daca e o tentativa de a recuceri jucatorii care s-au plictisit?

Crezi ca face blizz ceva de-a moka? Mereu va face pentru bani. Ideea e ca ceea ce face face extraordinar de BUN. Blizz a scos o mana de jocuri care vor ramane legenda. MARE minune ca nu au facut si counterstrike tot ei.

despre TBC.. nush.. stiu ca va fi greu.. stiu ca vor fi iteme verzi mai tari decat unele t2 actuale.. stiu ca mc si alte instante care acum necesita ~40 jucatori vor putea fi facute in 25 de 70.. dar ma gandesc instantele din outlands.. de cati jucatori vor fi nevoie? banuiesc ca va fi extraordinar de greu.

desi am un mag de 42 daca se vor deschide servere noi odata cu introducerea TBC ma bag pe unu` de-ala.

Posted

sry ca va intreb dar vreau sa iau si eu wow de unde pot sal dowonloadez (ca nu pot sal cumpar)

sry ca nu poti sa citresti macar 1 pg.....nu stiu cum ai putut sa scrii daca nu stii sa citesti.....

WoW se cumpara din magazin

Se face cont

Iei preepaid sau platesti cu cartea de credit

si te joci

Download-ul WoW e ilegal