yazid Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 au cam aparut. sau merg alea de dinainte.merg unele doar...imi poti spune pls unde gasesc questhelper si cartographer pt 3.3 ? :) Quote
jas2jas Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 pfoai pe realmul meu era un bug la halls of reflection si nu am putut lua lootul.btw mi-am schimbat rasa :P Quote
Lancelot Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 LF free boost in ScarletMonastery :D (nick yazidmvp / al`akir)Goldenlance sau Forsaker :D ala ar fi Thade.. Quote
Shuriken Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 pfoai pe realmul meu era un bug la halls of reflection si nu am putut lua lootul.btw mi-am schimbat rasa :Pcat a costat? Quote
Potyike Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 off off. a intrat 3.3 live si eu nu am platit contul. :| saptamana viitoare prind si eu noul content :D Quote
Stalk3r Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ce-i nou in versiunea asta ? Poate pune careva un patch notes? (Nu pot accesa de la serviciu ca e de rau:) ) Quote
logikal Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://www.wowhead.com/?item=50051#commentsce trebuie sa fac ca sa iau maceu asta? Quote
MontBlank Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 trebuie battered hilt. mob drop din cele 3 noi instante. hc only i think. nu stiu ce drop rate are. Quote
calyn321 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mai am vreo ora sa stau pana se ia WoW :Ddeci as avea ceva intrebari :)1.care e cea ma ibuna clasa pentru rogue ?2.care e cea mai buna clasa pentru warrior ?3.care e cel mai bun server privat unde sunt si alti romani ? Quote
Equilibrium Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mai am vreo ora sa stau pana se ia WoW :Ddeci as avea ceva intrebari :)1.care e cea ma ibuna clasa pentru rogue ?2.care e cea mai buna clasa pentru warrior ?3.care e cel mai bun server privat unde sunt si alti romani ?Pentru rogue stiu ca cea mai buna e Undead, iar pentru warrior e Orc, cel putin asa stiu, ca nu am mai jucat de vreo 8 luni.Cat despre server privat, las-o balta. Apucate de oficial daca vrei sa te distrezi calumea :) Quote
calyn321 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pentru rogue stiu ca cea mai buna e Undead, iar pentru warrior e Orc, cel putin asa stiu, ca nu am mai jucat de vreo 8 luni. Cat despre server privat, las-o balta. Apucate de oficial daca vrei sa te distrezi calumea :) mas apuca de oficial da nu am bani :(( :(( :(( :dontknow: Quote
jas2jas Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 trebuie battered hilt. mob drop din cele 3 noi instante. hc only i think. nu stiu ce drop rate are.drop rate-ul e relativ mic , totusi am avut noroc de 2 battered hilturi la diferenta de 30 min. Quote
ChoWdeR Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mas apuca de oficial da nu am bani :(( :(( :(( :dontknow: atunci pleaca! evident, nu ? Quote
Stalk3r Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 atunci pleaca! evident, nu ? unde dracu te-a crescut mata ma ? Du-te si bea naibii pastilele de calmare, nu te vezi ca-ti pusca venele ? Nici de ar fii forumul tau nu cred ca ai fii asa crizat. Lasa moderatorii sa se ocupe de treaba lor .. nu-ti baga tu nasu in toate rahaturile ca o sa te trezesti cu el maro. Peste tot unde postezi ba te iei de n'shpe mii de useri ca vezidoamne ce au facut ei ba zici ca esti ceva personaj din minimax .. , iti da si tie 2-3 floci intre picioare si deja ti-e tripla tensiunea.. thulai doamnee ce generatie ne asteapta Quote
ChoWdeR Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 unde dracu te-a crescut mata ma ? Du-te si bea naibii pastilele de calmare, nu te vezi ca-ti pusca venele ? Nici de ar fii forumul tau nu cred ca ai fii asa crizat. Lasa moderatorii sa se ocupe de treaba lor .. nu-ti baga tu nasu in toate rahaturile ca o sa te trezesti cu el maro. Peste tot unde postezi ba te iei de n'shpe mii de useri ca vezidoamne ce au facut ei ba zici ca esti ceva personaj din minimax .. , iti da si tie 2-3 floci intre picioare si deja ti-e tripla tensiunea.. thulai doamnee ce generatie ne asteapta 1. unde ma iau de toti ha ? arata`mi. 2. cred ca e de datoria noastra sa ii SPUNEM USERILOR NOI CA AICI NU SE VORBESTE DE SERVERE PRIVATE. 3. 2-3 floci ai avut tu la 15 ani. si 4. ca mereu vii cu deastea ... nu ma uit nici la minimax nici la cartoon si nici un post deasta de televiziune ;) eu nu caut cearta ... dar sunt care nu se potolesc din 1 / 2 Quote
Stef Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Are 14 ani -_- nu il baga in seama, asa eram si eu. :)) Quote
Stalk3r Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Are 14 ani -_- nu il baga in seama, asa eram si eu. :))Eu 14 ani? , domnule de la 16 ani sunt pe linkmania .., mai exact de 6 ani .. cu 2 conturi pana acum. Quote
ChoWdeR Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Eu 14 ani? , domnule de la 16 ani sunt pe linkmania .., mai exact de 6 ani .. cu 2 conturi pana acum.vorbea de mine ... ( ma abtin sa comentez :) ) Quote
Stef Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Eu 14 ani? , domnule de la 16 ani sunt pe linkmania .., mai exact de 6 ani .. cu 2 conturi pana acum.Vorbeam de chowder :)) Quote
MontBlank Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 am facut sabiuta. vai vai. looks nice. am ench cu +63 spellpower. shinny ! Quote
Sparkys Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 aiurea , multi dintre prietenii mei stau acasa azi....si bineinteles rup WoW`ul :)) .. eu nu pot sa stau sa farmez noua sabie Quel'Delar .. pt ca am teza =)) Quote
MontBlank Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 nu e faza de farmat. e pur si simplu ... luck. pica, nu pica, c'est la vie. Quote
calyn321 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 atunci pleaca! evident, nu ? scuze pentru reply-ul intarziat :D chowder vad ca esti cam nesimtit . tu nu stii sa citesti sau ce ? uitate si tu la cSRO , eSRO si altele , toate sunt servere piratate mah Quote
Mamut Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 scuze pentru reply-ul intarziat :D chowder vad ca esti cam nesimtit . tu nu stii sa citesti sau ce ? uitate si tu la cSRO , eSRO si altele , toate sunt servere piratate mah totusi sunt alte topicuri...nu sunt bagate toate in Silkroad topic... fa si tu topic WoW private server sh1t'n'stuff, si nu se mai ia nimeni de tine...:\ Quote