Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest DJ-Speedy
Posted

si joc singur?

oricum mi se pare aiurea sa platesti lunar dupa ce ai dat 2 milioane ca sa iei jocu

Posted

si joc singur?

oricum mi se pare aiurea sa platesti lunar dupa ce ai dat 2 milioane ca sa iei jocu

cum singur ma ? :blink: sunt peste 15 milioane de playeri care il joaca :gun:

Done Crusaders 10, ne-am chinuit la campions o gramada dar a iesit bine pana la urma :D

Grats! :beer: ... la mine pe server(Vechiul server) inca se ia wipe in Naxxramas 10, raid organizat cu guilda , vent toate cele si .......

Guest DJ-Speedy
Posted

cand am zis "singur" ma refeream la faptul k nu joaca nici un prieten deal meu acolo

Posted

si joc singur?

Ai platit pentru JOC in sine.

Abonamentul se plateste separat, mi se pare corect.

Posted

cum singur ma ? :blink: sunt peste 15 milioane de playeri care il joaca :gun:

Grats! :beer: ... la mine pe server(Vechiul server) inca se ia wipe in Naxxramas 10, raid organizat cu guilda , vent toate cele si .......

lol si eu care faceam pug-uri de totc25 normal si care mergea pana la factions :right:

Guest DJ-Speedy
Posted

tiam zis k nu merge..zice k nu exista contu sau realmu sau cv de genu...k altfel jucam de mult pe srv de aici

Posted

tiam zis k nu merge..zice k nu exista contu sau realmu sau cv de genu...k altfel jucam de mult pe srv de aici

Ei joaca pe oficial pe Al'Akir, in guilda Linkmania. Nu serverul Linkmania, ca nu exista.

Guest DJ-Speedy
Posted

acum mam prins...cat costa lunar pe srv oficial

Posted

acum mam prins...cat costa lunar pe srv oficial

hmm 990 de mii sau asa ceva .. nici 1 mil numai e .. :) anyway the asteptam pe Al'Akir :beer:

dar nu e lunar ... platesti la 2 luni :)

oh da..... sunt Xxdodge .. mi-am schimbat accountul :bananadance2:

Posted

hmm 990 de mii sau asa ceva .. nici 1 mil numai e .. :) anyway the asteptam pe Al'Akir :beer:

dar nu e lunar ... platesti la 2 luni :)

oh da..... sunt Xxdodge .. mi-am schimbat accountul :bananadance2:

e ~ 60 pe luna ( putin sub ).

Game time card eu am vazut pe la 110 ( putin sub ).

Posted

e ~ 60 pe luna ( putin sub ).

Game time card eu am vazut pe la 110 ( putin sub ).

110 e pretul din magazine .. mi se pare ca pe net e mai ieftin sau invers .. ma rog am fost cu un prieten acum 1 spatamana sa isi ia .. nici atat .. si na era putin sub 1 mil

Posted

lol si eu care faceam pug-uri de totc25 normal si care mergea pana la factions :right:

Meh am fost in pug de totc25 cu popa dupa 1 saptamana de cand ajunsesem la 80 si am mers pana la champions. acolo a fost haos. chiar m-am straduit, le-am zis cine la ce face CC, etc. TOTAL FAIL! toti erau liberi. :)) Ideea e ca au murit fff greu (au orbecait pe acolo vreo 4-5 minute), dar nu au facut pic de damage. :))

Azi cu guilda am dat niste failuri la totgc10 :s 3 wipe-uri pe la 10-15% :). Saptamana viitoare il facem 100% si daca nu luam din nou 9 wipe-uri la faction champions ca prostii poate luam si mad skill-ul. :D

Posted

care-mi mai pune si mie un link catre fake achiev pls? si-mi spune si cam cum functioneaza.Trebuie sa ma apuc sa-i mint pe astia in speranta ca nu vor verifica gear-ul

same here >:)

Posted

PS dar cum se trece de faza cu gear checking?:P

link epic + raid achiev.

daca cere inspect .. " cred ca ma suna matusa, stai unpic. "

" HS on CD " , " Can't see you! " ... tot felu` de scuze deastea primeam cand faceam pug`uri :))