Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

intrebare catre cei care joaca/au jucat pe Grim Batol care e situatie la Horde pe acel realm,din punct de vedere a progresului in pve cat si nr celor de la Horde fata de Alliance, ca daca e ca pe Magtheridon 98%Horde 2% Alliance doar ca invers nu are rost sa ma mut.

Posted

Slab procent pe Grim Batol pentru horde de asemenea, e undeva pe la 30-40% dar nu stralucesc deloc in pve. Nu e guilda care sa fi dat jos Anub in Heroic 25 pana acum.

Posted

intrebare catre cei care joaca/au jucat pe Grim Batol care e situatie la Horde pe acel realm,din punct de vedere a progresului in pve cat si nr celor de la Horde fata de Alliance, ca daca e ca pe Magtheridon 98%Horde 2% Alliance doar ca invers nu are rost sa ma mut.

come on Al'Akir xD

Posted

eu nu prea inteleg nimic din ce scrie la penultima poza :-?

chaos bolt conflagrate incinerate and other lock spells :P

Posted

domnu' Lascarica cum drac de ai facut deja lvl 50? :banghead: asa usor se face lvl in ziua de azi?

nah , skill babeh !

hai ma , reapuca-te pl0x :(

Posted

va rog sa imi gasitit

am quest helper pt lick king merge dar nu merge pt 3.2.2 si zice need new uptated

stiti unde pot gasi uptated pls

BAHAHAHAHAHA

Posted

cum pot sa fac instant spell cu macros ??pls help id hellonearthtoday :-??

uHM , nu poti =/

Posted

Slab procent pe Grim Batol pentru horde de asemenea, e undeva pe la 30-40% dar nu stralucesc deloc in pve. Nu e guilda care sa fi dat jos Anub in Heroic 25 pana acum.

multumesc mult probabil maine fac mutarea sper sa ne intalnim candva ^^

Posted

multumesc mult probabil maine fac mutarea sper sa ne intalnim candva ^^

Free migration sau paid ?

Posted

free migration.

Magtheridon---->Grim Batol

m-am saturat deja de Maghteridon daca vreti sa va lasati de joc mutativa acolo cel mai plictisitor server posibil nu vezi un ally,sau nu e cine sa te gankeze.cand farmezi isi pierde jocu farmecu jucand pe un server unde o factiune e moarta.

Posted

eu a trebuit sa imi mut palacul pe bani :D pe serverul Linkmaniac..ma ameninta thade alea alea :))

Care caracter/rasa e cel mai bun ? din cate am inteles paladin e cel mai .